Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 438
  • 921
  •   1
Отговори
# 525
Аз не вярвам да ида където и да е в тази г.с., като го видят това ЧХГ и да ми кажат друго освен да се следи (това, което правя в момента). Ще изчакам.. ако се гътна нещо до тогава да не давате на мъжа да дава кашкавал на кучето!

# 526
  • На изток от Ада
Кенди знам че някъде видяха бременност при чгх 600 при Вецдв ли беше...

# 527
То изключения има винаги, Наси.. ама протоколите са си написани - над 1000-1200. Мен ме гледаха вече 3ма души, към всеки лекар имаше по още един закачен, общо 6, днес така зумваха, че според мен стигнаха до Юпитер.. ама нема никой.

# 528
  • На изток от Ада
Знам че над 1000се вижда . То случаи има всякакви. Биби при 3000 чак се визуализира.
Кога ще пуснеш нов тест?

# 529
Знам че над 1000се вижда . То случаи има всякакви. Биби при 3000 чак се визуализира.
Кога ще пуснеш нов тест?

Петък.

# 530
Кенди, не може все късите клечки, честно. Давай да се настройваме, че всичко ще пада от самосебе си. Аз също мисля, че съвсем може да е вътрематочна, просто да не се развива.
Иначе аз като пациент на Надежда, дето да го гледали на всеки ултразвук, който съществува там, подкрепям мнението, че не са им най-добрите. Не са и лоши де, просто няма нищо извънземно в тях. Аз на твое място, ако нямаш болки и извънредни ситуации, бих се консултирала само с моя си лекар. А ако трябва да ходиш до спешното - звъни му и той да се обажда на някой колега. Да не звучи като да давам акъл, щото ти достатъчно добре се справяш със ситуацията.

# 531
Кенди, вярвам, че всичко ще приключи благополучно! И ти ще си добре, и кучето ще е добре. Hug
Аз нямаше как да ида днес за прогестерон, така че само се надявам след няколко дни на положителен тест. Пак го сънувах, дано този път е пророчески.Grinning

# 532
А, не може само късата клечка, само гледай Дудъл Grinning
Кака е майстор късоклечар!
Иначе мисля да му имам доверие на моя лекар, доказа ми се като ми спаси матката след атонията, която получих по време на процедурите по приключването на бременността. Естествено изненади винаги има в тоя живот.

Спирам да обсебвам темата! Видях няколко положителни теста тука, догодина да чистите бебешко повръщано от себе си ❤
Ванила и теб те изчетох, стискам палци!

Като има новости, ще ъпдейтна.

# 533
Консултирах се с ендокриноложката, която препоръчахте тук. При това ТСХ 2.4 на границата препоръча да започнем с Л тироксин 25мгр . Някой приемал ли го е по време на бременност? Как се отразява?

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 19:39 от Mel_

# 534
Разписвам се с Ц от днес, продължаваме напред и вече тръпна за часа при Калчев (който се оказа чак на 30, но нищо)

Кенди, пожелавам ти най-щадящия развой при теб! Прегръдки ❤

Потребител, тихичко честито! 🩵🩷

# 535
Благодаря на всички момичета, не смея да се радвам още,докато не се види на ехограф.
И се включвам с един въпрос. Днес като ходих при АГ ми изписа дуфастон 4×1,  обаче се разчетох и видях, че при тромбофилия не се препоръчва дуфастон. Аз съм с мутация pai 4g/5g. Дали ще навреди дуфастона по някакъв начин според вас?

# 536
Кенди, дано сагата ти скоро да приключи по възможно най-добрия начин, че освен всичко друго, ти се разказва играта и на психиката❤

Потребител, честито! До финал🍀 едит: АГ-то ти знае ли за тромбофилията? На мен са ми казали прогестерон в много ниски дози и само при необходимост, ама аз съм с лейден, протромбин, пай, фактор 13 и други няколко. Не знам само при пай дали важи това, изкоментирайте го!

Скрит текст:
Минах днес АГ, имам фоликул и в двата яйчника, но за ДФ се прие 13мм в ляво. Лигавицата е 5мм, Днес ми е 12ти ден от Ц, явно пак ще съм с късна овулация, каза ми след 4,5 дни да я очаквам поне. Миомата ми я измери с половин см по-малко от последните 2 прегледа, дали този боуен наистина е помогнал, не знам и аз, защото уж нямаше как да се смали.. а за ЩЖ каза, че в момента се мъчи да работи сама и от там е възможно това нарушение в дължината на цикъла. Ами това е от мен! А и тези от ЦАР още ги чакаме да си обновят сайта поне, че да знаем в играта ли сме

# 537
Кенди, присъединиявам се и аз към мнението, че имаш страхотен дух и чувство за хумор. Стискам палци да започне да пада ЧХГ!

Потребител, Дуфастон попринцип не се препоръчва, но аз го приемах с първата си бременност , 3х1, до 12-13гс. Част от приемът му не беше съчетан с терапия за тромбофилията.
Като цяло не се препоръчва, но от друга страна Дуфастон е ниска доза прогестерон.
Можеш да пуснеш изследване, за да видиш какви са ти нивата в момента и дали има реално нужда от допълнителен прием.

# 538
  • На изток от Ада
Потребител по принцип дуфастон не се препоръчва при тромбофилия. Синтетичен е.

# 539
АГ знае за тромбофилията,да. Пуснах днес прогестерон и резултата е 29,2 ng/ml. Значи да спирам дуфастона ли?

Общи условия

Активация на акаунт