Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 25 530
  • 352
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Има ли проблем на боядисана коса да се използва шампоан-оцветител. Наскоро се боядисах и ми се иска да засиля ефекта, та се чудя дали би навредило, ако използвам такъв шампоан. Въпроса дали ще има желания ефект е отделен. Спрях се на марките Виктория и Марион.
Не би трябвало да вреди, защото тези шампоани ги препоръчват много за запазване на цвета на вече боядисана коса.

След боядисване иначе съветват да се изчака поне 48 часа преди измиване на косата с каквото и да е.

# 136
  • София
Няма, даже е препоръчително да не се боядисват с боя всеки път дължини, защото се изтощават.

# 137
Шампоанът е слаба работа.

# 138
  • Някъде там
Здравейте! Има ли проблем на боядисана коса да се използва шампоан-оцветител. Наскоро се боядисах и ми се иска да засиля ефекта, та се чудя дали би навредило, ако използвам такъв шампоан. Въпроса дали ще има желания ефект е отделен. Спрях се на марките Виктория и Марион.
Не, няма да имате проблем, но аз бих препоръчала цветна маска.
Има и цветни маски дози, сещам се за  Марокан ойл, не са ми сред дай- любимите, но вършат работа.
Цветната маска, която използвам в момента е на марката Вела - цвят студено еспресо.
Всеки месец правя корени, а дължините боядисвам на 6 месеца. Маската я използвам веднъж месечно. Определено се справя с поддържането на свеж и хубав цвят.
Това е моят цвят. Последно боядисахме цялата коса през м. ноември.

# 139
Цветните маски могат ли да се използват при наличието на бели коси, тоест да не боядисвам корените, а да използвам цветна маска?

# 140
  • в пералнята
Цветните маски могат ли да се използват при наличието на бели коси, тоест да не боядисвам корените, а да използвам цветна маска?
Ще се включа в питането. Шампоаните оцветители не се справят добре с белите коси, поне аз досега не съм открила такъв. Ако има, моля споделете.

# 141
  • София
Не, шампоаните оцветители не вредят, но и не оцветяват добре бели коси. Получава се лек оцветяващ ефект, който става за замазване на положението между боядисванията.

# 142
  • SF
Ако шампоаните за коси можеха да боядисват, нямаше да има бои за коси.

# 143
  • Някъде там
Не, шампоаните и маските имат само лек тониращ ефект.

# 144
Някой може ли да обясни как точно се използва този комплект?

Може и линк към видео.🙂

# 145
  • Някъде там
Някой може ли да обясни как точно се използва този комплект?

Може и линк към видео.🙂
https://youtube.com/shorts/m3EfjlvWbWM?si=fpMjDkqINK-Z_0XV

# 146
Има хиляди клипчета, супер лесно е.
Аз постоянно се правя с това и ми е много удобно. Направо се родих откакто го имам.
Никакви уреди почти не ползвам за къдрици..
Стават чудни къдрици 🙂

# 147
Леле, само на мен ли не ми се получава с това чудо? 🙈😹

# 148
  • Някъде там
Леле, само на мен ли не ми се получава с това чудо? 🙈😹
Срещала съм и други мнениея, че не им се получава. Не знам от какво зависи.

# 149
И на мен не ми се получават къдрици с този ролер, само леки вълни, които падат много бързо. Подарих го на сестра ми. Купих си автоматична маша на Philips и когато искам, имам къдрици

Общи условия

Активация на акаунт