Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 614
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Аз ги сменям, обикновено когато е оферта с повече филтри и кана. Последно на черния петък имаха такава кана с 6 филтъра от големите и там някаква домакинска джунджурия подарък - за 40лв и мисля че беше безплатна доставката до офис на куриер. Приключих с мисленето им до следващия черен петък, догодина пак Grinning

# 526
  • Бургас
На Зора в момента са по 19,90.  Хич не ми хрумна да я сменя. Аз и не я ползвам, и вчера ми направи впечатление, че е много бяла отгоре. Мъжът ми и синът ми обичат вода от такава кана, че понякога и на минералните бани ходят да си наливат. Пък тя една миризлива там, как я пият - не знам 😁 На мен ми харесва да пия студенка вода от чешмата.

# 527
  • София
Здравейте, дайте идея как да почистя бяла силиконова каишка на смарт часовник? Носила съм нещо синьо и се е оцветила по краищата. Пробвах с чист спирт - не става.

# 528
Белина.

# 529
  • до най-прекрасния мъж
Аз поливам моите с какво ли не като препарати. Захаби ли се, нова. Имала съм сива, бяла, сега съм с люлякова. Силиконът се оцветява и няма махане. Пробвала съм всичко, което имам в банята без резултат.
От дънки се цапа най-много.

# 530
Здравейте, дайте идея как да почистя бяла силиконова каишка на смарт часовник? Носила съм нещо синьо и се е оцветила по краищата. Пробвах с чист спирт - не става.
Тук пак ще кажа  - с лакочистител.
Абе изобщо лакочистителят чисти мноооого други работи, освен лак за нокти Yum

# 531
Лакочистителят чисти, а белината избелва това, което не може да се почисти.

# 532
Да, лакочистител ползвам за толкова неща, само не и по предназначение Joy защото от няколко години си оставих естествените нокти

# 533
Не съм ползвала скоро белина, но с лакочистител си чистя моите каишки и стават супер.

# 534
  • до най-прекрасния мъж
Не съм ползвала скоро белина, но с лакочистител си чистя моите каишки и стават супер.
Току-що чистих моята с белина. Нищо не изчисти. Поизбели, но не напълно. Ще купя и лакочистител специално за пробата.

# 535
Белината има продължително действие. Лакочистителят чисти на момента и колкото толкова. Белината иска време. Намажи с Доместос и остави да постои половин час.

# 536
  • до най-прекрасния мъж
Това направих, не се почисти напълно. Но пък аз много не им се втелясвам, в Алиекспрес са по 2-3 лв за брой. Поръчвам си няколко и си ги заменям, като се замърсят.

# 537
  • Бургас
Редовно си мия силиконовите каишки с вода и сапун, ама такова зацапано не ми се е получавало.  Силиконът не е ли мек материал, в който цветовете попиват?
Иначе и мен не би ме било жал за каишката. Аз и без това ги сменям, а сега например съм с една като вълнена такава и не се вмирисва на манджи и цигари, както очаквах. Но на потребителката, която пита може да и́ е оригиналната каишка и да и́ е свидна.

# 538
  • до най-прекрасния мъж
Моята седи синкава в едната си част, където ръката се търка в панталона (ходя с дънки, зимата са основно тъмни). Не е нещо фрапантно, но е забележимо на фона на нежното люляково лилаво. На бяло си личи повече, аз моята бяла я носех лятото. Тогава не обувам тъмни дънки и беше чиста, но пък се скъса. Иначе, обичайните замърсявания се мият с вода и сапун, да. Часовникът ми е на три години и не го жаля изобщо - мия чинии, пера на ръка, къпя се с него, в морето влизам. Изобщо, от ръката ми слиза само за зареждане и почистване.

# 539
Зависи и от силикона, някои попиват повече, някакси порести са такива, а други са по-различен материал. И аз имах една каишка която се зацапа и оцвети по ръбовете, а уж беше еднакъв материал с още няколко, даже в комплект ги бях купила и само цветовете им различни. Само жълтата се оцвети, иди разбери. С нищо не успях да я изчистя, така си замина.
Което не ме спря и за най-новата си гривна да си купя пак И жълта каишка, разбира се Joy Прекалено са евтини че да ги мисля толкова, последните ми излязоха по лев и нещо...

Общи условия

Активация на акаунт