Априлче 2025г./тема 2/

• 26 037
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
https://aiko-bg.com/product-92465060032 тази количка взехме - зимният кош става на летен и ние както сме в малък апартамент тъкмо няма да се чудим къде да поберем някоя част хаха

# 646
Аз разглеждах Muuvo, като качество равни на Сайбекс, но много олекотени. За сега не бързаме.
Рали, имаш ли мутация в MTHFR? Ако имаш, продължавай с допълнителния прием на метилирана фолиева киселина. В Алеракт не е метилирана.

# 647
Да ви попитам, че вие сте по-наясно. Аз не съм се изследвала, но все пак си пия метилирина фолиева за всеки случай. Проблем ли е? Още преди забременяването четох, че вече се препоръчвало тази форма, защото много хора не знаели, че не могат да усвоят обикновената

# 648
Лили, няма проблем. Най-добре е да се приема метилирана. Огромен процент от хората в Европа не могат да усвояват обикновената.

# 649
Момичета, усещате ли вече движения? Постоянни ли са или е нормално и само няколко пъти на ден , можело дори през ден в началото? ❤

# 650
  • Смолян
Аз разглеждах Muuvo, като качество равни на Сайбекс, но много олекотени. За сега не бързаме.
Рали, имаш ли мутация в MTHFR? Ако имаш, продължавай с допълнителния прием на метилирана фолиева киселина. В Алеракт не е метилирана.
Не нямам мутация.

# 651
Еха, Рали, ти си значи от малкото без мутация 😁 В такъв случай са ти достатъчни 400mcg обикновена фолиева киселина на ден. Просто ще пропускаш метилираната в деня без Премама Дуо и ще пиеш само омегата. ❤️

# 652
Момичета, усещате ли вече движения? Постоянни ли са или е нормално и само няколко пъти на ден , можело дори през ден в началото? ❤

Аз още нищо не усещам, само на няколко пъти имах опъване на кожата. Първия път като усетих това опъване - случайно се пипнах на мястото и хоп нещо твърдо и кръгло, сигурно е било главичката. Много се зарадвах. Иначе само леко изпъква на моменти. Но не усещам друго.

# 653
Нищо не усещам... Понякога изобщо не се усещам бременна. Имам от време навреме малко "пеперуди", опитах се и да запиша сърчице с app на телефона, но не успявам, или поне сякаш е моето сърце. Това, естествено, ме паникьосва. В петък след прегледа се надявам всичко да е наред, да го видя на екрана и поне малко да се успокоя.

# 654
Нищо не усещам... Понякога изобщо не се усещам бременна. Имам от време навреме малко "пеперуди", опитах се и да запиша сърчице с app на телефона, но не успявам, или поне сякаш е моето сърце. Това, естествено, ме паникьосва. В петък след прегледа се надявам всичко да е наред, да го видя на екрана и поне малко да се успокоя.
Разбирам те, и аз на моменти се чувствам небременна. Това е от периода, защото, гаденето и умората почти ги няма вече и започваме да се чувстваме нормално, да си вършим ежедневните задачи. Поне при мен е така.

# 655
От околко седмица (почти 18г.с, задна плацента) си го усещам бебока доста отчетливо, но само когато съм в покой (седнала или легнала) и вече не е като мехурчета или пеперудки, както беше в 13-14г.с, а си е направо потупване/побутване/повдигане на тия 6 слоя.💪🏽😄
Знам, че има бебчета които са по-спокойни по натура и такива които са като нашето и не се спират.😅 на всеки преглед е много смешно като го видя на екран как не се спира. 🥹🩵

# 656

Това е интересно, коя е тази апликация? Simple Smile

# 657
Може да си изтеглиш приложение за сърчицето на бебчето да слушате. Помага да си по -спокойна. Аз ползвам на hear my baby heartbeat monitor.

# 658
Името на приложението ще го запиша в заглавната страничка на следващата темичка 🤗 Ако имате още идеи ❤️❤️❤️ Някой предложи да си запишем ник и термин 🥰 Ще стане интересна статистика след раждането, колко мами са родили преди, на или след термин ❤️

# 659
Може да си изтеглиш приложение за сърчицето на бебчето да слушате. Помага да си по -спокойна. Аз ползвам на hear my baby heartbeat monitor.
А не бих си сложила телефона на коремечто..🫢🫢 все пак си има някакво облъчване и да го сложа точно там- ъъъ не.

Общи условия

Активация на акаунт