Отговори
# 180
Отново безумна серия🤯
Вече нямам обяснение за тоя цирк
Тази вместо да каже на Ферит,че ще приеме брак,когато й каже “Обичам те”…..Тя “Когато спреш да се виждаш със Сейран”…Тъпо!
Тоя пък Синан само “леглото” му е в устата….тъпизъм до тъпизъм…
Много хора са в кома тук…

# 181
Не вярвам да спят Синан и Сейран 🤨🤦

Въобще няма да се учудя вече и тази гавра да покажат. 🤮

# 182
Сериалът няма да коментирам, няма смисъл. Нова снимка на Мерт, ако правилно разбрах е бил при семейството си.

# 183
# 184
# 185
И сега понеже сме в сценария на абсурдите, може пък в следващия епизод, в така чаканата от сиганина нощ,  Сейро да избяга и да се качи на балкона на Ферит  и хоп........се събудих JoyJoyJoy

# 186
Май ще си го гледат само сценаристите сериала в петък.
Афра и Мерт мисля, че не играят така както преди. Много вяло и без хъс.
Ами как се играят подобни глупости и измислици.

# 187
  • Яко в Матрицата...
Добре, че си имах по-хубаво занимание 🤣
Копаят дъното, а Емруллах да се скрие някъде 🤮🤮🤮

# 188

Тоз,пък!С тия саби освен да заколим сценаристите друго не виждам.

# 189
Епизода беше скучен, отново гледахме глупостите на тези бездарни сценаристи и отвратителни реплики, но за мен Ферит не е влюбен в Дияр, и никога не е, това че е казал на Сейран че в Дияр е по-влюбен отколкото в нея, е за да излъже Сейран за да повярва че той наистина е продължил напред. Ако беше влюбен истински в Дияр нямаше щом остава сам да страда и да се задушава, че ще се жени за нея и да мисли за Сейран, поне аз така ги виждам нещата и се надявам да съм права.

# 190
Ще има ли фраг? Кво пише безмислици тоя?

# 191
След тази серия никой да не обвинява кака и Синайчо. Цялата вина пада върху двамата ни ГГ. Единият не искал да гледа страданието на любимия си (все се надявах, че е нещо по-сериозно!). Другият пък не издържал да е сам и отхвърлен от любимата, и я подкарал както си знае. И двамата се гърчат от болка и спомени, но не произнасят грешките си и ... вместо да правят избор, се оставиха да им избират живота другите.
Не мисля и аз, че след подадената ръка на Сейран ще последва нещо сериозно, не мисля и че ще има брак (засега сме на етап годеж) на Ферит. Но ... можеше тъй, можеше и по-сложно, и ... стана сложното.
Е, имаше и нещо положително в тая серия - показаха пародията на великото семейство Корхан.
ПП По въпроса за гледането, ами в темата ударихме рекорд според мен тая вечер - 202 потребители.

# 192
Отново безумна серия🤯
Вече нямам обяснение за тоя цирк
Тази вместо да каже на Ферит,че ще приеме брак,когато й каже “Обичам те”…..Тя “Когато спреш да се виждаш със Сейран”…Тъпо!
Тоя пък Синан само “леглото” му е в устата….тъпизъм до тъпизъм…
Много хора са в кома тук…

😂🤣😂

# 193
Ще има ходри мейдън.Абидин ще предизвиква Корханите.Ще се бие с Ферит.Сега,на камилата няма да му се "отвори парашута",щото знаете мама има дупка в стената и стои на пост.Ако види само лек намек и ще се развика,че захарта и е паднала и умира,та камилата ще седи до главата и и въобще няма да му е до Сейран.През това време Ферит пък ще се предизвиква с Абидин и всичко ще е ходри мейдън.Следващата седмица ще гледаме екшън.Тази беше пародия.Другата ще е екшън пародия.

# 194
Мими, толкова ядосана и отчаяна бях, но след твоя коментар ще спя спокойно. Благодаря, че ме размя. Благодаря и на другите за страхотните коментари, че ми бяха потънали гемиите. Мислех другия петък да не гледам, но сега съм обнадеждена. Ще се жертвам.

Общи условия

Активация на акаунт