Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 536
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За банята с оцета не мога да се ориентирам кой препарат хвалехте тук? Искам да си купя и аз. Мерси
Ето този:

# 706
CocoMilk, благодаря! Ще потърся този балсам. С покривност на червило ли е или стои полупрозрачен?
Мога ли да помоля някоя от вас да снима в магазина дълбокопочистващия шампоан на Балеа? Как изглежда и къде точно стои...Вече няколко пъти ходя в магазина, сещам се за този шампоан, гледам, оглеждам наоколо и не мога да видя къде е...🙄

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 15:49 от dolce miele

# 707
Днес има талон за персил. Няма да ползвам и подарявам за душ гел, бетр, ебелин.

# 708
CocoMilk, благодаря! Ще потърся този балсам. С покривност на червило ли е или стои полупрозрачен?
Мога ши да помоля някоя от вас да снима в магазина дълбокопочистващия шампоан на Балеа? Как изглежда и къде точно стои...Вече няколко пъти ходя в магазина, сещам се за този шампоан, гледам, оглеждам наоколо и не мога да видя къде е...🙄
Полупрозрачно стои и добре хидратира балсама. Доволна съм,вече 2 дни си слагам от него.
А ето това е шампоана,който и аз все се каня да си купя и все забравям .

# 709
Не помня в коя тема бях писала да препоръчате нощни превръзки ,които да стават за много обилен МЦ.
Някой мадами препоръчаха ето тези.

И те не се справиха за съжаление.
Ще ги използвам за дневни.
Купих и ето тези.

Те още не са пробвани.
А тези взети от ДМ не пропускат изобщо.

Но все едно сте с памперс.

Все още търся превръзки ,които не пропускат.
До сега такива не съм намерила ,но мисля следващият път да пробвам на Либрез нощните.

# 710
Аз използвам само на Либрез, всичките им са много хубави, тези видове използвам, винаги си взимам промо пакетите -

# 711
И аз ползвам на либрес.
В търсене на големи и не пропускащи съм се отказала. Две на либрес и тампон най-много през час и половина само ме спасяват.

# 712
Подарявам талон за 15%, изтича днес.Пишете лс ,ако го искате.
Имам и други, които няма да ползвам,те са с по-дълъг срок.

# 713
  • пустинята Гоби
Относно превръзките. Поне при мен не е въпрос на справяне, а въпрос да мога да изляза от вкъщи. Само с тези на Евридей ми е възможно, преди да ги открия си държах дрехи за преобличане на работа. Нощем нямам проблеми, реално и да има гаф съм си вкъщи.

# 714
И аз ползвам на либрес.
В търсене на големи и не пропускащи съм се отказала. Две на либрес и тампон най-много през час и половина само ме спасяват.
Аз задължително ,ще пробвам на Либрез.
Но след като и ти си изпробвала всичко ,значи няма и аз да намеря.
Мен ме спасяват парчетата ,но са много дебели и неудобни.

Но ,тези които съм взела от аптеката ,парчетата за родилки ,които показах по-горе са горе долу като Every Day ,но са по-дебели.
И се надявам ,че ще поемат повече течност.

# 715
  • Somewhere far away
не знам дали е точно за тази тема , но питам- препоръчайте ми четка за проблемни/кървящи венци.

# 716
Резервни дрехи си нося, защото въпреки това, което описах пак ми се случват гафове може и 1-2 пъти в годината да е ама да имам резерва.

Ако повече от 30-40 мин няма да имам достъп до тоалетна въобще не тръгвам.

# 717
Тези на Canpol, следродилните, също са като памперс. Бях си взела за след раждането такива, много дебели и много дълги са, на мен никак не ми бяха удобни. Вероятно ще попиват добре, но наистина са много дебели и усещането е странно.

# 718
не знам дали е точно за тази тема , но питам- препоръчайте ми четка за проблемни/кървящи венци.

Според мен всяка ще ви свърши работа, просто гледайте да пише, че е "soft" или "ultra soft". Аз харесвам най-много на Elmex.

# 719
Тези на Canpol, следродилните, също са като памперс. Бях си взела за след раждането такива, много дебели и много дълги са, на мен никак не ми бяха удобни. Вероятно ще попиват добре, но наистина са много дебели и усещането е странно.
Тези на Jessa са наистина като памперс.
На Canpol са направо ултра тънки и тесни.
Ето и сравнението.
А до сега по-дебели и големи подложки от тези на Jessa не съм ползвала ,а съм използвала много видове и марки.
Ето и сравнението.

Общи условия

Активация на акаунт