Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 609
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • Deutschland
Мавина, виж тези на Тена. За, съжаление на мен тип памперс ми е необходим. Имат и тънки, имат и дебели и попиват хубаво.

# 721
Мавина, виж тези на Тена. За, съжаление на мен тип памперс ми е необходим. Имат и тънки, имат и дебели и попиват хубаво.
Фрау ,до сега само тип памперс са ме спасявали. Но аз упорито търся варианти. 😔
На Тена съм ползвала ,също са ми добре подложките.

Не ми е приятно да се събуждам оклепана и тепърва да започна пране ,смяна на чаршафи и всякакви подобни. Защото ми е предостатъчно ,че се чувствам като блъсната от влак и ,че нямам грам сили за каквото и да е.

# 722
Mavina, сега след като видях снимката се разтърсих и видях, че всъщност не такива съм купила. Ето такива си бях взела, пак ги има в ДМ:
Скрит текст:

Така изглеждат разтворени:

Уж ги водят дневни тези, които ти показвам, но са значително по-дебели от тези, които ти имаш, 5мм са дебели, а твоите се разтърсих и видях, че са 2.2мм. Тези наистина са адски дебели, единствения минус за мен е, че нямат крилца и имат само една тясна лента за залепяне. Предполагам, че попиват доста и може да са ти от полза. Аз така и не успях да ги видя в пълния им потенциал, че бях секцио, но наистина аз по-дебела превръзка не бях ползвала.

# 723
Onirique ,тези които показваш са наистина огромни.
И ако са още по-дебели са още по-неудобни.
Аз търся нещо наистина като превръзка ,но така като гледам май нямам никакви шансове да открия. 😔
Ще трябва просто да намеря не толкова дебели и неудобни подложки.

# 724
Не мисля, че само от дебелината на превръзките зависи колко ще попиват.🙂
Използвах след раждането мисля на Tena нещо като еластични гащички с подложка отдолу. Много бяха добри, а само за през нощта ми се струват идеални. Не разбрах всъщност протичането откъде е, отстрани (където са "ушичките") или отпред/отзад?
CocoMilk, e, никога нямаше да се сетя да го търся в такава опаковка!😃 Благодаря! Следващия път направо ще им покажа снимка, ако не успея да го намеря.😎

# 725
Не мисля, че само от дебелината на превръзките зависи колко ще попиват.🙂
Използвах след раждането мисля на Tena нещо като еластични гащички с подложка отдолу. Много бяха добри, а само за през нощта ми се струват идеални. Не разбрах всъщност протичането откъде е, отстрани (където са "ушичките") или отпред/отзад?
CocoMilk, e, никога нямаше да се сетя да го търся в такава опаковка!😃 Благодаря! Следващия път направо ще им покажа снимка, ако не успея да го намеря.😎
Според мен дебелината е определяща за повече абсорбция. Защото съм вземала много марки нощни превръзки и ако са тънки ,бързо се "напълват" и протичат.
От рода на подложките ,никога не са ми протичали ,но те са с много добра дебелина.
По реклами нали казват колко супени лъжици изтичат ,но при мен е явно с черпака. 😆😆😆
Благодарна съм ,че не съм с анемия поради честите кръвоизливи. Но при такива прибягвам към Дицинон.
Ако някой знае други методи против кръвоизливи да сподели на лични да не разводняваме темата. Само да кажа ,че вит. С не върши никаква работа.
Поне да си намеря по-тънки подложки ,които да ми вършат работа за да не се цапам нощно време.

# 726
Аз чак такива изливи нямам, но пък се въртя и обръщам много докато спя... Решила съм си проблема със специални бикини за цикъл, имат някакъв слой непромокаем сложен между два пласта плат и ми се улесни животът. Нормални бикини от плат говоря, не да се ползват те да попиват вместо превръзка че май има и такива. Перат си се като всяко друго бельо.
Но при мен ако стане инцидент през нощта е протичане отпред или отзад и не е много ами ей така колкото да ми изкара работа, а не че е недостатъчно попиването. Колкото и дълга да е превръзката, няма вид с който ни веднъж да не съм успявала да го "постигна" това Grinning
В ДМ съм виждала някакви менструални бикини но не съм се заглеждала какъв тип са.

# 727
И при мен проблемите са предимно да не протече нещо отзад, пък ако ще и само 1-2 капки да са, колкото да ми е гадно.🤪 Ако имах проблем с попипването, бих се насочила към нещо тип бикини за след раждане или такива текстилни непромокаеми бикини за цикъл, които се използват отделно с превръзка или подложка. Т.е. към нещо, което си има непромокаем слой изцяло и отпред, и отзад, а не само донякъде, както е с подложката. Аз лично в ден 2 от цикъла ми задължително слагам и тампон за всеки случай, но явно в случая тампоните не са опция за съфорумката.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 17:53 от dolce miele

# 728
И при мен проблемите са предимно да не протече нещо отзад, пък ако ще и само 1-2 капки да са, колкото да ми е гадно.🤪 Ако имах проблем с попипването, бих се насочила към нещо тип бикини за след раждане или такива текстилни непромокаеми бикини за цикъл, които се използват отделно с превръзка или подложка. Т.е. към нещо, което си има непромокаем слой изцяло и отпред, и отзад, а не само донякъде, както е с подложката. Аз лично в ден 2 от цикъла ми задължителни слагам и тампон за всеки случай, но явно в случая тампоните не са опция за съфорумката.
Тампони задължително с превръзка когато съм на работа и намирам начин мога не мога да ги сменям на всеки два часа ,иначе протичат. И след това трябва да си играя да сменям и двете.
Вечер не слагам тампони ,защото ми е достатъчен терора да ползвам 8-9 часа през деня. В къщи слагам дневни ,нощни или подложки за да не сменям през час ,че е досадно дори и в къщи да се следиш непрекъснато от протичане.
Вечер и аз се въртя много ,но не е проблема протичането отзад ,тъй като аз тогава спя по корем ,защото пък съм с болки в краката точно в него период и няма как да се нацапам. Но не стига ,че вечер докато спя ми върви много ами и като стана се изливам нацяло и нещата се влошават още повече и тече отвсякъде ако съм с превръзка. Този проблем го нямам с подложките ,защото са дебели и успяват да попият всичко. Но за сметка на това са много неудобни. Но предпочитам да ми е неудобно 1-2 вечери , отколкото да се чудя кое да пера и сменям по напред.
Често правя кръвоизливи ,защото работата ми е физически тежка и съм на крак през цялото работно време. Не почивам ,нямаме фиксирана почивка и 8 часа сме плътно на крак и това се отразява и на МЦ за съжаление.
Значи все пак ,ще пробвам тези ,които съм си нацелила на Либрез и прекратявам търсенето на превръзки.

# 729
  • София
natka, можеш ли да споделиш от кои бикини за цикъл си доволна?

# 730
А, не са по темата, забърсах някакви на майтап от SheIn че не бях убедена че изобщо ще са ми удобни. Не са някакви специални де.

# 731
Може ли линк Simple Smile

# 732
Тези са моите, макар че съвсем избягахме от темата за ДМ май вече
https://eur.shein.com/MEIYATING-Ladies-Physiological-Underwear-B … s-p-42179966.html
Слагам и снимка, че форумът някой път такива дълги линкове не ги показва съвсем както трябва, колкото да стане ясно какъв тип имам предвид. Че мисля че има и друго на което казват гащи за цикъл и тези в ДМ май са точно такова. Тази сивата част е с още някакъв слой между нея и плата на бикините, който предпазва от протичане.
Скрит текст:
В ДМ съм виждала бегло някакви на рафта където стоят и превръзките, но те май са по-скоро от тези еднократните дето са и вместо превръзка, наистина не съм ги заглеждала особено.

# 733
Тези са моите, макар че съвсем избягахме от темата за ДМ май вече
https://eur.shein.com/MEIYATING-Ladies-Physiological-Underwear-B … s-p-42179966.html
Слагам и снимка, че форумът някой път такива дълги линкове не ги показва съвсем както трябва, колкото да стане ясно какъв тип имам предвид. Че мисля че има и друго на което казват гащи за цикъл и тези в ДМ май са точно такова. Тази сивата част е с още някакъв слой между нея и плата на бикините, който предпазва от протичане.
Скрит текст:
В ДМ съм виждала бегло някакви на рафта където стоят и превръзките, но те май са по-скоро от тези еднократните дето са и вместо превръзка, наистина не съм ги заглеждала особено.

Бикините за цикъл в ДМ не са еднократни. Еднократно е бельото за родилки продавано там. Ето това са бикините за цикъл на ДМ. Перат се успешно на високи градуси, сушат се в сушилня, и нищо им няма.

# 734
Това бельо за цикъл го слагате без превръзка/тампон ли?

Общи условия

Активация на акаунт