Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 609
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
  • оттам, откъдето започва България
Всички талони са ми свободни - за Персил, Ебелин,-15% отстъпка на 1 продукт, подаръчни комплекти и Коледни календари, Тезори, парфюми и тоалетни води. Ако някой ги иска, да пише. Simple Smile

# 751
До колкото разбирам идеята: немците им харесва вкуса, но на кило брашно се слага 200-300 грама квас, това количество не може да се постигне с пакетче 5-15 грама, но с мая може Grinning

# 752
  • Варна
Имам квса от dm.Няколко пъти четох инструкциите.Дадено е да се ползва квста+мая.
Ползвала съм го по този начин.Ок е.

# 753
Тези дни ще си купя и суха мая, за да го ползвам, но моята идея беше да направя хляб само с квас без мая, нищо, вече ще си зная

# 754
Ти ще направиш щом си наумила, но не и точно с този квас Grinning Той е за вкус повече, отколкото за втасване.
Щом ще минат няколко дни, можеш да пробваш да си захванеш квас вкъщи направо, той около седмица отнема.

# 755
  • вкъщи
На дамите с обилен цикъл препоръчвам да пробват рутаскорбин. Добавка е ,не е лекарство. При мен помага много,намаля кръвотечението в пъти и се чувствам много по- спокойна. Пия го три четири дни преди и в първите три дни на цикъла. Много, много ми  помага. Но не действа за постоянното ходене по малка нужда. Аз като съм в цикъл непрекъснато ми се пишка ,и то много.

# 756
На дамите с обилен цикъл препоръчвам да пробват рутаскорбин. Добавка е ,не е лекарство. При мен помага много,намаля кръвотечението в пъти и се чувствам много по- спокойна. Пия го три четири дни преди и в първите три дни на цикъла. Много, много ми  помага. Но не действа за постоянното ходене по малка нужда. Аз като съм в цикъл непрекъснато ми се пишка ,и то много.
Благодаря много! 🌹
Задължително ще го взема!

# 757
Има нови купони.

# 758
  • Бургас
За дм био и нивеа мен ли говориш?

# 759
Тези има ли ти в нашия ДМ? Вземала съм ги от Румъния и са ми много удобни.

# 760
Подарявам
Скрит текст:

# 761
Аз също подарявам всички талони.

# 762
Някой с впечатления и отзиви за този продукт?

# 763
Бях се наканила да вземам прах да пране Персил с купона, но видях, че в Кауфланд има голяма кутия Ариел за 27 лева и взех нея вместо Персил. Излизаше малко под 7 лв за килограма.
Утре ще отида да видим какво ще ми хареса от ДМ био. Сладката им май бяха хвалени, ще ги погледна и тях.

# 764
В Кауфланд в брошурата ли е, или локално намаление?

Общи условия

Активация на акаунт