Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 640
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Лосионите на Балеа за мен са ужасни. Пробвала съм 3-4 варианта вече и още 2 имам , но абсолютно всички са мъчение. То като се почне едно размазване …. и мажеш и мажеш и все стои на бели петна . 5 минути се занимавам да го размазвам това нещо и накрая вече бели следи няма , но лепне ужасно цялото тяло до следващото измиване. Всеки път се заричам че повече няма да ги купувам тези буклуци… По-добре някой на Микса, La roche или Euriage . Според мен най-добър за зимата е Lipikar , разбира се цената е съвсем различна и ги няма в ДМ , но поне продуктът в добър.

# 61
# 62
  • Deutschland
Балеа ако вложат малко старание в попивността на лосионите, цена няма да имат. Страхотни аромати, но тая мазилка по тялото е ужасна.

# 63
Балея с урея купувам вече..4-5 год. нон стоп.  Уникален изобщо няма такова нещо за което пишете. Размазва се и попива на мига.

# 64
При мен лосионите се ползват седмица и после започвам да усещам миризма на гранясало 🤮. Както и да ги затварям и съхранявам просто започват да имат много лоша миризма. Започнах да взимам само такива с помпичка.

# 65
  • Deutschland
Балея с урея купувам вече..4-5 год. нон стоп.  Уникален изобщо няма такова нещо за което пишете. Размазва се и попива на мига.

Имаше и един на Балеа с помпа, с лъскави частици вътре и той попиваше бързо.
Снощи се мазах с лосиона Rare pearls на Avon, тази сутрин още ухая цялата, а кожата е една мека 😊.

# 66
Вчера минах да видя имат ли парфюми на Ейвън. Имаха 5 - Атракшън, Реър пърлс, ТТА, Фар Ауей и Инкъндесънс.

# 67
  • София
Здравейте!
Моля за малко помощ с талоните на ДМ. Онзи ден получих талон за 15 % отстъпка по случай рождения си ден  и съответно веднага го активирах. Не знаех обаче, че тази седмица ще има отново ДМ лайв и това, защото напоследък не ми излизат от тях съобщения за него. Разбрах едва вчера и съответно се включих, като преди това бях сложила в кошницата продукти на Revox и Skincyclopedia.
Сега обаче забелязах, че ми хваща отстъпката само за рожденик, а тази от талоните от за Revox и Skincyclopedia - не.
Има ли някаква възможност да деактивирам временно талона за рожденик, за да ползвам другите талони, тъй като отстъпката е по-висока или няма да ми се получи?

# 68
Бяха писали преди, че на касата могат да се деактивират талоните от касиер. Или може да разделите поръчките.

Давайте препоръки за оползотворяване на новите талони Simple Smile

# 69
  • Хасково
Аз се чудя на филъра за устни с хиалуронова киселина на Revox B77. Някой ползвал ли го е, за да сподели струва ли си? Също и на къшъна на TIRTIR.

# 70
Ако за това питате - категорично НЕ. Никакъв ефект няма, освен че е плътно бял и устните ви буквално побеляват. Спестете си парите или ги дайте за нещо друго

# 71
Само Neutrogena ползвам и аз, и за тяло и за ръце. От време нa време се примамвам от шаренките опаковки и хубави аромати, но нищо не хидратира както Neutrogena.

# 72
Malechka, ще ти отчете и двата талона. И за Скинклопедия и за РД. Тоест ще можеш да ползваш двойна отстъпка. Трябва само да ти се рефрешне поръчката. Аз добавям някакъв продукт в кошницата, колкото да се обнови поръчката и да "захапе" талоните и после го махам. Важно е разбира се да си активирала всички талони преди това.
И аз имах скоро РД и днес си получих поръчката от ДМ, бяха светкавични, направо за 24 часа ми я пратиха.

А сега към въпроса ми. В една друга тема попитах за чистене на мухъл от пералнята. Препоръчаха ми да ползвам таблетки за съдомиялна. Ама виждам че има обикновенни за миене и такива за почистване на съдомиялната. Въпросът ми може да е глупав, ама кои от двете да ползвам за пералнята и мухъла? 😬🙈
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 18:14 от Lale_Lili

# 73
По принцип трябва да отчете и двата талона Аз такава поръчка си направих от предния лайв с маслата хваща първо тези за маслата и после хваща на цялата поръчка 15 за рожденник. Много бързо ми я пратиха, за един ден.

Ако някой е изпуснал талоните за маслата, в galen имат 25% на икаров.

Харесвам този лосион, белите следи са за около минутка, после си попива изцяло, икономичен е много малко количество трябва и не ми лепне после на дрехите. Ароматът е ненатрапчив

https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-krem-za-tyalo-s-maslo-ot-shiy … pdsteilen.laufend)

Здравейте!
Моля за малко помощ с талоните на ДМ. Онзи ден получих талон за 15 % отстъпка по случай рождения си ден  и съответно веднага го активирах. Не знаех обаче, че тази седмица ще има отново ДМ лайв и това, защото напоследък не ми излизат от тях съобщения за него. Разбрах едва вчера и съответно се включих, като преди това бях сложила в кошницата продукти на Revox и Skincyclopedia.
Сега обаче забелязах, че ми хваща отстъпката само за рожденик, а тази от талоните от за Revox и Skincyclopedia - не.
Има ли някаква възможност да деактивирам временно талона за рожденик, за да ползвам другите талони, тъй като отстъпката е по-висока или няма да ми се получи?

# 74
По въпроса с кремовете за тяло на Балеа. След като снощи най-после свърши (голяма радост беше ) лосиона с уреа , днес реших да пробвам другите два които имам. Червеният с аромат на Бакара на моята кожа е по-зле и от уреата , сложих много малко на единия крак , няма да ви казвам колко време търках 😒. Този с невен обаче е съвсем друго нещо. Представлява нещо като мноого гъст гел. Топи се на кожата като масло , прави я супер мека и не изисква никакво досадно втриване и размазване. Сега виждам че е 4 лв. и като аромат е много приятен.Мазен е , но не лепне като другите. За 4 лв , бива

Общи условия

Активация на акаунт