Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 093
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
парабенът е консервант, нищо не прави на косата ти
ако имаш предвид силикон - аз ги харесвам и от време на време ползвам дпш - не точно я изтощават, а се натрупват и трябва да се чисти косъма от тях

# 121
Да то не -точно  за косата се притеснявам, колкото за следното твърдение:
"Една от най-големите загрижености е, че парабените имат естрогеноподобни свойства, което означава, че могат да имитират действието на естроген - женски полов хормон. Този факт е обект на научни изследвания, които обръщат внимание на възможната връзка между парабените и хормоналното равновесие на организма."
Макар че маската не се втрива в кожата на главата, отмива се и т.н.
Може би ако се ползва по -рядко.
Благодаря за отговора.

# 122
  • София
Използвах талона за SPLAT. В магазина видях, че има 1+1 на цена 8.95. Общо излиза 7,61.

# 123

На начална страница е сгрешена датата за лайфа.

# 124
Използвах талона за SPLAT. В магазина видях, че има 1+1 на цена 8.95. Общо излиза 7,61.

Интересно. В приложението и в магазина в който аз ходя я няма тази промоция. Не трябва ли навсякъде да я има...

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 14:39 от RainFlower

# 125

На начална страница е сгрешена датата за лайфа.
В предния лайф казаха 16ти. Стори ми се много далечна дата

# 126
  • Хасково
Момичета, направих една беля и сега търся как да я оправя. При последното цветно пране е попаднала една бяла тениска на мъжа ми, която се е боядисала в светло синьо от едни дънки. Има ли някакъв препарат в ДМ, който сте ползвали при такъв проблем, и който работи?

# 127
Пробвай с това, може да стане.

# 128
Има ли някой , който е ползвал тази спирала?
Пише, че е кафява, а в сайта я дават като основен цвят ЛИЛАВ. Та… въпроса ми е кафява ли е или лилава?

# 129
  • оттам, откъдето започва България
Купуваш, пазиш касова бележка, пробваш и ако не е твоята - връщаш.

# 130
Dancer, това е любима моя спирала.❤ Кафяво е с лилав подтон според мен. Не знам как да го опиша по-точно, но "меко" кафяво е и без ръждив подтон. Все едно да смесиш кафяво с лилаво. В никакъв случай (поне според мен) основният цвят не е лилаво. Но не е и типичното кафяво. Нещо между двете е, интересно кафяво.🙂

# 131
Dancer, това е любима моя спирала.❤ Кафяво е с лилав подтон според мен. Не знам как да го опиша по-точно, но "меко" кафяво е и без ръждив подтон. Все едно да смесиш кафяво с лилаво. В никакъв случай (поне според мен) основният цвят не е лилаво. Но не е и типичното кафяво. Нещо между двете е, интересно кафяво.🙂

Благодаря😊

# 132
Може ли да ми припомните кои глосове на Мейбълийн хвалехте? Уж ги снимах,ама не ги намирам в тела...

# 133
Някой би ли споделил мнение за този шампоан ?

# 134
  • Варна
Има ли някой , който е ползвал тази спирала?
Пише, че е кафява, а в сайта я дават като основен цвят ЛИЛАВ. Та… въпроса ми е кафява ли е или лилава?

Бургунди ли пише?
Взех си я онзи ден с талона, вече я ползвам. Очаквах по-наситен цвят. Става, но не е нещо уау.  На Катрис с подобна четчица повече ми извива миглите.

Общи условия

Активация на акаунт