Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 925
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
На мен от скреч картата днес ми се падна -15% за продукти Seinz. Няма да го ползвам. Ако някой го иска - да пише.

Кухненската хартия еxtra long 2 бр. х 70 къса за 5,98 лв. в нашия филиал днес беше изчерпана (поне така ми казаха), а може и по принцип да е нямало.
И при нас хартията от снимката беше изчерпана, но ми предложиха друга и си оползотворих талона.

# 226
  • оттам, откъдето започва България
Моля, сподели каква хартия ти предложиха, та ако мога и аз да се възползвам от талона.

# 227
Моля, сподели каква хартия ти предложиха, та ако мога и аз да се възползвам от талона.
Добре, но утре, че са в друг дом и нямам възможност сега да ти снимам.

# 228
Интересно в приложението като каква покупка е регистрирано, щом е зачетен и купонът. Иначе ако си фигурира там правилната хартия, можеш да видиш продукта в покупките си.

# 229
Интересно в приложението като каква покупка е регистрирано, щом е зачетен и купонът. Иначе ако си фигурира там правилната хартия, можеш да видиш продукта в покупките си.
Тази е отразена в покупките /не помня дали  от купона същата/

а тази купих

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:09 от Пролетно цвете

# 230
Тази е от талона, беше ми интересно като предлагат друг продукт какъв реално маркират за да отчете талона. Но явно са въвели кода на тази липсващата, която реално е в промоция, то няма как иначе.
Не ми се мисли после какъв счетоводен батак е това с наличностите, но те си знаят. Пак е много по-добре от на хранителните вериги промоциите дето са за стръв само, а продуктите вечно ги няма и реално не си купуваш това за което отиваш.

# 231
  • оттам, откъдето започва България
Пролетно цвете, само ако имаш възможност. Simple Smile

# 232
  • Бургас
Трябва да си взема почистващ лосион или тоник за  лице за мазна кожа. Кои ще препоръчате ,ако може на Балеа,но не държа на марката. Само да е ефикасен и на приемлива,ниска цена.
Спомням си само един на Нивеа,пюр нещо си...в зелена опаковка.

# 233
Включвам се по казуса със скрийншотите от приложението. Оказва се, че наистина QR кодът е динамичен и се променя. Това е причината при някои от нас да не са се отчели направените покупки в профила. Още едно затруднение за тези от нас, които не можем да използваме приложението Confused

# 234
  • Бургас
И що за глупост! Голям проблем им е явно този код и отстъпките,които ни дават!

# 235
Уж тук съм човек, пък само се чудят кое да ни орежат.
Още не мога да им простя, че сведоха отстъпката за рожден ден до еднократен талон, който да се чудиш къде да употребиш, така че да успееш да си вземеш всичко, което искаш.
И черен петък вече не правят.

# 236
Отстъпката за рожден ден не е ли била винаги еднократен купон?

# 237
Не, отстъпката за рожден ден важеше цяла седмица, когато се пада датата. И можеше колкото пъти искаш да я ползваш, така от един филиал взимах едно, от друг друго..

# 238
Да, така беше. И можеше на цялата опашка след теб да напазаруваш с твоята отстъпка. Само ЛК искаха.

# 239
Отстъпката за рожден ден не е ли била винаги еднократен купон?
Купон е откакто има приложението им. Преди това беше отстъпка срещу доказване кога ти е рождения ден с документ за самоличност. Важеше за неограничен брой пазарувания в рамките на цялата календарна седмица в която ти е рождения ден. Условието беше единствено рожденникът лично да е там и да заяви отстъпката. Вземала съм бившия ми с мен, чудеше ми се защо го моля да си вземе паспорта в джоба а той беше рожденникът Grinning На касата - кошница с очевидно дамски неща, нашият се мръщи няма ли да кажат нещо, касиерката се усмихва и желае весел празник докато прилага отстъпката заради него.

Но за това сърдене че купон който е в определен акаунт искате да го ползвате без това да е вашият акаунт наистина не го разбирам... Такъв им е механизмът на промоция, условието е всеки с приложението си и по един за всеки акаунт. Не коментирам колко е тъпо така, явно това е новото нормално защото масово и вериги супермаркети са със собствено приложение всяка и съответно клиентски карти, купони, ваучери и подобни са в него, в поименен акаунт.
Те ако искаха да е купон просто на общо основание, да бяха сложили един QR код в брошурата си да си го сканира всеки или направо да сменят етикета с цената и да е намалено по принцип, както намаляваха преди години. Но не е такъв вид промоция и не знам защо някой се сърди че не винаги успява да го превърне в такава че повече му харесва...

Общи условия

Активация на акаунт