Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 580
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
А имате ли отзиви за геловете за пране на Denk mit?
Според мен стават, поне които съм пробвала. Розовата им туба дето е за вълна оня ден я споменах, от години съм заменила аналогичния розов Первол с нея. Върши ми същата работа на доста по-ниска цена.

# 676
А имате ли отзиви за геловете за пране на Denk mit?
Според мен стават, поне които съм пробвала. Розовата им туба дето е за вълна оня ден я споменах, от години съм заменила аналогичния розов Первол с нея. Върши ми същата работа на доста по-ниска цена.
Този ли е?

# 677
Този, да. Не знам вече колко години само с него си пера пуловерите

# 678
  • Бургас
На мен този ми миришеше на спирт.
Бях го взела преди време, като имаха промоция 2 на цената за 1.
Иначе пере добре.

# 679
Аз ли не виждам или тази седмица лайф няма да има?

# 680
Лайф на 08 януари. Подарявам талоните за денкмит, душ гелове, чай.

# 681
И аз подарявам за чай и душ гелове.

# 682
Някой ползвал ли е този прах и доволни ли сте от него?

# 683
Аз днес си взех още 2 чая с мароканска мента и 2 душ гела с талоните за Палмолив. Купих си и 1 балсам за устни на S•he с деликатен розов оттенък и ми харесва. Напоследък купих доста балсами с лек цвят, но не намирах нещо което да ми допада.

# 684
  • Deutschland
Детето ми донесе шампоан Балеа warm wishes, серията имитираща Lost cherry. Честно казано на Балеа харесвам само дълбоко почистващия, но ще тествам и този. Дали изсушава косата? Някой пробвал ли го е?

# 685
CoCoMilk, кой е балсамът?🙂 Аз харесвам розовия на Есенс, от тези, които са в опаковка като чврвило.

# 686
Детето ми донесе шампоан Балеа warm wishes, серията имитираща Lost cherry. Честно казано на Балеа харесвам само дълбоко почистващия, но ще тествам и този. Дали изсушава косата? Някой пробвал ли го е?
Отвратителен еее... А първото измиване косата ми се сплъсти, твърда, та сложих половин туба балсам и маска, едвам я оправих... И това става още мокра при изплакване то на шампоана..

# 687
Снощи едно жена в магазина много нахвали серията. Беше опсокала рафта с душгеловете, така че си взех само от течния сапун. Не съм много убедена, че ми допада аромата, ама да не нещо да изпусна, си взех и аз.

# 688
Имаше въпрос какво харесваме на Балеа, моя списък, който не е голям, но продуктите за мен работят. Не купувам всички неща, които излязат, защото няма смисъл:
1. Самобръсначката, която е със сменяеми ножчета, не ме реже, стига да не изчезнат пак ножчетата, съм удовлетворена.
2. Почистващия твърд балсам в лилавата опаковка на Beauty Expert, сваля ми грима, за двуфазно почистване е супер бюджетен.
3. Всякакви гелове за бръснене, супер са, вършат си работата.
4. Спрея за вълни и къдрици за през нощта, когато се къдря с колана на халата, виждам разлика.
5. Термозащитата в една розово-червеникава опаковка. Пази ми косата и през по-бюджетните си студентски години, ми е служила вярно.
6. Маска за коса от Плекс серията 2 в 1, ползвам я като маска преди измиване в комбинация с масла на скалпа, усещам косата си мека и жива след измиване.
7. Измивния гел от Балеа мед, не пресушава и измива добре без да ми се лющи лицето и да ми люти на очите.
8. Околоочния рол он от мъжката серия, лятото стои в хладилника и е приятничко, но не очаквайте чудеса..
9. Имаха пилинг с Ниацинамид и Аха киселини, беше нежен, но си вършеше работата, ако не исках да ползвам “драконовата кръв” на ТО, посягах към този.
10. Маската им за коса с кератин, не прави чудеса, но косата ми се чувства добре и бляска.
11. Балсамът за коса от Oil Repair Intensive, не обичам балсами, но когато се боядисвам с тонер, този запечатва и затваря косъма ми.
12. Олиото за коса Glossy and Long , заглажда ми косата и е в малка опаковка, която ми е удобна за несесера за път.
13. Заглаждащия стик за коса, имаше и спирала преди 1-2 г. Когато съм на опашка или си вдигам веждите по “модерния” начин, наистина са бетон.
14. Маската за лице с Ретинол и маската за лице с минерали от Мъртво море.
15. Твърдия сапун с мед и мляко.
16. Део стика, тип “кристал”.
17. Спрея за обувки, не го ползвам аз, но мъжкото съсловие си го търси.
18. Воден спрей за освежаване, за лятото ставаше.

Това са моите неща, които ползвам, ако искате снимки, ще направя колаж по-късно с всички продукти.

# 689
dolce miele,ето този е. Прилича на червило. В сайта не намерих моя номер 004.

Общи условия

Активация на акаунт