Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 602
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, да похваля тази спирала. Случайно я купих, но съм много доволна: удължава много добре  но не придава обем.

# 691
  • София
Е, хубаво пуснаха зимен чай, ама да го бяха заредили по магазините... и то преди пролетта! Още е наличен само онлайн.

# 692
  • Бургас
Детето ми донесе шампоан Балеа warm wishes, серията имитираща Lost cherry. Честно казано на Балеа харесвам само дълбоко почистващия, но ще тествам и този. Дали изсушава косата? Някой пробвал ли го е?
Ако е този,който бях пуснала снимка, назад в темата, на мен ми харесва. Косата ми е ок с него.

# 693
  • Deutschland
Karzz, убих се да ти търся поста и не го намерих. Този е моят и да, изсушава жестоко косата.

# 694
  • Бургас
Е,да де, същия е! Аз пък съм доволна от него.
Но от Плекс-а не съм изобщо.
Руното ми е естествено - не боядисвано, не третирано с нищо, абсолютно нищо. Даже балсам рядко слагам.
Ако това има значение.

Плекса го пробвах само веднъж, но косата ми стана като мазна и мръсна. Та ще видя какво да го правя.

# 695
  • София
Е,да де, същия е! Аз пък съм доволна от него.
Но от Плекс-а не съм изобщо.
Руното ми е естествено - не боядисвано, не третирано с нищо, абсолютно нищо. Даже балсам рядко слагам.
Ако това има значение.

Плекса го пробвах само веднъж, но косата ми стана като мазна и мръсна. Та ще видя какво да го правя.
За pre-wash маска (преди измиване на мръсна коса). Така изразходвам маски, терапии и т.н., които не ми допадат.

Моята коса пък е боядисвана, дълга, много суха сега зимата и Плекса ми е слаб. 😅

За чая да споделя, така и не заредиха зимния, но си взех с талона подправката за пунш, пак е на пакетчета и си я запарвам точно като чай и си ми харесва. Simple Smile Идея за който обича силен аромат на карамфил и канела. В къщи, естествено, само аз си го пия.

# 696
Гледах чайовете снощи, но се отказах. Едно, че чай рядко пия, друго, че ми се досвидя за четири лева кутийката.
Предпочитам лидълския с липа. Малко е слабичък, но аз на силен купешки липов чай досега не съм попадала.

# 697
Липов в пакетче да запариш в една чаша... Трудна работа. Липовият цвят иска по-дълго време или пък направо да заври водата заедно с него. Като е само една чаша вода, тя ще изстине преди да се е запарил достатъчно че да стане хубав липов чай.
И аз много го обичам но на пакетчета не вземам такъв, няма смисъл.

# 698
Да ми препоръчате препарат за котлен камък? Нещо много мощно да е. Искам да натопя кутията в която слагам прах за пране в пералнята, защото е много зле няма падане на котления камък.

# 699
  • Варна - Черна гора
Да ми препоръчате препарат за котлен камък? Нещо много мощно да е. Искам да натопя кутията в която слагам прах за пране в пералнята, защото е много зле няма падане на котления камък.
POR COZ, не е ДМ-ски, но за мен е най-тежката артилерия. Напръсквам и всичко се разгражда, след което изплаквам обилно с вода.

# 700
И от мен глас за pop coz

# 701
Банята почиствам с този препарат, вчера и чекмеджето на пералнята почистих. Нямаше много отлагания, но с търкане с гъбичка се почистиха:

# 702
Благодаря, ще ги потърся.

# 703
  • Пловдив
Кой от двата им препарата за тоалетна е по- добър?
Скрит текст:

А препаратът за баня читав ли е?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 18:51 от Джи

# 704
За банята с оцета не мога да се ориентирам кой препарат хвалехте тук? Искам да си купя и аз. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт