Термин Ноември 2024 - тема 4

• 35 032
  • 828
  •   1
Отговори
# 630
Venyan и нашата е кръгла.

seethelight проблема при нас е, че още миналия понеделник вече беше 10,5см, пък сега вече не знам.. ще видим то аз продължавам да нямам никакви признаци, така че утре на прегледа ще го решаваме, мен вече с тази голяма главичка и голямото уж бебче - 4200, малко ме е страх от нормалното раждане, а доста исках...но, каквото такова, да сме здрави само.

Мъжа ми снощи се шегуваше, че то все пак ще се случи тези дни, пък ние си свикнахме да си чакаме, хаха. Ох знам, че не остана, но тези дни направо е кошмар.

Днес съм на тонове, ще видим как са нещата. Simple Smile

# 631
  • София
И аз съм на тонове днес, може би за последно. Бебчо вървеше също доста едър, мина 3 кг в края на октомври, но сега покрай плацентата забави растежа доста.

Към родилите мами, ако ви се отговаря на глупави въпроси. Мажете ли се против стрии и след раждането (не знам дали на човек му е до това), аз уж засега се опазих доколкото мога да видя. Разсейвам се с такива безсмислени мисли. Една приятелка ми се кара че съм се чудела с кои ботуши да съм на изписването, а не съм мислела за раждането. А не се сеща, че раждането яко ме филмира.

# 632
С нищо не мажа, не съм мазала и през бременността, но то си е до кожа. Аз нямам нито една стрия. С баткото също нямах.

# 633
Ох, момичета, на мен днес ми е термина и тъкмо отивам на тонове. Снощи имах болки и си викам до сутринта ще зачестят, но уви, няма и помен от тях. Ще видя как ще минат сега тоновете. Искам вече да идва този така специален момент. 🙏🍀😊

# 634
Аз имах намерение да се мажа след раждането, защото имам много останал крем. Но плановете се провалиха, изобщо не се сещам, може би 2-3 пъти да съм се мазала

# 635
И аз не се мажа, даже и през бременността не се мазах. В началото само, даже вчера изхвърлих олиото против стрии почти пълно. И аз нямам нито една стрия след бременността.

# 636
И аз ще добавя, че след раждането не се мажа. По време на бременността също не бях много старателна, но нямам стрии. Проблемът ми сега са шевовете и хемороидите от напълването при самото раждане. Sad Признавам си, че от тази билка си рева всеки ден. Чувството е да сетиш на борови иглички, ужас.

# 637
Аз се мажа като ми остане време за мене (което нее много често, има нощи,в които едва си мия зъбите и лягам Grinning). И то не е точно мазане, понеже ме е страх да е мириша на бебето силно и съвсем да откаже да суче. С бадемово олио втривам по корема малко, не натискам,не масажирам. Иска ми се да мажа повече, но ми е хем притеснено да натискам, хем нямам и врем, не съм се органзиирала още съвсем.
Но по време на бременността бях изтрещяла на тема мазане Grinning BioOil, арганово масло, бадемово масло, лосион за тяло на Biotherm със серамиди и водорасли ...Абе, за 6 месеца що мазане измазах Grinning Стрии нямам, не знам дали е от мазането обаче, и майка ми не е имала.

# 638
Ами момичета, на тоновете излязоха контракциите, но ме върнаха да се прибера. Не ги усещам като цяло, само лека болка. Ще видим какво ще стане. Дано до довечера има някакво развитие 🙏 стискайте палци 🍀🩷🙏

# 639
И аз ходих на тонове, нищо няма.. акушерката се шегува, че ще родя тази нощ, казах й, че ме притесняват размерите на бебчо, вика я се виж ти колко си висока, какво очакваш, нормално да е голям, няма да се притесняваш ще си излезе спокойно, хаха, поне малко се посмяхме и ме разведри.
Остава да си чакаме до утре и да видим и докторката какво ще каже. Simple Smile

# 640
Аз също бях на тонове, както винаги нещо малко отчита, колкото да не е права линията. Grinning Казаха, че главата и е долу и е готова, да ама госпожицата е на друго мнение Joy

# 641
  • София
Аз лежа в момента, а малкото пак ще изкърти коланите. Направо пулса му скача до 160.
Днес май всички останали да раждаме сме на тонове Kissing Heart

# 642
Като ходех аз на тонове, лежах по час и кусур, защото госпожицата спеше ли спеше, в болницата редовно я разклащаха акушерките, че да се размърда. Е, сега пък не ѝ се спи. Аз я лъжа, че я приспивам, тя ме лъже, че спи. Само в количката спи и то по най - разбитите пътища. 😭 Сутринта си мрънкаше в леглото, вдигнах я да я успокоявам и приспивам, тя пък взе, че се разрева. 😃 Бебешка му работа..

# 643
Момичета, още един малък ъпдейт от мен. Ей сега минах и прословутия преглед за разкритие. Имам 2 см, още веднага като приключи и шурна чиста кръв за малко. Предложи ако искам да отида в болницата утре да ме включат на системи, за да провокират нещата или да се чуем сутринта как съм и евентуално пак да ме види. Предпочетох колкото се може повече да си седя вкъщи, така че тази нощ ще се наблюдавам дали няма да започне някакъв процес и ще се разбираме в движение как да действаме. Grinning

# 644
На моята бебка по принцип й е такъв пулса като е будна 150-160. Като ще заспива падат на 140. Smile Аз все още нямам развитие съществено Smile
Аз лежа в момента, а малкото пак ще изкърти коланите. Направо пулса му скача до 160.
Днес май всички останали да раждаме сме на тонове Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт