Термин Ноември 2024 - тема 4

• 35 020
  • 828
  •   1
Отговори
# 660
Да, и аз така знам за коликите, няма такива изпълнения. Плаче малко душичката, да не се урочасам, но за сега е много кротък (освен като сменям памперса, тогава се дере с цяло гърло).
Не бих го оставила 6 часа без да яде в никакъв случай, гледам да фо будя на максимум 3 часа.
Утре ще го водя на профилактичен преглед в болницата, в която е роден, и ще говоря с педиатъра по тези въпроси.

# 661
  • София
Rouse123, честито, какво голямо бебче. Живи и здрави, важното е че сте добре.

Сутринта мислех да питам още колко сме 2 в 1, но някак си имах усещане че е време за новина.

Момичета, днес на 20.11- се роди нашия син Филип, 4010гр, 52см. В крайна сметка се наложи секцио, но по-нататък ще разказвам. И двамата с малкия сме добре, аз още не знам къде се намирам, не мога да осъзная, че имаме бебче 😍

# 662
Здравейте момичета, аз следя темата от началото, но реших да се включа към края☺️Нашата девойка се роди на 28/10 секцио (първоначалният термин беше 09/11) и исках да се включа и да проверя дали случайно няма някоя мама от София, в района около Кръстова вада, с която да разхождаме бебоците заедно☀️

# 663
Коренен обрат на събитията.
Снощи ме приеха в спешното на Селена с болки в матката и влагалището. Имам задържана кръв и съсиреци след секциото. Останах в болницата, опитват се чрез лекарства през нощта да предизвикат изхвърляне, контрахиране на матката. МММя  е вкъщи с бебето, болен и ходи с маска. Майка ми остана при него да помага... Снощи ми донесоха багажа, заедно с две шишета и помпата. И сега моя милост седи върху един стол до единствения работещ контакт в стаята, цедя се и усещам свивания на матката.... Ако не стане с лекарства утре ще ми правят кюретаж.
Бях изпаднала в някаква абсолютна истерия снощи, просто си искам при бебето. Дори сега като пиша и пак се разплаквам. Обещаха да ме пуснат при първа възможност, но пътеката била 5 дена. Утре ще пратя майка ми да вземе кърмата, да я дадат на бебока.
Не знам оператора на секциото ли си оставил ръцете или нормално усложнение? Много ме е яд... Хиляди неща с това секцио,  аз просто си искам при бебето....

# 664
Много съжалявам. Пожелавам бързо възстановяване

# 665
  • София
Еххх съжалявам, дано се изчистиш с медикаментите и не се наложи кюретаж, да си си с бебчо скоро пожелавам 🍀 Кураж на цялото семейство!

# 666
Съжалявам, Слънчогледка, много неприятно Sad дано бързо се прибереш у дома.🫶 Чела съм доста теми на момичета със същия проблем след секциото. Не знам на какво се дължи, но не би следвало да е нормално усложнение си мисля. А лохиите как са ти?

# 667
Лохии нямам откакто ми махнаха конците, буквално никакви... май трябваше да си информирам АГ-то по-рано. Приятелки ми казвахс, че със секцио лохиите бързо приключват, и реших, че е нещо нормално... Чакам сега да ме вземат за преглед и да ми кажат дали съм за кюретаж.

# 668
Слънчогледка, кураж и спокойствие, миличка. Знам, че си искаш при бебо, но сега е много по-важно да си добре ти и да се погрижат за теб! Защото с тези неща не бива шега.
Стискам палци да успееш медикаментозно да се изчистиш. Но за мен това си е оставяне на ръце. Те са длъжни няколко пъти да те проверят преди да те изпишат. Като единия път е преди да те зашият. Няма смисъл да ровим в л….. с извинение, не можем да върнем времето, но бъди максимално спокойна, за да се възстановиш бързо! ❤🙏🏻

# 669
Благодаря ви, момичета!
Няма да стане медикаментозно, чакам сега да ме вкарат за процедура. Само вакуум и разширяване на шийката. Но истината е, че не са ме проверявали преди изписването с ехограф, и е лекарска грешка. Моята лекарка дойде много усмихната и пълна с шегички да ме види тази сутрин... Но гледам да не се ядосвам, да не ми спре кърмата от нерви. Майка ми мина да вземе каквото съм изцедила за малкия и ми донесе торбички за съхранение после.
След упойката ще трябва да изхвърля първата кърма, и след това мога пак да му я давам. Евентуално довечера ще ме изпишат, ако изсмучат всичко с процедурата.  Ще ми дадат таблетки за вкъщи, които поддържат шийката мека, за да продължа да изхвърлям. В понеделник съм на контролен...
Дано по-бързо да ме оправят и да си ходя при детето!
Таткото вкъщи го играе "и сам войнът е войн", цяла нощна смяна е направил, не е дал на бабата да помага. Сега успях да го убедя да и даде малко да се включи, защото аз като се прибера не ми трябва той да е каталясал...

# 670
Слънчогледка, дано всичко мине бързо и безпроблемно Hug

# 671
  • София
Да, как може да не са те погледнали с ехографа…но имаш правилна нагласа, спокойствие заради бебето и кърмата ❤

И браво на мъжа ти!!

# 672
Днес моето момиченце става на един месец. 🥰

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 15:50 от Onirique

# 673
Мишчица малка 😘🥰♥️

# 674
Слънчогледка, много съжалявам, че ти се е случило това. Пожелавам бързо да се гушкате с бебчето и да забравиш всичко много бързо!

Общи условия

Активация на акаунт