Термин Ноември 2024 - тема 4

• 39 309
  • 828
  •   1
Отговори
# 465
Еха, честит Симеон, да е жив и здрав и Господ да го пази! На мама бързо възстановяване!

ПП: това име ни беше в топ три 😀

# 466
  • София
Честити бебчета! ❤️💙
Момичета, докато си чакаме новите попълнения, аз да дам отчет. Детето го почнаха от вчера колики, отначало се зачудих какво става, първоначално си беше страшничко - пищи, реве, стана цялата червена, превива се. Миличката тя. Успокоява се от гушкане и да лежи върху нас. Купих и Еспумизан капки, май и от тях има облекчение, ще я видим.
Проверих, че си има ЕГН вече, следващата седмица ще ходим за акта за раждане.
Къде провери за ЕГН-то?

# 467
Mamamishka, в eGOV.bg, влиза се с електронен подпис или ПИК от НАП или НОИ. Там в "Моето пространство" има справка за родственост.

# 468
Добре дошъл на Симеон, да бъде жив и здрав и всичко най-добро желая на цялото семейство! Бързо възстановяване! 🥳🥳🥳

# 469
Честита рожба,  mishmash9 ! Бъдете здрави и благословени! 🩵

# 470
Хей, Ноемврийски мами, роди се и моето момиченце 🥳 3900гр, 56см я измери майка.

Планувано предизвикана раждане, поискано секцио.

Ходя си сега, велик ми е колана за бременни, че вътрешностите ми като, че ще изпадат. Обаче времето след упойката и коктейла от успокояващи след това беше Велико 💯 Обикалях всички коридори нагоре-надолу от емоции, адреналин и преумора, всяка част на тялото се чувстваше като да е здрава и на място 😂 отдавна позабравено чувство, поне от 9 месеца 🤣

Хайде, останете си със здраве! Ние се гушкаме по цял ден 🤭 много ни е хубаво 🤭

# 471
MayaJane, честита госпожица. Бъдете живи и здрави, а на теб бързо възстановяване Hug

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 16:50 от _Miss_

# 472
  • София
Mishmash9 и MayaJane, честито и на двете. Какви големи момченце и момиченце. Живи и здрави да са, много радост да ви носят и с лекота да се гледате.

# 473
  • София
Честито на Mishmash и MayaJane! Да са ви живи и здрави малките топки щастие ❤

Извинявам се, ако съм пропуснала и други родили тези дни, нямам много време за форума, но така профилактично всички в темата да сме живи и здрави 😀❤

# 474
MayaJane, честита радост! Да ви е жива и здрава принцесата и много да ви радва!

Би ли споделила повече за този колан, който носиш, че в момента и аз съм в търсене на такъв? 😊

# 475
MayaJane, честито зайче, да е живо и здраво! Хехе, какво здраво момиченце, много хубави новини!

# 476
Еха, MayaJane, честита девойка! Манекенка, да е жива и здрава! 😘

# 477
Честито на всички нови мами и бебенца!Нека да растат щастливи и безгрижни!❤️
Много се радвам като чета за някое ново бебче, ходя и казвам и на ММ, да е информиран и той😂 Мамите, родили естествено, може ли да споделите какво изпитвахте в дните преди раждането? Аз от няколко дни имам лека, тъпа болка ниско в корема и кръста. Продължителна е и не мога да измеря точен интервал от време. Отделно имам и много БХ. Вечер се засилват и почвам да се филмирам,че раждам, но после си казвам,че щом си заспивам без проблем, значи не е днес. 😂

# 478
Честито на новите мами! Hug И аз всеки път като видя, че е писано влизам с вълнение, че има ново бебче.

На мен пък от 2-3 дена, такива киселини ми се появиха, направо няма шанс да легна, ако не пия хапче. Отделно никакъв апетит нямам, вчера цял ден нищо не бях яла почти, чак вечерта лошо ми стана, милия мъник дано не страда много от липсата на храна обаче, само като си помисля и ми се повдига. Confused

# 479
Честито на всички нови мами и бебенца!Нека да растат щастливи и безгрижни!❤️
Много се радвам като чета за някое ново бебче, ходя и казвам и на ММ, да е информиран и той😂 Мамите, родили естествено, може ли да споделите какво изпитвахте в дните преди раждането? Аз от няколко дни имам лека, тъпа болка ниско в корема и кръста. Продължителна е и не мога да измеря точен интервал от време. Отделно имам и много БХ. Вечер се засилват и почвам да се филмирам,че раждам, но после си казвам,че щом си заспивам без проблем, значи не е днес. 😂

Аз също съм в подобно положение, все се ослушвам и накрая нищо Joy

Общи условия

Активация на акаунт