МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 956
  • 841
  •   1
Отговори
# 330
Моето бебче остана още три дни в неонатология, но и аз останах в болницата. За бебето нищо не се плаща и аз не платих нищо. Само мойте нощувки, които бяха около 200 лв. всяка.

# 331
Моите близнаци се родиха в 34+1 дишат си самостоятелно и са на термолегло. Родиха се на 30.1.2025 г. Но още се хранят на системи и нз още колко ще останат. Тъй като мен ме изписаха на 2.2.2025 г. И исках да си направя сметка какво да очакваме с мъжът ми като средства. Ако е безплатно ще е прекрасно.

# 332
И аз така си бях решила, тогава ми казаха Персенска или Цветков. Отказах. Мъкнах се още 2 год по репродуктивни без успех. Върнах се при Персенска, забременях от раз..
Та,никога не знаем къде ни е точно късметът.
Бях се свързала с Надежда през формата им за записване на час. След около седмица, тоест днес, ми се обадиха, че съм разпределена за д-р Чапанова. Решила съм си, че има смисъл за Надежда само ако успея да се вредя за д-р Стаменов, дори да чакам една година. Затова отказах за Чапанова. Но все пак ме гложди, дали не сбърках - какви отзиви имате за Чапанова?

# 333
Krisito32, бебетата остават по ЗК. Единият ми близнак стоя над 70 дни, не сме плащали нищо. Бързо възстановяване и скоро да се гушкате!

# 334
Честита двойна радост! Бързо да си ги прибирахме вкъщи пожелавам ❤
За бебчовците нищо не се плаща, плаща се само за майката, ако реши да остане.

# 335
Аз да споделя за ЖК. Като влязох в 8мия месец прегледите станаха по-дълги и доктора някакси доста повече внимание ми обръща. Но моята бременност е без проблеми от началото, така че съм “скучен” пациент като цяло :Д

# 336
И аз така си бях решила, тогава ми казаха Персенска или Цветков. Отказах. Мъкнах се още 2 год по репродуктивни без успех. Върнах се при Персенска, забременях от раз..
Та,никога не знаем къде ни е точно късметът.
Бях се свързала с Надежда през формата им за записване на час. След около седмица, тоест днес, ми се обадиха, че съм разпределена за д-р Чапанова. Решила съм си, че има смисъл за Надежда само ако успея да се вредя за д-р Стаменов, дори да чакам една година. Затова отказах за Чапанова. Но все пак ме гложди, дали не сбърках - какви отзиви имате за Чапанова?

svetlana, не съм ходила при Чапанова, но тя май се хвалеше с добро име. Аз за ЖК се записах с разочарование при не толкова известна лекарка, после ме преместиха при един младок. Нямам никакви забележки, всички там са прекрасни. Една приятелка направи инвитро при най-младото им попълнение, с разочарование отиде, че не е при "светилата", стана от първи път и е много доволна. Засега съм останала с впечатление, че много си подбират персонала. Ако нещо се "засуче" вътрешно ще те прехвърлят при най-опитен.

# 337
А някой запознат ли е секциото от кого се извършва, когато е планово? Освен твоят аг кой е там?

# 338
А някой запознат ли е секциото от кого се извършва, когато е планово? Освен твоят аг кой е там?
Втори оператор и останалия екип на смяна.

# 339

Плановите ги правят около две седмици преди термин.

# 340
Когато посещаваме спешния кабинет, направо там отиваме, нали ? И после се плаща на регистратура ? Чудя се дали да не отида, имам едни болки в 8мия месец, може и да е излишно, ама не знам вече.

# 341
Аз минавах първо през регистратура, но беше и в работно време.

# 342
  • София
Ако е в работно време първо регистратура. От там се обаждат да ви чакат долу. След това слизате.

Ако имате някакво притеснение, по-добре да отидете да погледнат. В най-лошия случай, само ще се разходите, но поне притеснението ще отпадне или намалее.

Когато посещаваме спешния кабинет, направо там отиваме, нали ? И после се плаща на регистратура ? Чудя се дали да не отида, имам едни болки в 8мия месец, може и да е излишно, ама не знам вече.

# 343
Момичета , а някоя да сподели опит с преносено естествено раждане как протича точно ако наближава термина? Тъй като при мен е след няколко дена, но няма никакви изгледи да се случи до 13ти, тоновете бяха като в 36та седмица, контракциите са ми много нередовни, имам разкритие, но е така от почти 8-10 дена и не се ускорява. Записах си час при Ненов за консултация за раждане, тъй като Арабаджикова , при която се проследявам излиза в отпуска. Колко време се чака след термин преди да се индуцира, може ли да се поиска индуциране на термина? Изобщо ми е неясно какво ще става, с 13ти наближава и малко имам усещане, че съм изоставена на произвола на съдбата. Като цяло не съм притеснена, че нещо ще се обърка, изключително безпроблемна бременност имам и нямам опасения, че ще има проблем сега. Но липсата на организация и план ме дразни, така че ще съм много благодарна ако има подобен случай тук и си кажете опита Simple Smile

# 344
Момичета , а някоя да сподели опит с преносено естествено раждане как протича точно ако наближава термина? Тъй като при мен е след няколко дена, но няма никакви изгледи да се случи до 13ти, тоновете бяха като в 36та седмица, контракциите са ми много нередовни, имам разкритие, но е така от почти 8-10 дена и не се ускорява. Записах си час при Ненов за консултация за раждане, тъй като Арабаджикова , при която се проследявам излиза в отпуска. Колко време се чака след термин преди да се индуцира, може ли да се поиска индуциране на термина? Изобщо ми е неясно какво ще става, с 13ти наближава и малко имам усещане, че съм изоставена на произвола на съдбата. Като цяло не съм притеснена, че нещо ще се обърка, изключително безпроблемна бременност имам и нямам опасения, че ще има проблем сега. Но липсата на организация и план ме дразни, така че ще съм много благодарна ако има подобен случай тук и си кажете опита Simple Smile

Арабяджикова от кога до кога ще бъде в отпуск,знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт