МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 750
  • 841
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, искам да споделити мнения за Д-р Стаменов от Мбал Надежда.
Какъв е с пациентити си и иска ли да прави трансфери със ембриони от друг лекар?

# 451
Marina, тази тема ще ти е по-полезна: https://www.bg-mamma.com/?topic=1714141 Иначе аз съм имала контакти с д-р Стаменов по повод две операции и съм с много добри впечатления.

# 452
Здравейте!

Предстои ми планово секцио съвсем скоро в Надежда. Изчетох цялата тема и единствено не ми стана напълно ясно дали в деня на приема ви водят в стаята, която сте запазили? Аз си запазих самостоятелна стая и се надявам да ме оставят да съм там до момента на секциото и съответно след реанимация. Така ли се процедира? Също така относно адаптираното мляко - кога заявихте предпочитанията си? По мое мнение - “fed is best” и не ми се иска да изпадам в ситуация в която нямам кърма/не мога да кърмя и детето стои гладно, затова искам и адаптираното мляко да е опция. 

Мерси предварително!

# 453
Cattarina, да. След като те приемат (няколкото прегледа), ти качват багажа горе в стаята, качват и теб, носят ти храна и си седиш в стаята колкото искаш. Вечерта пак ти носят храна и свещичката. Дават инструкции за приема на храна и течности, и вечерта си спиш в стаята. На другия ден, когато дойде твоят ред за секцио, идват, дават ти нощница, и после те взимат. Следващата нощ си в реанимация, и на сутринта след това те водят пак в стаята ти.

Бебенцето няма да го оставят гладно, спокойно. Гледат ги като писани яйца. Носят ти мляко, пък ти, ако искаш, кърмиш, ако искаш, даваш млякото, или и двете.

# 454
Много благодаря! Heart

Cattarina, да. След като те приемат (няколкото прегледа), ти качват багажа горе в стаята, качват и теб, носят ти храна и си седиш в стаята колкото искаш. Вечерта пак ти носят храна и свещичката. Дават инструкции за приема на храна и течности, и вечерта си спиш в стаята. На другия ден, когато дойде твоят ред за секцио, идват, дават ти нощница, и после те взимат. Следващата нощ си в реанимация, и на сутринта след това те водят пак в стаята ти.

Бебенцето няма да го оставят гладно, спокойно. Гледат ги като писани яйца. Носят ти мляко, пък ти, ако искаш, кърмиш, ако искаш, даваш млякото, или и двете.

# 455
Здравейте, първа бременност ми е имам няколко въпроса Simple Smile От кой лекар сте доволни, който да ви следи бременноста? В момента съм във Вита тъй като ми е близко, но бих искала да родя в Надежда. Също до коя седмица е ОК да сменя лекарят, който ме следи? Късно ли е третият семестър?

# 456
Здравейте на кой телефон мога да звънна за запазване на час за спермограма.

# 457
Звъни се на Регистратура и те ще Ви съдействат за записване на час.

Здравейте на кой телефон мога да звънна за запазване на час за спермограма.

# 458
Здравейте, момичета.
Следя бременността си по ЗК и в същото време с пакет ЖК в Надежда. Ще ражда в Надежда. Взимам болнични от лекаря по ЗК. Искам да попитам, ако и друго момиче е било в сходна ситуация, от кой от двамата лекари взехте 45-дневния болничен?

# 459
Аз бях в същата ситуация и го взех от болница Надежда. По принцип няма никакво значение откъде,  стига да го имате.

# 460
  • Благоевград
Здравейте!
Предстои ми записване за ЖК и се колебая между доктор Ташков и доктор Михайлович. Тъй като съм рискова ми трябва лекар, който да отговоря на вайбър и да има опит с жени като мен с много заболявания. Ще съм благодарна да споделите опит и мнения.

# 461
Не знам за какви заболявания точно става въпрос, но аз винаги мога да препоръчам д-р Михайлович. Има постоянно връзка с него, имат опит с рискови бременности, интересува се от пациентите си, внимателен е, знае как да разведри обстановката, ако прецени, че има нужда от консултация с друг специалист за даден проблем ще те насочи на там.

# 462
  • Благоевград
Не знам за какви заболявания точно става въпрос, но аз винаги мога да препоръчам д-р Михайлович. Има постоянно връзка с него, имат опит с рискови бременности, интересува се от пациентите си, внимателен е, знае как да разведри обстановката, ако прецени, че има нужда от консултация с друг специалист за даден проблем ще те насочи на там.

Тромбофилия, бъбречни проблеми, гестационен диабет, скъсена шийка и серклаж.

# 463
Д-р Ташков отговаря само по телефона.

# 464
signora, следи с тромбофилия със сигурност, имам приятелки които се следиха при него с тромбофилия, но аз винаги препоръчвам и консултации с хематолог. ГД - също е добре да се контролира от ендокринолог. Аз самата бях с ГД, АГ си ми назначаваха редовните изследвания на кръвна захар, но мерих и вкъщи и всеки месец ходих при ендокринолога си. Серклаж и шийка - ще си следи нещата със сигурност.
За бъбреците- също съм сигурна, че каквото зависи от него ще го следи и прави, при нужда ще правиш и консултации с нефролог.

Личния ми опит е, че имам едното си дете благодарение на неговата преценка и че ме оперираха с минимална кръвозагуба при извънматочна бременност, защото той ме проследи и хоспитализира. Ако имаш някакви въпроси - пиши ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт