🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 34 955
  • 861
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дзами беше най-зле, но и Мимо не допринесе за пореден път. И ако Дзами поне за лагера помага, Кънчо каза, че Мимо и там бил носил по една пръчка за огъня.
При Дзами сякаш беше тъп ход, докато при Мимо си е мързел.

# 16
Благодаря да темата!
На мен като нещо ново ми е интересно самото предаване,но наистина има много туристи,които са ми меко казано безинтерестни. Нямам против слаби  играчи като Мая(на терен),но поне правещи нещо извън игрите пък било то и дразнещо, но поне предизвикват някаква емоция,за разлика от Ини,Нини,Яна,Вера,Мимо,Венци,Виктор,Иван, Грозденка и т.н.
Мисля си,че нямаха много време за селекция и за това набързо, каквато са им предложили с това ще се задоволим.
Много се надявам да има втори сезон и да имат повече време да поработят и да минимизират грешките.

tfn2k,
моля те да не използваш някакви твои си псевдоними за участниците. Постоянно си блъскам главата да се сетя за кой говориш,аз не съм гледала Фермата и Максимал и Садам Хюсеин и Дузпата ми трябваше време да зацепя кои са,както и за сегашните участници,които постоянно назоваваш някак си по твой начин.
Иначе, съм съгласна че е дразнещо и нередно,че Сами е предложил брат си и групичката от четирима(само Георги ми е симпатичен от нея).
Моят любимец е Миро,страхотен е и му стискам палци!

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 14:10 от Wetherspoon

# 17
Предлагам да се прави анкета с 1 въпрос, за да не се размиват процентите или в края на гласуването да се преизчисляват гласовете.

# 18
  • София
Ще ми липсва Еляса, очаквах да забърка интересни ситуации. Не го даваха много, но си личеше, че знае защо е вътре.

# 19
  • София
Предлагам да се прави анкета с 1 въпрос, за да не се размиват процентите или в края на гласуването да се преизчисляват гласовете.

Процентите не са толкова важни. Виж броят отговори на даден въпрос и ги раздели само за него. Да, не се вижда, но може ръчно да се направи.  Е, няма да е на 100%, но ще е с точност над 95% (защото някои ''мамят'' системата с гласовете или не гласуват навсякъде и т.н.).
В смисъл напълно те разбирам и да, така е, но сега се гласува много по-малко, а има толкова интересни събития, за които да се пита. И ще трябва да сменям анкетите през 24 или 48 часа. Ама пък тогава няма да има много гласове и самите анкети няма да са много представителни именно защото спадна много и писането и гласуването. Не е като преди години (това е комбинация от пренасищането от риалита + скритите анкети) и ако държа една важна анкета със само един въпрос (както в миналото съм правил), то ще трябва по-бързо да я сменя, а не да стои цяла седмица и ако го направя, то я има, я няма 50, 60 гласували само.
Хайде като дойде отново време за най-важния въпрос: 'Кои са ви любимците' ще я пусна само нея с 1 въпрос и да речем ще я държа 3 дена, да видим колко ще гласуват. Simple Smile

# 20
Абе кой е този Сами Хосни, за когото непрестанно говорите?

# 21
Мислех, че само аз съм забелязала флексването на гърдичките на малкия 😂
Това ми е симпатично само ако го прави Скалата 🤌
Хаха , и аз си мислех че съм само аз  😁 Аз не знам дали само Скалата, може би и други има дето им 'ляга' това движение. Аз мисля, че му е навик и го прави несъзнателно.

# 22
Надкаст със Секулички.

# 23
ако трябва да направя цялостен анализ дотук:
плюсове
-безопасността на участниците е изведена на много по-високо ниво от ИВ
-много по-комплексни битки от ИВ, където всичко е силово или с плуване.
-много по-свободни правила - позволено е преписване, подсказване, крадене на храна и пр.

минуси

-слаб (женски) каст - има поне 7-8 човека които нямат грам идея нито от социална игра, нито от стратегическа игра, нито от оцеляване в дивото
-обезмисляне на Златната гривна - участникът който е спасен, може да си предаде гривната на човек, който златогривният е искал да елиминира - така направиха Джулияна, Майора и Секулички което е супер тъпо
-допускане да участват хора, които се познават - Еляса - Кънчо и "великолепната четворка". Точно това ме отблъсна от ИВ
-намеса на продуцентите. В "игрите на глада" час и половина се върнтяха схеми и продукцията прецака всичко. Това бе супер тъп ход.

# 24
  • София
Няма как да не се познават. От години участието в риалити формати е бизнес. Той доведе и до бизнеса с подготовка и до този с подкасти, надкасти, ауткасти и подобни.

Нормално е да се запознаят на тренировките. А и като избереш каст консултант от същите среди и е ясно.

# 25
Последният епизод много емоции в мен, за съжаление май отрицателни.  
1. Много тъпо ми се стори, че в последният момент решиха да добавят към правилата, че ако някой сложи в чужд сандък ще стане от племето. Много държаха да има бедстващо и гладуващо племе. Не ми хареса и това, че първият взима всичко, вторият на половина. Трябваше да ги оставят всеки да си яде каквото си вземе. Не разбрах защо само едните се сетиха, че ДИНИТЕ са най-тежки и борейки се за килограми е логично първо да се грабне по поне една. Не разбрах защо ги стресна и това, че някой ще им стане част от лагера. Който и да стане част от лагера може да си се измести пак в “оригиналният си”, в крайна сметка не са задължени вовеки да са в един лагер. За играта трябваше да се съгласят и после кой от къде е. Дзами с тия барчета, гледах и питах “защооооо!?”. Мимо изнесе повече от него. 😀
2. Секулички не разбрах защо изобщо каза, че ще приеме да го спасят като е имал намерение да си ходи и да даде гривната вси.
3. Шериф с това “ние четиримата да си решим” адски нелепо се изпусна, наистина в контекста на лагер/племе е нещо, което е нормално да се приеме отрицателно от останалите.
4. Игрите.. щеше да е най-коректно всеки, който е най-близо да е победител. Без значение под или над времето/количеството.

Щеше да е интересен “plot twist” ако гривните на тези, които напускат сами отидат на случаен принцип при някого. Примерно да въртяха диска за това.

# 26
То няма лошо да имаш кастинг консултант, АКО ти докара качествени кадри и ти вдигне рейтинга на предаването. Обаче от това което чух в подкаста, братът на Шериф му се е молил маса пъти да се запише, а той отказвал. Това не е "търсене на качествени кадри", а опит да набуташ зорлен родата в риалити.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 15:52 от tfn2k

# 27
  • Варна
Аз гледам почти всичко от риалитита, обаче това ми най-любимо.
Благодаря за темата, Дяволче.

# 28
Последният епизод много емоции в мен, за съжаление май отрицателни.  
1. Много тъпо ми се стори, че в последният момент решиха да добавят към правилата, че ако някой сложи в чужд сандък ще стане от племето. Много държаха да има бедстващо и гладуващо племе. Не ми хареса и това, че първият взима всичко, вторият на половина. Трябваше да ги оставят всеки да си яде каквото си вземе. Не разбрах защо само едните се сетиха, че ДИНИТЕ са най-тежки и борейки се за килограми е логично първо да се грабне по поне една. Не разбрах защо ги стресна и това, че някой ще им стане част от лагера. Който и да стане част от лагера може да си се измести пак в “оригиналният си”, в крайна сметка не са задължени вовеки да са в един лагер. За играта трябваше да се съгласят и после кой от къде е. Дзами с тия барчета, гледах и питах “защооооо!?”. Мимо изнесе повече от него. 😀
2. Секулички не разбрах защо изобщо каза, че ще приеме да го спасят като е имал намерение да си ходи и да даде гривната вси.
3. Шериф с това “ние четиримата да си решим” адски нелепо се изпусна, наистина в контекста на лагер/племе е нещо, което е нормално да се приеме отрицателно от останалите.
4. Игрите.. щеше да е най-коректно всеки, който е най-близо да е победител. Без значение под или над времето/количеството.

Щеше да е интересен “plot twist” ако гривните на тези, които напускат сами отидат на случаен принцип при някого. Примерно да въртяха диска за това.

Абсолютно си права за всичко.
Впрочем няма лошо, ако единият лагер стане супер слаб, но това трябваше да си стане по естествен път. Ако огладняващите искаха да се съюзят с някого, срещу трети играч това би трябвало да е тяхно право.
Също така си мисля, че можеше да се въведе като правило да не можеш да даваш резервната гривна на човека с когото заедно си бил на елиминация, и който е отпаднал.

П.С. аз го разбрах в смисъл, че не може просто да се върнеш в оригиналния лагер. Освен това какво правеха, ако 5-6 гърла изведнъж им дойдеха?

# 29
Абе кой е този Сами Хосни, за когото непрестанно говорите?

Участник от Фермата, сезон 5. Стигна финала и остана на 3-то място. Беше много усмихнат и ведър играч, но и предаването не изискваше висоти на стратегията.

Ако продукцията не бяха казали за 4-ката, дали Лагер 1 щяха толкова бързо да се сплотят? Намериха си общ враг и се обединиха, за да го бутнат.

Общи условия

Активация на акаунт