Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 961
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имате ли проблем с влизането в приложението?
Влизам, всичко изглежда нормално. При мен само не зарежда към момента "втората страница" долу дето са битовите сметки и преводите.

# 76
Всичко ми зарежда на мен.
И продължава да ми изпраща, в профила, съобщения да си продължа регистрацията. Grinning

# 77
Отварям само след рестарт на тел.  После втори път не мога да  влезна,ако не рестартирам..

# 78
Абе аз влязох, ама сега пак не става. Иска ми телефонен номер, пак ми праща някакви смс си за потвърждаване ... такива неща.
Сутринта в Била не ми направи плащане с картата на каса за самообслужване, после втори не стана и сега имам две дублирани плащания, щото платих и кеш на обикновена каса. сега от Била ще си търся парите, щото като знам в TBI каква разправия ме чака ... Все пак мисля, че Била имаше проблем, че на съседна каса една жена също имаше проблема с картово плащане.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:19 от Seiko7075

# 79
Аз пък не мога да заредя Револют. Грешка, опитайте по-късно.

# 80
Аз пък не мога да заредя Револют. Грешка, опитайте по-късно.

Значи верно проблемът не е само в моя телевизор

# 81
💶💰💳💳💳 Относно моят проблем за плащане с картата. Не можех безконтактно,защото е трябвало да сменя кода на банкомат Уникредит,Централна КБ или там още една ми казаха. Направих го  и вече плащам безконтактно.

# 82
ПИН кода се сменя задължително при нова карта. Не само на ТБИ. Имах на Уникредит, пак така беше.

# 83
ПИН кода се сменя задължително при нова карта. Не само на ТБИ. Имах на Уникредит, пак така беше.
Сменях го в офис,после онлайн,после на дск банкомат..Трябвало е да га сменя на банкомат на Увикредит . Тази подробност да же не я знаеха в офиса като ходих да питам.Само онлайн бяха наясно.

# 84
Значи аз по случайност съм уцелила точно на УниКредит. В Кауфланд е такъв.

# 85
Сменях го в офис,после онлайн,после на дск банкомат..Трябвало е да га сменя на банкомат на Увикредит . Тази подробност да же не я знаеха в офиса като ходих да питам.Само онлайн бяха наясно.
Няма логика в това. Rolling Eyes

# 86
Моля, някой да ми припомни къде в приложението мога да намеря договор за депозит! Имам свален някакъв, но ми дава първоначалната сума при откриване, а след това съм довнасяла. Нали би трябвало цялата сума да я има в договора?

# 87
Няма логика в това. Rolling Eyes
  Това ми написаха.

# 88
Нещо не ми върви с плащанията с карти на ПОС терминали. Днес в една аптека, не ми одобриха плащане с карта на Easypay. А иначе отчете, че ги взима парите, но после си ми ги върнаха автоматично. Вчера пък премеждия с картата на TBI. Подал съм жалба за двойно плащане в Bила уж да ми връщат парите, кога ще стане не знам.
Има ли някакъв проблем с плащането на ПОС терминал изобщо, вчера - днес, с каквито и да е карти?

ПОЗДРАВИ ЗА TBI

# 89
Моля, някой да ми припомни къде в приложението мога да намеря договор за депозит! Имам свален някакъв, но ми дава първоначалната сума при откриване, а след това съм довнасяла. Нали би трябвало цялата сума да я има в договора?

Е как да я има цялата сума? Довнасянето се вижда в транзакциите.

Общи условия

Активация на акаунт