BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 073
  • 903
  •   1
Отговори
# 315
Говорейки за Сървайвър, на мен този сезон на Биг Брадър ми напомня на сезона на Сървайвър преди този с Благой Георгиев. Тогава уж, рекламираха голямо завръщане, но първо, че времевият слот, който му сложиха беше тъп като директна конкуренция, както е сега с Биг Брадър. Правила се сменяха в движение. И докато сезонът си стъпи на краката и стане интересен, вече половината зрители си бяха заминали и 10 човека на кръст си коментирахме в бг-мама. Даже си приличат по това, че и в онзи сезон на Сървайвър участниците бяха предимно инфлуенсъри, или някакви приятели на телевизионери и все пак не беше лош сезон като съдържание, просто промотирането му и смяната на час на излъчване тотално отблъсна зрителския интерес.

# 316
Аз затова си го връщам и превъртам скучните неща заедно с рекламите. Абсурд да седна да чакам след 22часа за ББ.

# 317
  • София
Аз го гледам сутрин и така мога да превъртам Косара. Като ѝ чуя гласа и настръхвам. Защо си мислите, че днес ще си тръгне Беба? Тя добре се вписва сред другите. Да не е Викторчо, страдащ от любовна мъка? Или на Кристи са ѝ свършили цигарите?

# 318
  • София
Аз го гледам сутрин и така мога да превъртам Косара. Като ѝ чуя гласа и настръхвам. Защо си мислите, че днес ще си тръгне Беба? Тя добре се вписва сред другите. Да не е Викторчо, страдащ от любовна мъка? Или на Кристи са ѝ свършили цигарите?

Защото показаха как Беба и Косара се карат пак, после как всички реват, че не е честно. Беба я показаха няколко пъти, Виктор беше разстроен. Косара има  служебен имунитет тази седмица. Затова си мисля, че може и да е Беба.

# 319
Здравейте, за първи път се включвам в тази тема, обикновено се вихря в темата за Игри на волята.
Мисля си, че промото е заблуда, най-накрая се вижда, че всъщност си тръгва Анджела Ташева.
Изгледайте го пак.

# 320
Да си тръгнат всички 15 и да пуснат вече нормалните участници Trollface

# 321
Здравейте, за първи път се включвам в тази тема, обикновено се вихря в темата за Игри на волята.
Мисля си, че промото е заблуда, най-накрая се вижда, че всъщност си тръгва Анджела Ташева.
Изгледайте го пак.

Може и да е Атижа, защото Анджела казва “Не е честно, не е честно” и после се прегръщат. Ако беше Анджела, Марио нямаше да плаче след всички тези караници

# 322
Дано не е Анджела. И аз я намирам за досадно голяма устатка от време на време, но е от участниците, които раздвижват нещата. Не съм убедена, че Марио не би ревал за нея. Имаха конфликти, но и някои приятелски моменти, така че в тая среда няма да ме шокира, ако пусне някоя сълза за нея. Косара също сме я виждали в комуникация с Анджела, тъй че и тя има логика да реве, ако наистина Анджела напуска. Има поне 6-7 човека, които могат да излязат преди нея. Ако изобщо някой напуска, де. Не бъдете сигурни, че няма да е пак някоя мисия.

Иначе съм приятно изненадана, че Теодора има някакъв характер. Очаквах тя да е тотално безличен образ и единственото, което да прави е да върти някаква измислена любов, но отново тя е тази, която застава срещу Косара и агресията й. Харесва ми. И между другото не тук, но във фейсбук ми е много интересно как тя бива наричана "златотърсачка" и други по-нецензурни думи, защото не откликвала на чувствата на Виктор. Въпросният не е нито особено интелигентен, нито привлекателен, нито е показал впечатляващи черти на характера, та някои зрители да се държат все едно тя е длъжна да го харесва и ако не го прави, значи единствената причина трябва да е липсата му на пари. Много е странно как масово разбирането е, че една жена винаги е длъжна да отговори позитивно на романтичните мераци на някой мъж.

# 323
  • София
Не знам как ги различавате, толкова са еднакви всички, че няма накъде. Не знам защо си мислех, че може да разказват някакви клюки от света на Барби-тата и батките, но нещата са тотал щета.

# 324
Аз ако съм на мястото на мъжете, като започна да се движа с някоя с операции по лицето и не дай боже хлътна, то ще искам да я видя от преди операциите... Снимки преди и след 😅😅😅 Така де... Може да я разлюбя набързо.

# 325
  • София
Аз ако съм на мястото на мъжете, като започна да се движа с някоя с операции по лицето и не дай боже хлътна, то ще искам да я видя от преди операциите... Снимки преди и след 😅😅😅 Така де... Може да я разлюбя набързо.

Това намерих за Теодора от училищните години. Това са 2017та и 2018та. Не знам дали тук вече е започнала с хиалурона обаче.

# 326

С Теодора бяхме съученички в гимназията, няма много голяма и фрапантна разлика във визията ѝ преди и сега, освен споменатите в първия епизод “подобрения”. Също така е много приятен човек. 😉

# 327
Не е зле... Дори е по-хубава преди.

# 328
Нова телевизия сами се набутаха да пускат две реалитита, които се излъчват всеки ден. Никой не иска да гледа 3-4 часа вечер телевизия.
Гледам го само на запис и превъртам глупостите. Не мога да възприема и водещите. Игрите изобщо не ги гледам този сезон.

# 329

Иначе съм приятно изненадана, че Теодора има някакъв характер. Очаквах тя да е тотално безличен образ и единственото, което да прави е да върти някаква измислена любов, но отново тя е тази, която застава срещу Косара и агресията й. Харесва ми. И между другото не тук, но във фейсбук ми е много интересно как тя бива наричана "златотърсачка" и други по-нецензурни думи, защото не откликвала на чувствата на Виктор. Въпросният не е нито особено интелигентен, нито привлекателен, нито е показал впечатляващи черти на характера, та някои зрители да се държат все едно тя е длъжна да го харесва и ако не го прави, значи единствената причина трябва да е липсата му на пари. Много е странно как масово разбирането е, че една жена винаги е длъжна да отговори позитивно на романтичните мераци на някой мъж.
Да, мъже като Виктор са ми ужасно нелепи. Влязъл в къщата и на първия час вече влюбен, че и сълзи рони. Поведението му е анти и жените не обичат да им хленчат и да просят внимание от тях. Имам едно съмнение обаче, че играе, за да е интересен на зрителите и да го оставят по-дълго време заради избухналата "любов". Иначе нямам обяснение за това внезапно влюбване.

Общи условия

Активация на акаунт