💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 73 475
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Май ще имаме червено племе на арената. И Кральо на блатото (а дано). Което значи, че и Димитър е аут. Особено след като така услужливо му издадоха стратегията.
И поредният контузен участник.

# 556
Евалата на Стан за играта днес - такъв спринт правеше всеки път, влизаше със скок в дупката за поредното въже.
Жал ми е за вечния втори Борисенко - дано успее да влезе другата седмица.
На Димитър му разкриха стратегията, ама и той се наигра. Само се тупаше в гърдите как влиза да яде и да отмъщава. Само дето ще трябва да почака, а може и да не дочака.
Утре Стан ще командирова на блатото Крамарска или Кралев. В анонса Кралев на Венци ли нареждаше, че е страхливец?
На номинационната залагам да паднат или гордите, или дръзките. Силните според мен ще бият.

# 557
Да не мислите,че ако пратят жабока Кърмит 🐸 на блатото, той ще стигне до там. Сигурно още по пътя ще избяга към някой ресторант 😁

# 558
Аз не разбрах кой ще е контузен

# 559
За днешните битки. Бях сигурна, че първата е за Крамарска. Точно такава игра й пасва на нея.

За втората. Предпочитах Борисенко. По-симпатичен, интересен и забавен ми е от Стан. Стан ми е много скучен, съжалявам...
Самата игра беше пълна пародия. Деси можеше да зарови себе си и още 2 като нея, докато намери първото си въже. Останалите с поглед ги вадеха. На Димо нещо смечничко му беше, но истината е, че нищо смешно нямаше. Благой и Димитър стреляха като първокласници. Гледайки и двамата до сега, особено Димитър, стрелбата му беше измъчено зле. Дори не правеше някакъв опит да се прицели.
По принцип знам от миналия сезон, от една от кастинг битките, на която участво един познат, че се случват страшно много неща зад кадър по време на игрите, които остават скрити за зрителя. Имайки предвид, че тук прочетох как Димитър искал няколко пъти да говори в един подкаст, ама не са му дали възможност, съм 100% сигурна, че и в тази битка, която видяхме, доооста неща и доста уговорки  са останали скрити за зрителите. Тази игра беше просто една пародия и това си личеше и през екрана. Тези неща започват да стават твърде очевидни и предаването губи своята идея.

Прогнозата ми е, че Димитър никога няма да влезе в племената, а ще последва съдбата на Цецо от миналия сезон. Ако не на този съвет, то на следващия.

# 560
  • София
Интересна капитанска, но напълно излишна жилетка за Гешев, уж да изравняват. Като цяло не одобрявам този елемент - просто да съобразят тежестите, когато ги има, с теглото на съответните участници. Във всички останали елементи, ами всеки си има предимството. Само на плуване - Виктория ще ги победи, при силово - Гешев, но тук нямаше, при провиране и подобни - Крамарска води. Съответно нищо не изравниха, а прецакаха него.
Деси залагам ще се върне при сините - този бас, за да го излъчат, няма начин да не видим крайния резултат. Или поне коментар от Ралица ще има, но напоителен.
Браво на Стан при втората игра, но нещо Десислава нямаше равен шанс ми се струва. А Димитър е аут, освен, ако не успее да и обясни достатъчно добре идеята си. Благой очевидно и трети шанс заслужава - контузен, не умеещ, но близък с когото трябва. Ако, все пак него изгонят - ще ме изненадат от продукцията.

Дано поне Стан изгони Кралев - ясно, че само при Малвина изгонена, има шанс Димитър, но поне една седмица да не го гледаме как мрънка. Като цяло - освен продукцията и Кралев, които по отделно и за различни неща изкопаха дъното, все пак стискам палци утре Борисенко да остане, а Благой вън. Другите от блатните са ми поне с нещо интересни и имат някаква идея за играта.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 11:40 от gg__

# 561
И за мен Станислав е скучен и глупав играч.Не виждам нищо специално в него и съм сигурна,че нито е фен на игрите,нито е гледал преди сезоните(евентуално 1,колкото да има някаква бегла представа).Агента му го е набутал там да стане разпознаваем за реклами и толкова.Съмнявам се,че дори може да нареди пъзел от 15 части.

Добре,че продукцията му шушне в ухото,та да има малко представа какво се случва около него.Пък Димитър прегърнал Деси, пък защо тя била там, не било избор на Анита и ей такива стратегии,за които съм сигурна,че няма умствен капацитет.

Ако Кралев отиде на блатото, с Димитър е свършено.

# 562
ББ вижда и чува всичко 🤣
Димитър е объркал полка на Витомир със поп фолка.

# 563
  • Някъде там...
Joy,
Не добиваш ли чувството че диригентът на цялото шоу е садист който избива комплекси мачкайки хората по най-различни начини - с глад, с най-различни врътки така че да им е зле, с вербални атаки.
Направо ми е пред очите сцената от филма "Игри на глада" с кръглата маса и как манипулираха развитието на действието - пожар, кучета...

Димитър си подписа билета за навън. Жалко.

# 564
Димитър инструктор по стрелба ли беше? 🤣🤣🤣

# 565
Май ще имаме червено племе на арената. И Кральо на блатото (а дано). Което значи, че и Димитър е аут. Особено след като така услужливо му издадоха стратегията.
И поредният контузен участник.
Гордите ще бъдат преименувани на Храбрите, с нови екипи, но няма логика отново да пратят Кралев на блатото.
Това ще е Малвина, защото е по-лесен съперник срещу Борисенко, който трябва да се спасява само на арената срещу Димитър

# 566
  • София
Това предположение ли е или спойлер? Дано е предположение.

# 567
Днескашният епизод определено ми беше изненадващ.

Пържолката и марулката няма да ги коментирам . Лигавщината на Мирянка също.А как Кралев нагло ( всички други излезнаха) зяпаше Венци как се храни само за себе си говори.

Браво на Крамарска ! Страхотно представяне ,без грешка дори и във водата. Личи си дисциплината от спорта, не случайно е " емнайси" пъти шампион на БГ и рекордьорка. Дори четох някъде, че е на хвърляне на гюле имала медал, това дребничко  момиченце. Жалко че не избра " пендарите" , ама тя като е нарочена ( а тя е, и от Кралев и сие и от Димитър, а най- вероятно и от другите племена( заради клюките на Кралев ) ) това чудовищно произведение на " изкуството" нямаше за дълго да я спаси.То не ,че предимството е голям "келепир", ама само това имаше на пазара. Яд ме е само ,че на Микяй миналият път уж след преговори му удвоиха грошовете, а на нея елементарна молба за храна отказаха. Изроди.
А само като се замисля, колко силно племе можеха да са жълтите без глада и Кралев, съсипан потенциал от всякъде.

И после другата смешка битката на червенките. На Храбри отдавна трябваше да им сменят името на Блатни, ама и след днешният епизод : 2ма Храбри, 2ма Горди и 1 (резерва ) Дръзка застанали  зад табелката толкова смешно ми стана.( И то от тях трима изпратени незаслужено ) . Барем табелката да ни бяха спестили.
 Играта меко казано ми беше странна. На единият участник въжетата заровени в Румъния, трябва да копа тунел до там за да ги намери. Другите прашка не са хващали никой си път . Победителят чак "пинизи" се опитваше да прави заради липсата на конкуренция. А бе не знам как да я коментирам, странна със сигурност , нагласена много вероятно.
Иначе Браво на Стан. Радвам се за него, ама разсъжденията му на база клюки ме шокираха меко казано. Добричкият Стан, май- май е и злобничък. Вярвал на Кралев ,защото го познавал от два дни.😁 Оххх не знам наивност ли е глупост ли е..., предстои да видим... Обаче хубавичко сам се прецака с избора, как само се нахендри при гладните Горди.😁  Тъпата продукция отново прецаква играта, в този колумбийски сериал реален победител никога няма да видим с тези продуценти.

А за Борисенко - вечният втори ( той горкичкият тази " титла"  достойно си я защитава) много ме е яд. Огромна душа е той, чист човек , забавен, добричък... Стискам му палци да влезе, ама на този късен етап в племената просто ще е огромен минус за него. Жалко ! Ама то така е и в живота най- добричките са вечно прецакани .😔

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 00:35 от Joy 05

# 568
Крамарска - толкова лъчезарна и се хвърли в битката. Много ми хареса, не очаквах да спечели. Само дано не я пратят на блатото след това изключително представяне. Подозирам, че няма да пратят Кралев - най-много да го пратят в болница предвид “влошеното му здраве” да го захранят.
Докато Кралев бе за кратко на блатото ( и единствен отишъл там и върнал се веднага, останалите новодошли нямат право да се върнат веднага) сякаш всички много му се дразниха. Каква е тази всенародна любов сега??  Ако им го бяха оставили поне за седмица нямаше да открие никой за коалиция оттам.

# 569
  • софия
Браво на Крамарска. Бях сигурна, че няма шанс на "мъжкия пъзел". Беше страхотна днес. Нямаше шанс да избере лично предимство днес - добро дете е Крамарска.

Няма да пратят Малвина при Димитър. Добра логика на Стан - признавам, учудена съм, че мечо проявява мисловен процес. Подозирам, че ще му е за пръв и последен път.

Ясно, продукцията не харесва Митака и му отрязаха полезните ходове. И понеже ме е яд, ще кажа само, че изцепката на Димо днес беше най- непростимо циничната реплика за всички участници във всички сезони на ИВ и лично за мен:
 " Всеки от вас заслужено е тук" - вика на блатните ImpImp
Още псувам на всички езици Trollface

Сюжетите могат да си ги развиват и без извращения, ама не....
Никаква мярка вече, никаква добавена стойност, баси ... Trollface

А до финала още месеци има, още ще се развихрят  сигурно, оффф... ще спра да гледам и пиша вече, че то нищо хубаво не мога да коментирам. А на тая малоумна продукция хейтърски коментари и дай - опияняват се. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт