💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 38 177
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
За тези от вас, с по-големи дечица - мислите ли да пускате децата на детска градина и до кога? Аз пуснах моето детенце,изкара 4 дни и вече 10 дни го гледам болен у дома- първо беше носа...казаха трахеобронхит, после и конюнктивит.... Май преборихме конюнктивита, нослето още е със секрет, и то обилен... Мислих да ходи на детска градина до декември, а сега се чудя изобщо дали да го пускам след като оздравее...
Щом толкова боледува, аз бих го оставила вкъщи.
При нас баткото и каката са наистина големи. Ученици са, но вече цяла седмица ги лекуваме у дома с какво ли не, но още са кой с температура, кой с болки в гърлото и не минават тези "модерни" вируси. Ако не са оздравели напълно, ще удължим домашния престой. Материала от училище все ще се навакса, а от градината и яслата съвсем няма какво да се мисли в тази посока според мен!
Те именно за това са нон стоп болни децата, защото масово родителите ги пращат недоизлекувани, заради мрънкане в службата например.
 А и това, че ти го водиш и прибираш детенце от градината не си малка галимация.
Аз се изморявам въпреки, че само взимам баткото от училище и то с колата, та си представям, какъв "парцал" щях да се чувствам, ако съм с твоята "програма" в момента.
Трябва и да се щадиш.
Ние вече действаме нашият батко да се прибира сам. Нали е вече 4-ти клас и това, че му се гласува доверие дори го прави много щастлив. Получи лични ключове, чантичка с личен телефон за връзка и т.н.
Надявам се, че ще бъде все така внимателен по улиците и ще се справи сам.
И аз като теб искам да избегна излишното разтакаване през зимата с бебето и баткото и то точно в 17:00 часа, когато вече е тъмно, студено и е час пик!

# 106
Да, надявам се да не греша и да е по-доброто и за детето ми, а не да го ,,стресирам,,. Не мисля, че би било по-доброто да ходи за седмица, после вкъщи две седмици болно...Все ще успея да намеря време и за него, и за бебето. Важното е да сме здрави в този период. То че ще ни е трудно на всички временно е ясно Simple Smile

# 107
Здравейте и от мен, включвам се рядко,но пък ви следя с интерес. В 27г.с..съм и от пет дена ми се появиха болки в таза. До такава степен ,че вече ми е затруднено ходенето. Утре съм на лекар ,но реших да попитам ,ако има и други със същия проблем. Доста съм се притеснила, защото се чувствам непълноценна, все още работя , а ми става адски трудно.
Благодаря ви предварително и бъдете здрави 🍀

# 108
Здравейте и от мен, включвам се рядко,но пък ви следя с интерес. В 27г.с..съм и от пет дена ми се появиха болки в таза. До такава степен ,че вече ми е затруднено ходенето. Утре съм на лекар ,но реших да попитам ,ако има и други със същия проблем. Доста съм се притеснила, защото се чувствам непълноценна, все още работя , а ми става адски трудно.

В същата седмица съм, със същите оплаквания. Вече ми е до рев… почти невъзможно ми е да ходя от болки.. Всеки ден отварям темата с надеждата, че някоя дама ще напише, че това цялото нещо е временно и отминава…..

# 109

В същата седмица съм, със същите оплаквания. Вече ми е до рев… почти невъзможно ми е да ходя от болки.. Всеки ден отварям темата с надеждата, че някоя дама ще напише, че това цялото нещо е временно и отминава…..

А с лекар консултирали ли сте се?
 Аз утре като мина прегледа ще ви пиша какво се случва. Дано отмине много бързо ❤️

# 110

Аз утре като мина прегледа ще ви пиша какво се случва. Дано отмине много бързо ❤

Бях на преглед в сряда не при моята докторка, а при заместваща, защото моята отсъстваше. Казаха, че е нормално и ми увеличиха само магнерота на 3х2, но не помага. В петък съм пак на преглед по каса, защото се следя на 2 места. Ще видя и там какво ще кажат и дали състоянието има някакво решение 😭

# 111

Аз утре като мина прегледа ще ви пиша какво се случва. Дано отмине много бързо ❤

Бях на преглед в сряда не при моята докторка, а при заместваща, защото моята отсъстваше. Казаха, че е нормално и ми увеличиха само магнерота на 3х2, но не помага. В петък съм пак на преглед по каса, защото се следя на 2 места. Ще видя и там какво ще кажат и дали състоянието има някакво решение 😭
Ще ви държа в течение и при мен как вървят нещата. Не се притеснявайте , вярвам ,че скоро ще премине.
Иначе и аз от два дена си плача тайно, просто на моменти се сривам психически 😔

# 112
При мен от 4-5 дни се появи едно препукване под кръстта при завъртане наляво и надясно, докато спя (опитвам се да спя по-точно). Много трудно се завъртам... Стана буквално изведнъж. Също ми се появиха и болки в гърба от няколко дни... Sad с предишната ми бременност бях така около 8,-ми месец. Но може би и застудяването влияе. При мен, след като родих, когато идва застудее, започват болки в ставите.

# 113
Аз също имам болки в таза от много рано, отдолу между краката и в слабините ги чувствам. Така бях и с първото дете, но започна по-късно, а сега явно връзките вече са разхлабени и по рано стана, към 5ти месец още. Мисля че е нормално и очаквано, също кръста много ме болеше пак в началото,ако седя много време без да се раздвижва. Не съм намерила нещо, което да помага, да не се обездвижване, може би и да спите с възглавница между краката

# 114
И аз имах отрано болки в слабините и между краката (все едно камъни нося)... Мисля, че отшумяват, появяват се други болежки, после пак се връщат... И мисля, че при мен се засилват от липса на движение. От Една седмица детето ми е болно и предимно си седим вкъщи...

# 115
  • Варна
Аз съм в 24 гс и също от седмица вече съм с болки. Все едно съм карала колело с неудобна седалка, като натъртена се чувствам. Не ми пречи на ежедневието, търпимо е, но неприятно усещане.

# 116
При мен също болките в кръста си ги има, в гърба също, на моменти доста силни. Махнахме топ матрака от спалнята, за да спим на по-твърдо и уж така ме боли по-малко. В колата не ме свърта.
Единствено разходките пеша ми помагат, но разбира се, без да се прекалява.

Аз друго исках да ви попитам - как ви е стомахът? Мен напоследък все по-често ме боли стомахът, все повече трябва да се съобразявам с количеството храна, но при всички положения болката и неразположението не закъсняват.
И имам чувството, че матката и стомахът са ми на топка, притиснати заедно. Знам, че е нормално, бебето расте, но на моменти не мога да разгранича кое точно ме боли...Ту централно, ти вдясно, ту някъде долу...(P.S. Съжалявам, че мрънкам толкова! Но, моля, споделете как е при вас:blush: )
 И още нещо се сетих- някоя дама, оперирана от апендицит, появявала ли ви се е болка на и около мястото на операцията сега след 26 г.с. ?

# 117
Започнаха и при мен неразположения свързани с болки(гръб, кръст, слабини).
Като ям... Все едно камъни съм яла, такава тежест място не мога да си намеря.

# 118

От 5-6 дни съм с такива болки. Пътвите 3 дни не можех да ходя, да се обуя, дори ми беше трудно да се изправя от седнало или легнало положение. От 2 дни вече има подобрение, пак ме боли но със сигурност не толкова, колкото предните дни. АГ-то каза, че е нормално. Да си призная, втория-третия ден си поревах добре, хем от болка, хем от безсилие. Силно се надявам да е отминала вече и да не се повтаря тази болка, че не знам как ще го изтърпя това пак.. Дано и при вас мине бързо.

# 119
Аз съм 25г.с със серклаж от понеделник. Имам много голяма тежест след нахранване ,но май имам и контракции,ама как да различа едното от другото като то постоянно има нещо. Имам и болка отстрани на слабините ,стигнах до извода че е т.н round ligament pain. Заради разтягането на мускулните връзки. Побърква ме факта,че приличат на менструални болки..и пак не знам от серклажа ли е ,от разтягането ли е. Има е такива дни в които просто полудявам, напоследък ми дойде в повече . Момичетата,които сте на консултатация,споделете какво са ви казали .

Общи условия

Активация на акаунт