💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 34 919
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Момичета, как сте ?
Имате ли енергия? На мен ми е много изморено вече?
Има ли мами със седалищно бебче? Моето още е седалищно -37г.с. и е слезнало много надолу. Много е активно от Бъдни вечер насам.
Вашите бебчета движат ли се много?
За подуването на краката - като ям солени неща ми се подуват.
За мамите с насрочено секцио, в коя седмица ще сте на датата?

Моята госпожица беше седалищно но сега последно се обърна, вчера бях на ехограф. Те обикновено казват докторите има ли шанс. Хубаво е че много мърда, при мен има много активни дни после почивка…

Daisy_D много е гадно аз никога не съм имала толкова подути крака и стъпала. Чак се чудя дали на лекар да не отида…

# 751
  • България
Момичета, как сте ?
Има ли мами със седалищно бебче? Моето още е седалищно -37г.с. и е слезнало много надолу. Много е активно от Бъдни вечер насам.

И мен ме насрочиха за 36-37 г.с. заради диабета, което е сравнително скоро. Вече го чувствам като обратно броене.. Grinning

Eнергия имам повечето дни, но като се заседя се чувствам по-зле. Бебчо като се движи силно активно няколко дни, после е по-ленив и после пак. И на мен ми се появиха киселини тия дни.. но по-скоро усещам, че малкия ме притиска.

# 752
  • София
Енергия имам, но като ходя повече и усещам гадни придърпвания отдолу, след като се забавя или спра и се успокоява положението.
Днес насрочихме дата и ние, ще съм края на 38 седмица.
Бебчо е супер активен, особено тези дни. Иначе е обърнат главично още от края на 7ми месец, все си е така като отида на преглед.
Това с подуването при мен е от лятото още, ужасно е, особено с обувките, като ставам през нощта все едно не стъпвам с моите крака по пода 🫣😅 Слава богу поне киселини нямам, надявам се така и да остане 🤞

# 753
Момичета, как сте ?

Енергия си имам, мога да ходя доста преди да се уморя. Иначе бебка е много активна, особено вечер като легна.

Днес се оказа, че май ще ми планират секцио за 7.01 заради застаряваща плацента. Ще бъда 38 г.с. тогава евентуално. А имах доста безпроблемна бременност и бебка е с главата надолу от 6-ия месец, даже отскоро вече си проправя път да излезе. Надявам се да тръгне самичка и да ми се размине секциото, много исках естествено раждане и сега съм доста разочарована.

# 754
Имам енергия, но физическата ми възможност е ограничена. Ходя на фитнес, правя упражнения, залагам на доста физическа активност, но след 30мин по-усилена тренировка после напрежението в пубисната кост е непоносимо. Събудих се в първия ден на 36та седмица с вече смъкнал се корем, усещам го по-ниско бебето, засили се течението. Предният път родих 10 дни след като забелязах, че ми се е смъкнал корема, ще видим дали и сега ще е така. Мисля колкото ми остава в 9ти месец да прекарам с максимална физическа активност, за да подпомогна процеса доколкото зависи от мен.😅🍀

# 755
Eisblume, пожелавам ти да ти се размине секциото, и аз за същото се моля, но на следващия преглед ще стане ясно вече. За всеки случай запазихме дата за секцио, тогава ще съм в 38+6г.с. Но един съвет - не се настройвай негативно! Отпусни се. Ще стане така, както трябва! С първото раждане бях отхвърлила възможността за секцио, но с 10 см разкритие се наложи спешно секцио и ми се отрази много тежко на психиката и възстановяването. Всичко минава! Аз се настройвам и за двата варианта, пък каквото сабя покаже . Simple Smile Наистина лесно раждане няма, но ние сме силни! Успех!

# 756
Благодаря за подкрепата!

Ще опитам да не го мисля и се надявам всичко да се развие по най-добрия възможен начин.

Лошото е, че сякаш изведнъж много неща се насъбраха - освен тази проблемна плацента, главата е вече 9,4 см, а отделно имам правена и leep конизация през 2019 г., което можело да доведе до усложнения,  разкъсване на матката и тн. А пък в Интернет намерих и истории на жени, родили без проблем след такава интервенция.  Много сложно стана, но ще трябва да се стегна и да преглътна,  каквото дойде, стига да е добре бебка.

# 757
Всичко ще бъде наред! Стискам палци! Кога ти е терминът?

# 758
На 17-ти януари. 

При теб как беше ситуацията с кърмата след секциото? Това доста ме притеснява мен,  тъй като имам доста познати, които имаха проблеми с това, а пък вече няколко месеца имам капчици, което ми даваше надежда, че ще мога да кърмя.

# 759
Моят е 16.01.
Имах кърма и кърмих до 1 г и 1 месец. Тя в началото е малко количество, не трябва да се отказваш. Вземи си помпа в болницата. Да стимулираш, ако ти донесат бебето по-късно. Аз даже се запуших на третия ден...от много кърма, та си правих масажи.

# 760
Ще стискам палци и при теб нещата да се развият по най-добрия начин! Дано не ни мъчат още дълго бебоците и да си ги гушнем скоро.  ❤️

# 761
  • Пловдив
Lovelysi, честита рожба ❤ много здраве и щастие ви желая и бързо възстановяване!

# 762

Честито на Калинката🐞 Малинката и на ЛовлиСи!
Нека целия живот и на мъниците и на техните семейства бъде винаги и безспирно едно Коледно чудо!
Бъдете живи, здрави и благословени!!!

# 763
  • София
На 27.12. се роди и нашето Коледно чудо - Божидар, 2640 гр, 45 см. Роди се в 36гс+6дни със спешно секцио.
Момичета всичко си струва❤️

# 764
На 27.12. се роди и нашето Коледно чудо - Божидар, 2640 гр, 45 см. Роди се в 36гс+6дни със спешно секцио.
Момичета всичко си струва❤️

Честит и благословен да е!!!
Божи дар и коледно вълшебно чудо да е целият му живот и да ви носи само радости!!!

Общи условия

Активация на акаунт