Червените знаменца при жените

• 18 499
  • 517
  •   1
Отговори
# 75
Няколко червени флага (и за 2-та пола се отнася):

Да нямат собствено "аз" - винаги навсякъде с партньора, искане на разрешение за всичко, обясняване час по час

Чести закъснения с по над 10-15 мин за срещи, събития и т н

Параноици и хипохондрици

Твърде стиснати и циции, делящи сметката до стотинка всеки път

Неоправдано високо самочувствие без покритие и постоянни хвалби как винаги са и имат повече от останалите

# 76
  • Далечният изток
Отношението към сервитьори и друг персонал винаги показва що за човек е без значение полът.

# 77
  • Най-красивата страна
Жени със зависимости-алкохол,наркотици,хазарт
Жени без задръжки,без възпитание
Жени ,които  нямат обща култура ,тоест ограничени.
Властни жени,които искат да командват всички около себе си.
Жени с които не може да се проведе разговор
Скандалджийки

# 78
  • София
Аз се разпознах в тия, дето като им кажеш болен съм, могат да ти изнесат лекция какво да пиеш и с какво да се мажеш и поне 3 причини за състоянието.
Чета, интересувам се, обработвам бързо информация и обичам да давам акъл с идеята да се погрижа за близки и нетолкова близки.
Не съм хипохондрик. Ходя на лекар след увещаване и по- рядко, отколкото ми се налага.

# 79
The Cather in the Rye, с теб съм, сестро. Постоянно ми повтарят, че е трябвало да завърша медицина.

# 80
Жени на по 40+ нямащи деца по собствено желание. И все като стане въпрос за деца, се обясняват как това да си родител е едва ли не най-ужасното нещо, което можеш да си причиниш. Такива като гледам мъжете даже и само за секс не ги ползват.

# 81
Жени на по 40+ нямащи деца по собствено желание.
Изплискахме легена.

# 82
Всяка жена има право да реши дали иска или не иска деца. По-добре е жени, които не искат деца, да не стават майки, отколкото да родят дете и после да му съсипят живота с натяквания и вменяване на вина.

# 83
Жени на по 40+ нямащи деца по собствено желание. И все като стане въпрос за деца, се обясняват как това да си родител е едва ли не най-ужасното нещо, което можеш да си причиниш. Такива като гледам мъжете даже и само за секс не ги ползват.

А пък да те "ползват" за каквото и да е, вкл. секс - голяма чест са ти оказали.

# 84
В повечето случаи вманиачени на тема животни, гледат кучета или котки все едно са им деца, прически, играчки, водене по почивки, и т.н., в някои случаи безумно увеличаване на бройката им... Докато в същото време постоянен хейт срещу мъже, че и жени не споделящи вижданията им. Забелязвам ги из фейса и не само, права е колежката като казва никой не ги ползва и за секс даже, то те и не искат.
Иначе да кажа обичам животните, но не и да бъдат заместител на други важни неща в живота.

# 85
Не можаш да разбера защо се обидихте?
Не става ли въпрос за червени знаменца в една връзка - мъж с жена?
Аз смятам, че ако няма деца една връзка рано или късно е обречена. Не съм срещала примери за обратното. Когато взаимоотношенията се задълбочат, това си е нормален развой на нещата. Но има жени, които умишлено саботират всяко едно задълбочаване в една връзка, и заявявайки, че те не искат да имат деца, действа в един момент и всичко приключва. Когато става въпрос за млади жени, на по 20+, често те имат един или друг момент в живота, в който решават, че може би би им било по-добре без деца. Но когато говорим за жена на по 40+, това е вече зряла жена и то си окончателно решение.
Аз ако съм мъж, не бих се занимвал с такава, защото това никога не би довело до нещо сериозно.
А глагола "използвам" го използвах с ирония, за да иронизирам жените, които визирах.

# 86
Да се избягват и жени които лесно се влюбват в шефовете си, или принципно не се интересуват от мъже, когато почти никой не знае за това.
Загубих навремето доста време с две такива без никакъв резултат докато ми светне какъв е проблема. Нямаха смелост да го заявят открито.

# 87
Аз смятам, че ако няма деца една връзка рано или късно е обречена. Не съм срещала примери за обратното.
Има премного двойки без деца, които са си щастливи и така, и много повече двойки с деца, които са нещастни.

# 88
Аз смятам, че ако няма деца една връзка рано или късно е обречена. Не съм срещала примери за обратното.
Има премного двойки без деца, които са си щастливи и така, и много повече двойки с деца, които са нещастни.

Мдам и аз това щях да кажа - а да търпиш насилие заради децата понеже няма къде да се прибереш хич не е червен флаг. Нали наскоро се обясняваше в една друга тема пак във форума как дъщерите с децата при развод трябвало да се спасяват сами?
Попадна ми един цитат на тази тема, беше нещо такова:
"Научете дъщеря си, че не е страшно при насилие във връзката да се върне отново при вас. По-страшно е, ако си я приберете в ковчег".

# 89

Мдам и аз това щях да кажа - а да търпиш насилие заради децата понеже няма къде да се прибереш хич не е червен флаг. Нали наскоро се обясняваше в една друга тема пак във форума как дъщерите с децата при развод трябвало да се спасяват сами?
Попадна ми един цитат на тази тема, беше нещо такова:
"Научете дъщеря си, че не е страшно при насилие във връзката да се върне отново при вас. По-страшно е, ако си я приберете в ковчег".
Напълно съм съгласна и няма абсолютно никаква връзка с моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт