Имам други два примера - приятелка, която се омъжи късничко. Тя е готина светска дама (везни на 40тина беше тогава), правиха инвитро 15 пъти и тя помяташе бебе след бебе. Обаче докато забременяваше беше на диета и ходеше и на фитнес. И естествено не можа да задържи плода… само да обясня нещо, когато се опитваш да зачеваш, трябва да си спокойна и да не си натоварваш корема и да не търчиш като кон. Също така трябва да ядеш добре, а не да се вталяват. Еми последното ембрионче не оцеля, успяваше да задържи до към 3ти месец но диетите и бяха по- важни явно.
Аз бях на диети до 30 годишна, пробвахме се с моя не можах да забременея цяла година. Прегледаха ни и двамата, той ОК, а при мен хормоните не били достатъчно. Предложиха ми хапчета, казах им да изчакат месец, два, ще дойда пак. Започнах да си ям, забременях на втория месец и родих без никакви проблеми.
И има жени, бременеят и докато работят в склад с тежка стока. Дадоха се примери и от жени с поднормено тегло. И във война се раждат деца. Не може да слагаме всички под общ знаменател.