🤰Февруарчета 2025 г. -Тема 3

• 34 904
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Момиче аз да попитам, вие спите ли с възглавница за бременни?
Почвам да се замислям дали да не си купя една, защото вече като спя доста започва да ме боли гърба и кръста. Всеки път като се завъртя на една страна и почвам да щракам като бабичка😅
Може ли и предложения за възглавница, от която сте доволни.

# 316
Аз вече съм споделяла с каква възглавница спя от самото начало. Много съм доволна, гърба не ме боли докато спя. Плюс е, че може да се използва и за гнездо, след като се роди бебето.
https://visvitalis.bg/product/sevi-baby-vazglavnica-za-bremenni- … e-ot-2-chasti-579

# 317
Аз няма да използвам възглавница за бременни, понеже гърба ми не вярвам да ме оправи от нея, а и ММ не мога да го гушкам така или иначе с нея.

# 318
Аз ползвам такава вече доста време и съм много доволна, подпира ме от всякъде, след това може да се ползва и за кърмене и е мекичка и удобна Simple Smile Също така не е от най-големите, които заемат половината легло.
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-vazglavnitsa-za-bremen … rs-blue-grey-mist

# 319
И през двете ми бременности спя с възглавница за бременни и болките в кръста,които бяха нетърпими,намаляха драстично. Ползвам най-обикновенна на kikkaboo ,взимала съм я от Хиполенд и съм много доволна.

# 320
Аз на този етап ползвам обикновена възглавница. Долната част от нея поставям между краката, а на горната подпирам корема. Удобно ми е, не знам дали има някакъв ефект

# 321
Аз не използвам възглавница. Няма нещо, което да ме спаси от болката в кръста, глезените, ставите, гърба. Всичко се случва изведнъж, предимно вечер, както ми е ок и се започва. ММ ми взе седалка масажор, отделно имам друг по-малък + той ми прави масаж. Нищо не помага!

# 322
  • Варна
Мен ми предложиха да ми дадат и отказах. Не чувствам необходимост на този етап.Не ме боли кръста,спя на страни.

# 323
А на коя страна спите? Стремите ли се да е на лявата? Аз уж се опитвам през повечето време, но болката в хълбока става нетърпима. Ще трябва да трая, понеже десния бъбрек ме боли, притиска се
и АГ каза, да съм на ляво. Не че не се въртя вечер, ставам да се разхождам посред нощ вкъщи. Липсва ми спането по гръб. Само така спях преди.

# 324
А на коя страна спите? Стремите ли се да е на лявата? Аз уж се опитвам през повечето време, но болката в хълбока става нетърпима. Ще трябва да трая, понеже десния бъбрек ме боли, притиска се
и АГ каза, да съм на ляво. Не че не се въртя вечер, ставам да се разхождам посред нощ вкъщи. Липсва ми спането по гръб. Само така спях преди.
Аз си спя на дясната страна. Легна ли на ляво започва зверски да рита и имам чувството, че и на него не му е комфортно. По гръб не спя от началото на бременността, но има случаи в които се събуждам така.

# 325
Едната вечер при мен наляво ми е добре, а на дясно започва да ме опъва ниско долу. Другата вечер е обратното. Не знам от какво зависи, явно от разположението на децата и от това точно как съм се наместила. Някой път като спя по гръб ме опъва отново по същият начин, друг път нямам абсолютно никакви проблеми по гръб.

# 326

Аз не мога на дясна страна, стомахът ми направо се излива нагоре и се усилват киселините.

Аз спах по корем, като размазан супермен, сега е невъзможно. Дадоха ми възглавница за кърмене, която като я свия на две е идеална да ми подпре коляното.

# 327
На мен АГ ми каза, че ако не усещам дискомфорт като лежа по гръб няма никакъв проблем за бебето. То и иначе няма - каза - щом можеш - спи си по гръб.

# 328
Аз отново идвам с питане 😅
Има ли някой с гестационен диабет и какво правите, за да поддържате нормални нива на кръвната захар?

# 329
Аз отново идвам с питане 😅
Има ли някой с гестационен диабет и какво правите, за да поддържате нормални нива на кръвната захар?

Здравей,може ли да споделиш резултатите,днес правих обременяване с глюкоза,но чакам ендокринолога да ми ги разчете в четвъртък изследванията.

Някой ако има представа, моля да каже 😀

Общи условия

Активация на акаунт