на първо място изключих ,както ме посъветва д-р Начев, животински мазнини(по малко масло си хапвам за сега и си позволявам и някоя вратна пържолка) и сладко, вкл. мед. За бързи и преработени храни и дума не става
До 3 плода на ден може, като банани също не хапвам и по-сладките избягвам. Отказах се и от картофи, бял ориз и бяло брашно. Кафяв ориз и пълнозърнест хляб добре ми се отразяват, без да прекалявам. Също си хапвам черен шоколад 90% какао, но 1 шоколад ям цяла седмица г/д
За месец откакто съм на диета не съм качила повече от килце макс, ако изобщо съм качила

Правила ли си БХС? Това с кръвното ми звучи като ранен признак на прееклампсия. Може би са ти дали да пиеш аспирин?
Правила ли си БХС? Това с кръвното ми звучи като ранен признак на прееклампсия. Може би са ти дали да пиеш аспирин?
Казаха ми, че не съм първата бременна, на която й се случва, явно хормоните го причиняват това ускоряване на пулса…
Казаха ми, че не съм първата бременна, на която й се случва, явно хормоните го причиняват това ускоряване на пулса…

Препоръчани теми