Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 314
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Те са част от Geopost, така че най-вероятно Спиди ще достави пратката.

# 451
Поръчката ми от немския Амазон пътува с Chronopost, знаете ли кой ще я достави тук?
Френските пощи са това ,питах и аз преди няколко страници.Моя кухненски робот с тях пътуваше.Даваха ми доставка на 10 декеври ,и нямаше никъкъв ъпдейт на движението в амазон .Работят с DPD и от там ги прехвърлят на Спиди.Робота ми дойде в оргиналния си кашон ,не беше сложен в амазонски кашон .Така да си гледат куриерите какво возят😅.Слава богу всичко беше здраво ,и си работи чудесно .Много съм доволна от покупката 😊

# 452
  • Там...
Аз поръчах масажната седалка на Медисана, линк за която даде Трапезица, ако не бъркам. Надявам се да пристигне навреме (прогнозната дата е 17.12.), невредима и да има полза от нея ☺️ Радвам се, че ще пътува със Спиди, защото те са по-гъвкави откъм пренасочване.

# 453
Еднакво гъвкави са при пренасочване и Спиди, и Еконт, просто с Еконт пренасочването се плаща - малко над 4 лв.. Ако пише, че пътува с Фан куриер - ще пристигне с Еконт.

# 454
Дами ( и господа Simple Smile ), къде беше това условие, че могат да ти възстановят разлика в цената, ако видиш продукта на по-ниска цена в някакъв времеви интервал?

# 455
И аз поръчах една за подарък и нямаше движение много дни,днес са я пратили. Нямаше опция за амазонски кашон,очаквайте я в оригиналния кашон.
Аз поръчах масажната седалка на Медисана, линк за която даде Трапезица, ако не бъркам. Надявам се да пристигне навреме (прогнозната дата е 17.12.), невредима и да има полза от нея ☺️ Радвам се, че ще пътува със Спиди, защото те са по-гъвкави откъм пренасочване.

# 456
Дами ( и господа Simple Smile ), къде беше това условие, че могат да ти възстановят разлика в цената, ако видиш продукта на по-ниска цена в някакъв времеви интервал?
Това условие важи само, ако продукта е бил маркиран с опцията "Black Friday" в определен времеви диапазон. Иначе няма никакво такова условие.

# 457
Това условие важи само, ако продукта е бил маркиран с опцията "Black Friday" в определен времеви диапазон. Иначе няма никакво такова условие.

Ето това бяха условията

# 458
Беше маркиран. Но играят с доп.ваучери очевидно за промяна на цената. Сега основната цена е по-висока, но с доп.ваучер става по ниска от тази, на която купих
В този случай не знам дали има смисъл да се занимавам да си говоря със съпорт

# 459
  • Mediterraneo
Няма смисъл, разбира се, имаш ваучер, намалява ти цената.

# 460
  • Димитровград
Аз днес си получих робота за прозорци,hutt w8, още не сме го пробвали. Доставиха го Еконт. В профила в Амазон пишеше, че ще дойде на 12.12., а съм го поръчала на 21.11. Нямаше друга опаковка, освен оригиналния кашон.

# 461
  • София
Еконтци са толкова гъвкави, че вчера видях, че е влязла пратката от Фан куриер при тях вчера, последната информация е, че е стигнала офис (т.е.вече е в София) вчера през ноща в 3 и от тогава отвисвя. Тъй като "предупреждават" навреме и предварително, днес цял ден имаше пазач в къщи, но не ми било ден...

# 462
Здравейте,
Моля за препоръка машинка за подстригване. Имам вече няколко купувани от Амазон, но може и от др сайт, няма значение в момента. Последните са на Браун, преди това беше Филипс. Тази последната има проблем на ниската степен...и ни създава затруднения.
Благодаря!

# 463
Здравейте,
Моля за препоръка машинка за подстригване. Имам вече няколко купувани от Амазон, но може и от др сайт, няма значение в момента. Последните са на Браун, преди това беше Филипс. Тази последната има проблем на ниската степен...и ни създава затруднения.
Благодаря!

Когато аз проучвах WAHL бяха много хвалени. В крайна сметка взехме някаква китайска, май Xiaomi беше и хич не е зле.

# 464
Преди малко получих пратка, която очаквах другата седмица . Доставиха я Express one. А пртаката, която чаках днес с Еконт все още е някъде по трасето преди Бг. Пратката, която дойде днес беше за запълване на БД до България, 10 кг прах за пране.

Общи условия

Активация на акаунт