Любители на кучета - 146

• 23 501
  • 699
  •   1
Отговори
# 30
Оставих я в 10, в 11:30 я прибрахме. Не е спала цял ден. Постлах й на втория етаж, където само една стая ни е оправена. Задреме и се сепва. Стоя цял ден до нея, преди малко я оставих, за да сложа едно зеле да се вари, че двукраките не са кастрирани. Joy На Зарето ще дам към осем да вечеря.

# 31
Сладка кастрирана душичка! Утре вече ще е съвсем различно състоянието й! Heart

# 32
На колко беше Данте? Ако е под годинка се смята, че кученцата стискат толкова часа,на колкото месеца са . Тоест трябва да им се осигурят чести разходки,защото чисто физиологично няма как да устискат повече време.

Естела, кучетата чакат ли? Мейпъл се опитва да си вземе каквото има в ръката на детето и все го играя арбитър.

На 9 месеца е почти. Ще стискам зъби и това е. И се надявам, че все някога ще спре. Маверик ги правеше тия неща до преди да навърши годинка, ама съм забравила докога беше.

# 33
  • под тепетата
Зарето е герой! Браво на нея!

# 34
  • София
Милата душица.. След няколко дни ще е като нова. Simple Smile

# 35
  • Бургас
Стискам палци на Зарето да се оправя бързо!

# 36
Бързо възстановяване на Зарето, за нейно добро е.

# 37
  • Бургас
Много хубави снимки!
Милото Зари! Дано още тази вечер и светне малко. Утре вече ще е по - добре.

Ние пак дремем вкъщи. Лепнах на детето сополивата кашлица и се дера като магаре. Днес поставихме на Ева една допълнителна (4та доза) от бебешките ваксини, за да сме сигурни, че е имунна за парво. Цял ден спа и ме гледа лошо, в будните моменти.
Вече се научи, че ако и вържа козината вижда и сутрин ми дава да я среша и вържа, без да ме яде, докато го правя. Та всяка сутрин реша и връзвам. Сега е сресано и вързано диване - прасе. Днес и сърдито.

# 38
Да се запишем с по- красивия си профил: ,че нещо хич не щем да се снимаме, напоследък...
А, Зарето утре вече ще е пушка!

# 39
  • Варна
Dara 888, хапна ли Зарето? Вода пие ли? Нашите си ядоха съвсем нормално на вечеря, затова питам. Също не са спали много, така че не е за притеснение. Спокойно, минало е вече, за добро е, успокой се и ти! Heartbeat

# 40
Не поиска да яде и вода не пи. Преди почти час повърна. Два пъти ми показа, че иска да излезе и я водих на тоалетна в двора. После си влиза в колибата, добре, че излезе след пет минути. Сега спи, където й постлах, сама си отива там. Е, по стълбите се носим, сякаш я е страх да слиза. Тя е отпусната, а Матейчо изпада в див възторг като я види, скача по нея, навира се в корема й... Ще спи сам милият.

# 41
  • Варна
Не поиска да яде и вода не пи. Преди почти час повърна. Два пъти ми показа, че иска да излезе и я водих на тоалетна в двора. После си влиза в колибата, добре, че излезе след пет минути. Сега спи, където й постлах, сама си отива там. Е, по стълбите се носим, сякаш я е страх да слиза. Тя е отпусната, а Матейчо изпада в див възторг като я види, скача по нея, навира се в корема й... Ще спи сам милият.
Утре сутринта ще е друго, обещавам! Просто по-тежко понася. Като при хората - няма универсално правило. Раничко са я пуснали - нашите ги оставихме сутринта, на обяд ги оперираха и в 16 ч. ни ги върнаха - на собствен ход. Докторът държеше да ги събуди, и един час след това да са при него. Но всеки различно процедира. Утре ще слезе сама по стълбите, а до обяд може и да се сбори с Матейчо. Най-ме беше страх на третия ден като се гонеха и прескачаха по теловете на лозите - конци стърчат, те тичат като гламави. Току спрат, пооближат раничката и пак отново. Просто ми идваше да ги затворя в клетка...

# 42
Оставихме я в десет и още не се бяхме прибрали, когато ми звъннаха, че е "готова". Разбрахме се да звъннат като излезе от упойка. Сутринта изчаках да я хване упойката и тогава си тръгнах. На връщане я сложих в багажника (на едната кола няма кора багажника и реално си е зад задните седалки), за да я сваля по-лесно. Няколко пъти опита да стане, въпреки че я галих през цялото време. И докато отворим вратата на багажника, келемето... скочи. Добре, че я хванах, докато се приземяваше, че щеше да си разбие муцуната.

# 43
Бързо възстановяване на Зарето!Матейчо я чака за игри...,а ние-тяхни снимки!

# 44
  • Варна
Оставихме я в десет и още не се бяхме прибрали, когато ми звъннаха, че е "готова". Разбрахме се да звъннат като излезе от упойка. Сутринта изчаках да я хване упойката и тогава си тръгнах. На връщане я сложих в багажника (на едната кола няма кора багажника и реално си е зад задните седалки), за да я сваля по-лесно. Няколко пъти опита да стане, въпреки че я галих през цялото време. И докато отворим вратата на багажника, келемето... скочи. Добре, че я хванах, докато се приземяваше, че щеше да си разбие муцуната.
Добро утро, как е Зарка тази сутрин? Така скачат маймуните и ни "изкарват ангелите", но щом го правят, значи така се усещат.

Общи условия

Активация на акаунт