Любители на кучета - 146

• 23 492
  • 699
  •   1
Отговори
# 45
  • На ръба..
Бързо възстановяване на Зарето желаем! Как е днес?

# 46
  • Бургас
И аз влизам, за да проверя как е Зара.

# 47
Благодаря ви, момичета!
Зара спа спокойно цяла нощ. Сутринта изяде шест гурмета, които Мишето (котката) не одобрява. Не пожела да яде от това, което им готвя, но сега й е позволено да се глези. Пийна и вода, но може би, защото видя, че Мишето пие от нейната вода и козината на врата веднага й настръхна. Joy Погалихме се и после си легна. Сега спи, но вдига глава като се раздвижа аз. Седи си и сама на етажа, явно разбра, че и той е "вкъщи". Сутринта излая два пъти, после Матейчо ви отвън, но му дадох да яде и се успокои положението.
Доволна съм, че Зара има само три конеца и разрезът е малък.

# 48
  • София
Радвам се, че Зарето е по-добре. Simple Smile

# 49
Браво на геройчето Зара!

Берга когато я заведохме в клиниката за кастрация не сме я виждали упоена. Цял ден почти е била след операцията там. Явно там така процедират.  Казаха ни, че е "пеела" през цялото време, ушите им е надула. Вет-ката е приятелка на дъщеря ми и й пращаше снимки от кастрацията Grinning. Горкото беше разпънато на звезда. Имаше много повече от три конеца. Сега няма и помен от операцията.   

Dara888, пусни пак някоя снимка на Матейчо, моля!

# 50
  • София
И аз да си платя пресен данък от преди малко.

# 51
# 52
Една сладко спяща Бергичка.

# 53
  • под тепетата
Целувки по камбата от мен за Бергичка!

# 54
# 55
Животните не спират да ме изненадват. Късно снощи (към 23.30) Матейчо не спираше да лае, отвреме навреме с "извивки'. Реших за последно да проверя Зара, а тя ми изкара акъла. Отпуснала се, а тялото й студено. Погалих я, не реагира. Сърцето ми отиде в петите. Разтърсих я и тя отвори очи. Да, обаче чу Матейката. Изправи се, стана тревожна и като почна да скимти, сякаш плаче, и да обикаля етажа... Предложих й да излезе навън, но тя се скри в стаята, където съм й постлала. И ми стана жал. Отидох и взех малката досада. Като влязох с него на ръце и го видя, така му се зарадва! Замаха с опашка, очетата й светнали и дойде да го подуши. След това отиде да си легне, поръмжаха си малко (тяхна си игра), после Матейчо подуши, опозна обстановката и накрая си легна при нея. Още ми е пред очите как му се зарадва. Heart От няма и три месеца са заедно, а все се търсят и явно се обичат. Което не пречи да не му дава от нейната храна. Joy

# 56
  • Бургас

Иза-та каква опашка изкара, като на лисунгер Simple Smile

# 57
  • под тепетата
Ааа, откраднала я е от хъски!
Dara888, те са си братче и кака - търсят си се и се обичат!
Моите са на мисия - броят пилците на Дуранкулак! Без майтап!

# 58
  • София
Арчи чете книга Simple Smile

# 59
  • Варна
Много скучна тая книжка 😂

Общи условия

Активация на акаунт