Любители на кучета - 146

• 23 512
  • 699
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Има нещо вярно. Smiley

# 61
  • София
Здравейте,влизам с бързо питане. Днес следобед блъснаха нашата Фея с кола  и е със сериозна  фрактура  на предна лява лапа в раменната кост.  От клиниката направиха консултация с двама ортопеди и за съжаление не ни дават никаква гаранция за успех на операцията ,независимо то цената . Питането ми е за координати ако имате на лекари в Университетската болница в Стара Загора,с които да се консултираме ?

# 62
  • под тепетата
Ох, милата! Не мога да помогна, но стискам палци за добър развой на ситуацията!

# 63
  • Sofia
Слънчогледка, дано намерите специалист и добро решение за Фея! Стискаме палци и лапи!

# 64
  • Враца
И предното ми куче, стоеше в тази поза постоянно.
Вачи:

Радвам се за Зара.
Стискам палци на Фея.
Изпращам целувки, на всички кученца. Heart

# 65
  • София
И на Роки тази му е любима поза.

# 66
Здравейте,влизам с бързо питане. Днес следобед блъснаха нашата Фея с кола  и е със сериозна  фрактура  на предна лява лапа в раменната кост.  От клиниката направиха консултация с двама ортопеди и за съжаление не ни дават никаква гаранция за успех на операцията ,независимо то цената . Питането ми е за координати ако имате на лекари в Университетската болница в Стара Загора,с които да се консултираме ?
Доц. Кръстев. Обадете се на регистратурата и кажете, че е спешно. Телефоните ги има в интернет. И в събота и неделя има дежурни.

# 67
  • София
Доц. Кръстев. Обадете се на регистратурата и кажете, че е спешно. Телефоните ги има в интернет. И в събота и неделя има дежурни.
Благодаря,Vanne,но вече е късно за съжаление,оставихме Фея да я приспят,много се влоши,оказа се че има и панкреатит,не даваха никаква надежда за съжаление и решихме да и спестим болките .Sob В къщи е толкова празно Broken Heart

Но на фона на цялата мъка ни предложиха и осиновихме от клиниката котенце женско на година ,като излезе изпод дивана ще я покажа. Един живот приключва ,за да се появи друг .Purple Heart

# 68
  • София
Слънчогледка, съжалявам🥺
На наши приятели скоро кученцето почина, пак блъснато от кола. Толкова е нелепо това.

# 69
Съжалявам, Слънчогледка! Cry

# 70
Съжалявам, дано й е спокойно на душичката там горе Cry
Това ми е най - големия страх - да не ги блъсне кола, затова винаги са на повод. Както и да не изядат някоя отрова. В нашия район пак се е активизирал някакъв изрод. Rage

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 18:22 от Maeve

# 71
  • София
Слънчогледка, много съжалявам... Cry

# 72
Миличка,Слънчогледка .....Прегръщам те...

# 73
Слънчогледка,много съжалявам Cry
Надявам се котенцето да ви дари с много любов.

# 74
  • Бургас
Милата Фея. Тя беше възрастна, нали?
Прегръщам те, голяма мъка...

Общи условия

Активация на акаунт