Как обичат мъжете?

• 56 213
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 90
Напротив, аз харесвам точно такива мъже. Стига да не са обсебващи и досадни.

# 91
Mosquita, съгласна напълно, с едно уточнение относно:
Важното е да намериш такъв мъж, който да те обича по начина, по който ти искаш и очакваш.
Този начин, както и очакванията могат да са формирани от романтични филми, розови романи, източници по-далеч от реалността. Ако формата му на любов е различна от представата ти и въпреки това се чувстваш добре в отношенията, значи всичко е точно.

# 92
Емоционалните и твърде романтичните мъже май не са особено търсени и харесвани Sweat Smile

Зависи какво разбираш под емоционален и романтичен мъж. Един мъж, и изобщо човек, независимо дали мъж или жена, може да бъде емоционален без да избухва в сълзи на всеки 30 минути, може да бъде сдържан като поведение и въпреки това много емоционален. Може да не ти реди любовни слова през ден, и пак да си е емоционален.
Аз харесвам много емоционалните хора, не харесвам тези, които държат да ни заливат с емоциите си постоянно.

Този начин, както и очакванията могат да са формирани от романтични филми, розови романи, източници по-далеч от реалността. Ако формата му на любов е различна от представата ти и въпреки това се чувстваш добре в отношенията, значи всичко е точно.

Така е, да, съгласна съм, освен това тези източници могат да бъдат много опасни, ако тропаш с крак и искаш точно такава любов, като по филмите.
Аз имах дълга връзка с мъж, който беше романтичен като по учебник. Никога няма да забрави празник, няма да забрави да ми донесе огромен букет цветя, подарък за годишнина или свети Валентин, да ме заведе в скъп ресторант и прочее банални романтики. Но когато не се чувстваш обичана, покрепяна и обгрижена, това са само кухи жестове, които най-много да те ядосват, не да те радват.

# 93
  • По света и у нас
Дорис, не ти вярвам че аз съм ти първия пример в който жената иска да бъде осиновена от мъжа си.
Моля ти се, точно пък в България не съм феномен въобще. Поогледай се из форума за какво мрънкат всички….

# 94
Дорис, не ти вярвам че аз съм ти първия пример в който жената иска да бъде осиновена от мъжа си.
Моля ти се, точно пък в България не съм феномен въобще. Поогледай се из форума за какво мрънкат всички….

С искане само не става (и аз искам, ама няма). Масово вече една заплата не стига за нищо. В България особено пък много малко мъже могат да си позволят да издържат жените си.
И другото което е важно - ако такъв мъж ти е таргета наистина трябва да си безупречна, млада, красива, фертилна и по възможност без багаж. Трябва да си и в правилните кръгове, за да намериш такъв мъж.
Около мен всички богати мъже си взеха жени от техните кръгове (самите те богати).
Естествено е, че някой такъв няма да ме вземе мене - средностатистическа жена бедна като мишка.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:06 от Arielle

# 95
  • София
Винаги съм бягала от такъв тип връзка - в смисъл да ме издържа и прочие.
Но пък лесно си намирам моят тип мъже - да, леко романтични, да помнят как си пия кафето, каква храна обичам, да ме водят на хубави места, където да имаме хубави спомени.

# 96
Мъжете обичат....себе си. Така обичат.

# 97
Скрит текст:
Единственият мъж, който ме е обичал е баща ми. И това се усещаше чрез грижата за мен, която нямаше нужда даже да поискам. Много ми липсва.
Другите все нещо искаха от мен.
Начи, един мъж ако каже "мама как ме обичаше безусловно, как ми точеше баница и ми переше гащите и се грижеше без даже да поискам" и сега ти трябва да се сравняваш с нея - всяка жена ще избяга с 200.
Обаче жена ако каже как я обичал тате и как се грижел за нея, без да очаква нищо в замяна, трябва да се умилим и да правим същото ама без да сме ви бащи?

Аз викам, или си кажете, че жените сте нежния пол и очаквате мъжете в живота ви (бащи, любовници, съпрузи) да се грижат за вас, да ви дават и да ви закрилят - за което трябва да са по-силни и по-способни от вас.
Или се пишете еманципирани, независими и равноправни ("нямам нужда от мъж!") и тогава принципът е "за да получиш, трябва да дадеш".
То не може хем така, хем така, best of both worlds, както викат хамериканците на Примадона. Хем жените силни и равни на мъжете, ние можем всичко без вас и по-добре от вас, пък хем грижете се за нас, закриляйте ни, и ни давайте заплатата си.
Toxic men will teach you, you can do everything on your own. The right man will know you can, but won't let you.
Wink

# 98
Как така, мъж да ме осинови? Прозвуча ми, като да  ме опитоми, което досега не се е случвало. Тоест да правиш всичко, което той иска, да бъдеш на издръжка, като държанка и да нямаш думата за нищо...то това звучи, като много нещастен живот.

# 99
PriMadonna, не познавам нито една такава жена.
Честно, нито една. Познавам много богати мъже и жените им определено няма нужда да работят, но работят до една. По-отраканите въртят собствени бизнеси или работят престижните си работи, а тези без хай професии работят във фирмите на мъжете си, но до една работят.

# 100
Дайте да решим има ли душа?

Ако няма то е ясно.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 23:47 от RoninBG

# 101
  • Out of the Mix
Класика е жената да е с "фиктивен" трудов договор и да й се плащат осигуровки от фирмата на мъжо, минаващи разход на ЕООД-то, или ООД-то, а тя да си врътка токченца Wear High HeelWear Boot, или седи вкъщи, гледаща детето.
По този начин той й плаща и "издръжката".

Примата спомена, че се цели в "Executives".

С искане само не става (и аз искам, ама няма). Масово вече една заплата не стига за нищо. В България особено пък много малко мъже могат да си позволят да издържат жените си.
И другото което е важно - ако такъв мъж ти е таргета наистина трябва да си безупречна, млада, красива, фертилна и по възможност без багаж. Трябва да си и в правилните кръгове, за да намериш такъв мъж.
Около мен всички богати мъже си взеха жени от техните кръгове (самите те богати).
Естествено е, че някой такъв няма да ме вземе мене - средностатистическа жена бедна като мишка.
Точни са ти разсъжденията и наблюденията, въпреки травмите и стреса, които си преживяла през годините.
Целият пост, като цяло.
Хубаво е, че имаш ясна преценка за себе си и нямаш притеснения да си я декларираш.

Ще дам един жокер за какви жени се търсят - филмът The Substance. Младата актриса. Wink
Нищо, че е 30 годишна.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 23:49 от Revoker

# 102
  • France
Не знам какво пие Ронин, но явно му е вкусно. Наздраве

# 103
Класика е жената да е с "фиктивен" трудов договор и да й се плащат осигуровки от фирмата на мъжо, минаващи разход на ЕООД-то, или ООД-то, а тя да си врътка токченца Wear High HeelWear Boot, или седи вкъщи, гледаща детето.
По този начин той й плаща и "издръжката".
Примата спомена, че се цели в "Executives".

Вярно е, подкрепям. Ама не е дадено на всяка. Работели били... Хаха.

# 104
  • По света и у нас
Скрит текст:
Единственият мъж, който ме е обичал е баща ми. И това се усещаше чрез грижата за мен, която нямаше нужда даже да поискам. Много ми липсва.
Другите все нещо искаха от мен.
Начи, един мъж ако каже "мама как ме обичаше безусловно, как ми точеше баница и ми переше гащите и се грижеше без даже да поискам" и сега ти трябва да се сравняваш с нея - всяка жена ще избяга с 200.
Обаче жена ако каже как я обичал тате и как се грижел за нея, без да очаква нищо в замяна, трябва да се умилим и да правим същото ама без да сме ви бащи?

Аз викам, или си кажете, че жените сте нежния пол и очаквате мъжете в живота ви (бащи, любовници, съпрузи) да се грижат за вас, да ви дават и да ви закрилят - за което трябва да са по-силни и по-способни от вас.
Или се пишете еманципирани, независими и равноправни ("нямам нужда от мъж!") и тогава принципът е "за да получиш, трябва да дадеш".
То не може хем така, хем така, best of both worlds, както викат хамериканците на Примадона. Хем жените силни и равни на мъжете, ние можем всичко без вас и по-добре от вас, пък хем грижете се за нас, закриляйте ни, и ни давайте заплатата си.
Toxic men will teach you, you can do everything on your own. The right man will know you can, but won't let you.
Wink
Damn Maya! Spot on
В бг може и да трябва да си супер уоман. Тук при мен не чак толкова. Не е нужно да си фертилна даже някои настръхват ако споменеш, че харесваш бебенца. Направо са готови да драснат. Отделно да имаш деца от преден брак, не е чак такава драма особено ако и той има.
Вие не го мислете вместо мен как точно аз ще се подредя. Аз съм си ОК и така, но пък ако се яви мъжа на мечтите ми ще съм още по-Ок.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 23:57 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт