Как обичат мъжете?

• 56 192
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 195
Гледала съм го - 1. Ние не живеем в първата световна война. 2. Никой не гледа на мен по романтичен начин. Гледат да ме използват. Аз не живея в нормална страна хора. В Бг е по- нормална обстановката, хората се интересуват от човека. Тук се интересуват какво можеш да им донесеш или да им отнесеш. Това е.
Ти сама откриваш отговорите.
Нямаш място, където не те гледат романтично.
Ти си жена. Трябва да бъдеш обичана.
Идвай при нормалните хора Simple Smile

# 196
  • Out of the Mix
To така се идва, там като си си уредил живота. Повечето не се връщат.

# 197
Аз нещо не ти разбрах поста, но да отговоря.
Единственият мъж, който ме е обичал е баща ми. И това се усещаше чрез грижата за мен, която нямаше нужда даже да поискам. Много ми липсва.
Другите все нещо искаха от мен. Все длъжна бях за нещо, а всъщност нищо насреща... Голи думи и обещания ха-ха не, мерси.

Мамините синчета изискват най-много. Понеже мама ги е разглезила, очакват същото и от жените си.

Нерде Ямбол, нерде Стамбол... На мен maiathebee  ми прилича разглезена от баща си и оттам като цяло да й идват проблемите с мъжете. Просто баща й не е искал секс и семейство с нея, дори не знам защо партньори биват сравнявани с родители.

# 198
  • По света и у нас
Ронин да издържи матурата по български език и литература с минимална оценка 5,50
,за да се класира за осмина финалите по Сляпа неделя, пък тогава ще говорим.

# 199
  • Out of the Mix
А, да и нещо друго - ако съм "там", с българи не бих общувал, не бих ги и търсил.

Това за "насреща нищо" -> късмет, на такива се попада, толерираш, не късаш в зародиш, търпиш, седиш във връзката, не изискваш достатъчно. Аз от партньорката изисквам. Моментът, в който спра да го правя, значи съм намерил перфектната за мен, и животът ще е песен - няма да има нужда от напомняния, ще е със силна интуиция, знаеща какво да прави, говори, ще ме усеща и т.н.

Прима, толкова изкарах в 7 кл. при кандидатстването в гимназия.
Класирам ли се? Rolling EyesSmile
Дипломата ми от средното беше 5.81. Признавам си по химия имах 4-ка с клизма. Най-силен бях и обичах Алгебрата, История и География. Simple Smile
Физиката я "крепях" с 6-ци да не "излагам" майка ми пред колегите й, че всеки я познаваше в София.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 01:56 от Revoker

# 200
Ронин да издържи матурата по български език и литература с минимална оценка 5,50
,за да се класира за осмина финалите по Сляпа неделя, пък тогава ще говорим.
Слаб съм. 4 имах на изпита за университета. Това ми е макса.
А за сляпата неделя мислих, че даже не участвам.
При толкова млади, красиви, умни, богати и можещи мъже тук във форума.........

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 02:19 от RoninBG

# 201
  • По света и у нас
Викаш, таралежите се раждат без бодли а Joy

# 202
  • Далечният изток
При толкова млади, красиви, умни, богати и можещи мъже тук във форума.........

Уххх Слава богу, че не се налага да се избира сред форумните мъже... Точно тези, които си описал, не стоят да си губят времето баш в бг мама. Имат си работа и други интереси. А повечето и жени.
Вие, наврените във форума да търсите жени, сте тотално заблудени, че можете да ги намерите тук - при майки, омъжени, лелички, каквито са 90 % тук. От останалия процент свободни не виждам коя би си причинила висящ денонощно в женски форум, чиято единствена цел тук е да обясни на жените, че трябва да мислят и действат както той си мисли, че трябва, иначе не стават... Joy
Или най-арогантно им посочва мястото някъде в низините на неговия трон...
Или им се подиграва...
Или е дървен философ...
Или като цяло мрази жените...
Ей такива сладури сте се събрали тук.
Красив, успешен, богат и можещ... със сигурност вече са заети и няма какво да търсят тук.

# 203
Не чакайте сляпата неделя, ами се явете на поправителен
Който си е научил уроците, намира точния човек

В младите години на сходни хипстъри като мен се мятках и ако продължавах с тия фалове, нямаше да се намерим с ММ

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 10:27 от .Hazel.

# 204
Уххх Слава богу, че не се налага да се избира сред форумните мъже... Точно тези, които си описал, не стоят да си губят времето баш в бг мама. Имат си работа и други интереси. А повечето и жени.
Вие, наврените във форума да търсите жени, сте тотално заблудени, че можете да ги намерите тук - при майки, омъжени, лелички, каквито са 90 % тук. От останалия процент свободни не виждам коя би си причинила висящ денонощно в женски форум, чиято единствена цел тук е да обясни на жените, че трябва да мислят и действат както той си мисли, че трябва, иначе не стават... Joy
Или най-арогантно им посочва мястото някъде в низините на неговия трон...
Или им се подиграва...
Или е дървен философ...
Или като цяло мрази жените...
Ей такива сладури сте се събрали тук.
Красив, успешен, богат и можещ... със сигурност вече са заети и няма какво да търсят тук.
Доста крайно описание.
Във форума има теми, които определено не са само "женски". Така, че не е толкова учудващо да има и мъжко присъствие и мъжки мнения.

# 205
Абе, едно е "да има и мъжки мнения", съвсем друго е стари ергени на средна и в напреднала възраст нон стоп да търсят контакт с потребителки, които могат да им бъдат дъщери, а понякога и внучки, и на които да обясняват колко са прости жените и как точно трябва да се държат, за да не останат стари моми с котките.

# 206
  • Далечният изток
Съгласна съм, Абуто. Във форума впрочем има и много готини мъже, но не киснат денонощно в СО да начукват канчетата на жените. Това между другото в последните години взе да се случва. Преди сякаш можеше да се води интелигентен разговор с мъжете тук. Сега е почти невъзможно.

# 207
  • София
Факт, между другото. Отвреме навреме пребивавам по разни други раздели и там си пишат потребители със съответните интереси, и о изненада, никой не се чекне на тематика мъже-жени. Там съм чела много интелигентни потребители, които пускат доста ерудирани мнения. Тук почти всеки мъж имам чувството си гони някаква адженда, а малкото, които не го правят, също взеха да се конформират с разните пилърчета и да им се връзват на акъла. Със съжаление го казвам, защото в началото харесвах няколко и ставаше приятно лафче из темите, дори дискусиите, в които не сме били на едно мнение, бяха предизвикателни, а сега тази бройка е сведена до минимум.

# 208
  • София
То вече взе да става скучно, все едни и същи хора се дърлят все за едно и също...
Аз още съм в чуденка котка или куче...

# 209
Факт, между другото. Отвреме навреме пребивавам по разни други раздели и там си пишат потребители със съответните интереси, и о изненада, никой не се чекне на тематика мъже-жени. Там съм чела много интелигентни потребители, които пускат доста ерудирани мнения. Тук почти всеки мъж имам чувството си гони някаква адженда, а малкото, които не го правят, също взеха да се конформират с разните пилърчета и да им се връзват на акъла. Със съжаление го казвам, защото в началото харесвах няколко и ставаше приятно лафче из темите, дори дискусиите, в които не сме били на едно мнение, бяха предизвикателни, а сега тази бройка е сведена до минимум.
Да права . Мисля точно като теб.
Вместо нормално комуникиране,
Само глупости. Циркове театри и забиване към лични нападки.

Общи условия

Активация на акаунт