Как обичат мъжете?

• 56 072
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм силна и независима, да. Искам до себе си също поне на йота силна личност.
Опитах със слабак – комплексира се и стана насилник и тиранин. Че и мен изкара насилника накрая, а той жертва милия.
Който няма топки да е мъж да не ми бяга по тъча с тези самодостатъчности и тъпотии.
До интелект е и характер.
Сега, че масово мъжете са комплексирани не е мой проблем.
Това е положението.
Защо аз трябва да се снижавам на това ниво, за да им импонирам. Нон сенс.

# 466
Хубаво е човек да може и сам, само тогава няма да изпадне в зависимост във връзката (било то емоционална или финансова). И това, че някой декларира, че може и сам, не означава, че не иска връзка, означава, че няма да остане във връзката, ако не му е хубаво. Аз не искам някой да е с мене, защото е зависим от мене и обратното.

# 467
Престанете да се свивате,за да паснете на места, където сте надраснали. Който иска и може ще ви догони. Който е слаб, се комплексира.

# 468
  • София
И аз това искам - мъж на моето ниво. Нито повече, нито по-малко.

# 469
  • here and now
karinella, още по-опростенческо ще ти напиша, че стиснатият мъж, освен себе си и евнтуално майка си, друг не може да обича, точно в смисъла, в който ти разбираш любовта.

# 470
  • По света и у нас
Каринелче ти си в сериозна опасност мила…. Слушай лелите ти тук за да не плачеш после.

# 471
  • София
Истински влюбена, забременяла иии хоп - ама свекървата ми се меси как да си сменям чаршафите и да къпя бебето, защото ние малко при нея живеем, защото мъжо много ме обича, ама мама я обича повече, пък и да не плащаме излишни пари за наем...
И да не мислите, че се подигравам?
Иронизирам лично себе си, защото аз навремето се набутах в такава схема от много "любоффф"

# 472
Ако успееш, мъжът да те заобича повече от мама, си щастливка.А мама остава на второ място, където й е и мястото.

# 473
  • София
Имаше и такъв период, не отричам. Но пак се стискаше и на пари, и на преживявания, и на чувства, и на секс. Явно толкова му е бил капацитета.
Въобще - мъжете обичат колкото им е капацитета. Повече не можеш да "изстискаш".

# 474
... Предпочитам мъжът ми да ми предложи да ме отмени с някоя домакинска задача - ако ще да е и да изхвърли боклука - когато съм уморена след дълъг работен ден например...
Това ми е по-скоро за червените флагове. Ще ме чака да грохна от умора за да благоволи да хвърли боклука. И аз ще трябва да съм доволна. Да, бе.
Пример за изкривено четене.
Момичето пише - уморена след дълъг работен ден. Как мъжът да повлияе на тази умора? Да ходи да се разправя с шефа й относно работното й натоварване? Да я утешава с мили думи, че и това ще мине? Дадено е съвсем адекватно предложение  - да я отмени с домашна работа, пък нека да е изхвърляне на боклука.
Аз съм леля, но начинът ми на мислене е сходен с този на Karinella. Може би съм имала късмет с мъжете, знам ли.

# 475
  • France
Един нормален мъж, няма за предлага да изхвърли боклука (който е И негов), а просто ще го направи. Както и всичко останало за да може половинката да си почине. Не е изкривено четене, а вникване между редовете Simple Smile

# 476
А, да, мъжът и на главата си да застане, пак ще му намерим кусур Joy

Ц, никакво вникване. Върни се и прочети пак. Харесвам те, Фил, но това, че не признаваш когато падаш по гръб, не отменя падането Simple Smile

# 477
Да те "отмени"?!
Някой може да отмени някой за нещо, което е само негова работа.
Много дразнещо изказване.
Като "помагам"... На кого, бре? На началника на боклука? На отговорника кухня? ....
Брех няма да спре да ме тригърва това. Rage

# 478
  • По света и у нас
Сина ми вчера протестираше че трябвало да изхвърли боклука а не сестра му и аз му казах, че сестра му ми е помогнала като ми е направила кафе, а на него гофрети и той нямаше какво да каже.
Всичко е до мениджмънт и маркетинг.

# 479
При двойка, при която и двамата работят еднакви часове, домакинската работа е и на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт