Как обичат мъжете?

• 55 927
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 735
Понеже темата е на вълна плащане на сметки и излизания ще споделя за ММ . Като ме ухажваше ме покани на вечеря. Поради професията си посещава ежедневно заведения от всякакъв тип. Избрал е най-хубавия ресторант, на който е стъпвал за срещата ни. Сметката ни беше платена преди аз да разбера кога изобщо е станало това. След това разбрах , че на ММ изобщо не му доставя удоволствие да ходи по ресторанти, защото всеки ден е по заведения и се храни по ресторанти. Ще рече някой ама тогава той още не те е обичал. И да ходи пеша не обичаше и любимото му нещо в неделя беше да яде и да спи. Всеки уикенд  ходим на плуване и разходка в парка, обаче се храним вкъщи защото той не ще да ядем по ресторанти . Иска аз да му готвя и да яде вкъщи.
Май Al_Bundy го беше казал по-нагоре, че един от критериите , по които мъжете избират е жената да поставя техните нужди пред собствените . Ами и при жените е така. Другото са взаимни компромиси.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:27 от •MERA•

# 736
Безсмислено е да обясняваш на мъж, че би предпочела по-беден мъж, с по-добро отношение към теб, вместо по-богат, който се държи зле.
Няма как да го обясниш това на някой, който е решил, че неуспехите му с жените се дължат на парите, защото ако признае, че не се дължат на парите, а на самият него, тогава ще трябва да признае, че проблемът е в него, а не в целия останал свят.
Така че да, много сме лоши, много сме меркантилни, хич не се занимавайте с нас - занимавайте се с други мъже, те нали не са лоши и меркантилни.

# 737
Оффф, Бънди.
--
Що решихте, че силна и независима означава корпоративна кучка в комбинация с външен вид на гюлетласкачка.
Това означава човек, който може да живее и си насмогва на битието сам, не е нужно да се закача за мъж, родители, роднини.
Това не изключва женственост, а по-скоро я допълва.

# 738
Дооообре, че се родих и живях в друго време. Бяхме 100 години с жена ми гаджета, плащахме си кой когато има, ядяхме бюрек с боза на връщане от плажа, вечер някое кафе или мелба...
Сега със всеки изминал ден мъжете и жените се отдалечават едни от други все повече и повече. Не си заменям младите години за нищо от днешното време. Абсолютен късметлия съм бил без даже да го знам.

# 739
  • Обран бостан ;)
Дооообре, че се родих и живях в друго време. Бяхме 100 години с жена ми гаджета, плащахме си кой когато има, ядяхме бюрек с боза на връщане от плажа, вечер някое кафе или мелба...
Сега със всеки изминал ден мъжете и жените се отдалечават едни от други все повече и повече. Не си заменям младите години за нищо от днешното време. Абсолютен късметлия съм бил без даже да го знам.

Двама сме Wink

# 740
  • France
Но това означава, че ти предпочиташ една жена да е с теб, водена от нужда, а не от желание?
Ставайки дума за Криско, в това съм практически убедена.
Цитат
Аз съм с даден мъж, не защото имам нужда от него, не защото искам да ми плаща сметките, да ме издържа или да ми поправя кранчето. С него съм, защото ми е приятно и ми носи радост в живота. И когато ме покани на вечеря за пръв път, ми се иска да плати сметката не защото имам нужда от това, а защото на него му е приятно да го направи. Аз лично не го очаквам на всяка цена, но ми харесва кавалерското. Нямам нужда и вратата да ми се отваря, но и там ми е приятно кавалерството.
Обратното също е валидно - бих предпочела мъжа да е с мен, не защото има нужда някой да му готви, а защото му е приятно с мен. От своя страна аз с удоволствие бих му сготвила, защото ми е приятно да го направя.

Изобщо, идеята двама души да бъдат в една връзка, водени от нуждата, лично за мен не предвещава нищо добро.
+100

# 741
И аз съм дърта циничка. Предпочитам да дам секс за вечеря, отколкото за един гол ...
Най-малкото, ако секса не става, поне храната ще е ок.
Брутална съм тази сутрин! 🤣
Чрез поканата за вечеря мъжът показва отношение , което всъщност е най-важното в цялата "далавера".
Харесваш ми такава Simple Smile
Брутална, но честна. Уважавам го.
Kissing Face

# 742
Абуто, то и сега това го има и може.
Пак зависи от хората.
С бившия ми бивш си имахме ритуал специален- един път седмично си угаждахме с банички и боза.😂 в любима баничарница. Това не изключва да се направи и с нов човек. Ако общуването е леко, приятно и забавно, те нещата се случват от само себе си.
Кеф ви е на баничарница, дюнер или тайвански ресторант.

# 743
  • София

Двама сме Wink
Хора, сериозно, и на мен ми харесваха старите времена. Общи компании, небрежни флиртове, дори не помня кой на кого е плащал бирата и бозата.
Тъй като съм на пангара отново, ми е много тегаво да се приспособя към цялата нова система на правила. Понякога лудвам и си давам почивка.

# 744

Двама сме Wink
Хора, сериозно, и на мен ми харесваха старите времена. Общи компании, небрежни флиртове, дори не помня кой на кого е плащал бирата и бозата.
Тъй като съм на пангара отново, ми е много тегаво да се приспособя към цялата нова система на правила. Понякога лудвам и си давам почивка.

Няма нови правила.
Според мене, няма.
Правиш го както го чувстваш. Пък да става каквото ще.

# 745
Правилата ги задаваш ти.
Не ходиш по външни такива.
Все пак трябва на теб да ти е комфортно.

# 746
На първа среща с приятеля ми от кафе отскочихме и в ресторант.
Една стотинка не ми позволи да платя. Изпрати ме до вкъщи и не пожела отплата в "натура".
На твоя приятел му е провървяло, а ето на този?
С един пък много си допаднах след три срещи, но на четвъртата ме покани да го придружа на сватба на приятел и това не го приех за нормално и прекратих.
На три вечери е водил, накрая чао - не ми се виждаш нормален. Пробвай пак с някоя следваща, там може и още след първата вечеря да не те хареса, че поне да си спестиш следващите две.

На всеки мъж се е случвало да води напразно по вечери (и на мен на младини), ама на човек по някое време може да му дойде акъла, особено пък сега в наши дни, когато първа среща си е на практика интервю.

Но това означава, че ти предпочиташ една жена да е с теб, водена от нужда, а не от желание?
Ставайки дума за Криско, в това съм практически убедена.
Не виждам връзката между двете неща. Даже по-скоро обратното - ако една жена толкова преценява къде я е завел и какво е платил мъжа, по-вероятно е да го търси за да покрива нужди, а не защото просто си прекарва добре с него.

# 747
Значи, една от най-хубавите срещи в живота ми, беше толкова емоционална, че не помня дали успях да хапна и 2 хапки, а бяхме отишли на вечеря уж. Изпих 1-2 (верно квалитетни) наливни бири - може даже да бяха малки - и това беше цялата ми "сметка". Пичът беше поръчал нещо дребно още преди да дойда, с идея да не седим на празна маса, докато си избираме и чакаме. Мисля, че от това си боднах 2 хапки и така и не си поръчах нищо друго. Разговорът беше толкова приятен, толкова споделяхме, така се вълнувах и такива емоции ме тресяха, че не ми беше до никакво ядене.
Та, мъже, ако попаднете на жена като мен, ако сте достатъчно интригуващи, хем ще платите сметката, хем ще е нищожна като сума. Вярно, че тогава получих и малък подарък, който беше много ценен, но като финансово изражение да е бил колкото една салата Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 15:01 от Анонимен

# 748
И на мен ми липсват времената, когато излизаш небрежно в някой бар и общо взето все има някой, с който да се заговориш.

# 749
И на мен ми липсват времената, когато излизаш небрежно в някой бар и общо взето все има някой, с който да се заговориш.
Да. Аз ако не се запозная с половината заведение, значи е било кофти излизането.
Беше по непринудено. Май май.

Общи условия

Активация на акаунт