Как обичат мъжете?

• 55 290
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Далечният изток
Скрит текст:
Ох, Бази, теб чЕкам да ми пристанеш. Ше ти фърлам боклука - чесно.

А като си го разбрал защо не го правиш?!
Joy

Ми прави го де. Кажи от време на време нещо хубаво за тия жени!
Не ти идва отвътре, нали?
Тъй бива ли ?

Щастливи, доволни от живота жени, с 99 дипломи, с висок социален статус, с високо АЙ-нещо си, живеещи в отбрано общество, с грижливи и всеотдайни мъже, имащи пре достатъчно финанси
Е, както казах, трябва да ти идва отвътре. Това специално е подигравка, сарказъм.

# 1 771
  • France
Въобще не държа да ме черпят на първа среща. Особено, когато става дума по-скоро за "нулева" такава. Но пък изисквам други, по-сложни неща, които бързо си проличават като дефицити. Simple Smile

# 1 772
  • Обран бостан ;)
Е, както казах, трябва да ти идва отвътре. Това специално е подигравка, сарказъм.

Няма угодия.

Написах го, ще го напиша пак.

Не съм тук за да се харесвам на който и да било. Тук съм за да изкажа мнение. Ако не съвпада с вашето - за мен проблем няма.

Филомена:
Дефицити, мефицити, дрън дрън.

Ако искате един мъж да се грижи за вас, да ви черпи и т.н. забравете за "аз съм силна, независима и мога сама да си платя"
Направете се на слаба и търсеща подкрепа жена. После - лесно. Wink

# 1 773
Не става.
Пробвано.
Как да се правя на мяцаща кифла като не съм.
Пробвала съм- надушват ме, че не съм.
Бънди, как да ти пристана като на мъже не приставам. Това е мъжка работа. Те ми пристават.
Ама ти хептен искаш жените всичко да свършат вместо теб. 😂

# 1 774
  • France
...
Ако искате един мъж да се грижи за вас, да ви черпи и т.н. забравете за "аз съм силна, независима и мога сама да си платя"
И стигаме до парадокса, че имам такъв мъж бидейки себе си - независима, амбициозна и много "рогата"

# 1 775
  • София

А може ли просто да съм нормална жена, с всичките си силни и слаби страни, която е излязла с мъж, когото харесва, и да не се правя на нищо? Smile А той от своя страна да покаже отношение и възпитание, вместо да смята дали съм достатъчно нуждаеща се от мъж, та да не ги мисли още два месеца тея 20 лева, които ще даде за моята част от "угощението" Smile

# 1 776
  • Далечният изток
О, точно това си мислех сутринта и си казах като имам време да го напиша. Ето господинът ми припомни. Всички мъже си умират за жени, които мяукат, страдат, слаби, горкички, ощетени. Втурват се като изоглавени да дават и помагат. Ма че тя се преструвала, че играе някакви роли, няма значение. Това е отговорът защо има толкова измамени от телефонни измамници. Те така действат. И шаранчетата айдееее лапат въдичката.
Сам го каза и Бънди - "направете се на...."
И тогава сте готови да дадете всичко. Колко жалко...

# 1 777
  • Обран бостан ;)
Мъжете по принцип не изгаряме от желание да сме подлоги, по-богатите пък съвсем .
Ако искате мъже - правете се.
Ако не можете - курс по актьорско майсторство.
Ако не - стойте и чакайте. Wink

# 1 778
  • София
Ама аз си имам мъж Flushed

# 1 779
  • Далечният изток
Тук всички ти казахме, че имаме мъже, той пак иска да ни учи какво да правим, как да го правим, според неговите разбирания де, за да имаме мъже. Ама ние въпреки твоите схващания имаме мъже, разбираш ли го това?! Ти си този, ти и птицата, които не можете да завъртите нито една жена. Точно заради ей това меко казано неуважение и пренебрежение (а всъщност си е чиста омраза) към жените като човешки същества.

# 1 780
Аз затова написах, че за всеки си има манджа.
Нормално е мъж, който се чувства мъж до мякаща и преструваща се жена, да не харесва жени, които са завършени като личности и не боравят с женствеността си като разменна монета.

# 1 781
  • Обран бостан ;)

И то смел. Wink Да влезеш в клетката на лъвица не е за всеки Wink

# 1 782
  • По света и у нас
Мъжете по принцип не изгаряме от желание да сме подлоги, по-богатите пък съвсем .
Ако искате мъже - правете се.
Ако не можете - курс по актьорско майсторство.
Ако не - стойте и чакайте. Wink

Алилуя! Алилуя! Признахтеее си гоооо!!!!
Връщаме се към първия ми пост и началото на темата, където всички ме заплюха, че не трябвало да се преструваме, че просто ей така ни обичали такива каквито сме. Обаче сега се разбра, че май аз се оказах права.

Казаха си го точно тук - черно на бяло. Обичат те ако им влезеш в ролята на това за което си мечтаят.

Между другото - мъж в момента си нямам. В почивка съм, а може да съм се изчерпала да влизам в роля. Влизам в роля на готина за една вечер, за по-дълго не си струва.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 13:48 от PriMadonna

# 1 783
  • София
Който иска мяукаща жена, си търси котенце... Какво дири сред лъвици и тигрици да им обяснява, не знам...

И то смел. Wink Да влезеш в клетката на лъвица не е за всеки Wink

Факт Wink

ПП: Аз на моя и му мяукам, и му мъркам, и му ръмжа понякога, ама всичко е отговор на него, а не по дефоулт, щото е мъж Wink

# 1 784
Не разбрахте ли вече, че ако не сте слаби и зависими от мъжете ще си умрете сами с котките и няма са има кой едно дете да ви направи за престиж даже, щото както разбрахме от съседната тема, мъжете децата за това ги правят.
Ама хааа!
Пък като сте слаби и зависими и не можете да се справите сами с живота сте меркантилни, защото ще трябва да ви платят много повече от кафето на първа среща.
Патова ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт