Как обичат мъжете?

• 55 813
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 935
Амакактака различни, бе.
Една и съща сме.
Мразим мъжете и искаме да ни издържат. Joy
Толкоз ми е лигаво вече в тази тема, че само гавра ми идва.
Примадона живее в САЩ. Тя малко или много е повлияна от моделите там. А те не са като тукашните. Simple Smile
//
Аз много добре знам какво е и съм съгласен с теб. Но можеш да идеш да го обясниш на празноглавите инфлуенсърки дето пълнят главите на младото поколение с такива глупости
Рф, ако се стигне дотам детето ми да няма собствен акъл и не прави разлика между инфлуенсър, собствен избор и виртуална хигиена, да не е наясно как работи света, каква е функцията на инфлуенсъра, то значи аз съм се провалила като родител.
Инфлуенсърите са си такива, каквито са, децата се възпитават от родителите и средата си.
И какво е новото поколение?
Има и ужасно лигави/скопени деца, има и доста напредничави и читави.
Както във всяко време е било.

# 1 936
Както във всяко време е било.
Сравняваш соца със сега?
Нищо общо.

# 1 937
Сравнявам епохи.
Вдигнете го този взор малко.
ТО ясно, че в библиотеки не ходите, но за да стане дискусия, трябва и малко обща култура.
Иначе, и аз съм много силна на ходещата пътека. Всички погледи са ми отзад. И като текнат едни разговори за Кант и Ницше.
После искате да ви черпим. Как да черпя някой с 10 думи речников запас и 2 теми за разговор. Innocent

# 1 938
  • Обран бостан ;)
Не знам, моята "женска енергия" (не вярвам в тези суеверия) никаква я няма. Никога не съм си падала по домакинстването и май никога не съм срещала мъж, който да ми каже да сготвя вечеря. Естествено ми се е случвало, но никога "по заповед на щуката". Въобще много странни неща пишете тук

Охо. Просветление Wink

Има надежда. Sunglasses

# 1 939
  • София
Значи, и аз обичам да създавам уют - да избера интериора, да сложа подходяща декорация, да запаля свещи, даже и да сготвя нещо вкусно и да чакам мъжа със сложена трапеза... Това ми идва отвътре... Това, което не ми идва отвътре, е да чистя, да пера, да мия съдове и да ходя след някого. Да правим разлика, моля Wink

Иначе, Годзила, отговориха ти на другото, затова ще добавя, че лично аз не очаквам да ми се плаща всичко от-до, очаквам на първа среща да ми се покаже отношение, а не сметкаджийство и прехвърляне на недоволство от предишни разочарования. Но май започвам да разбирам откъде идва мисленето в темата - целите се в най-големите кифли, на които хич нямате нужното за да сте им таргет. И после всички жени са ви виновни за лошия вкус.

# 1 940
Значи да обобщим. Във всяка тема се пише да тая прословута сметка на първа среща, там разбрахме че е прието да я плати мъжът, тва го приемам. После се почва колко хубаво било жените да не бъдат оставени да плащат изобщо, как мъжете които не го правили били стиснати, клошари, бедняци и там още квото е писано, че не съм чел много назад. В същото време навсякъде се пише как всякаква домакинска работа се дели и едва ли не една чиния в повече е голяма минавка, такъв мъж е обгрижван, иска си мама и други такива.
Само аз ли намирам някакво противоречие и всичко е точно или.... ?

# 1 941
Значи, и аз обичам да създавам уют - да избера интериора, да сложа подходяща декорация, да запаля свещи, даже и да сготвя нещо вкусно и да чакам мъжа със сложена трапеза... Това ми идва отвътре... Това, което не ми идва отвътре, е да чистя, да пера, да мия съдове и да ходя след някого. Да правим разлика, моля Wink
Значи си трябва една филипинка да помага на модерното семейството - на жената с досадната част на домакинството, а на мъжа - за поддържане на искрата Smile

# 1 942
  • София
Е, трябва все пак някой да поддържа и искрата на жената, така че трябва да се помисли и за някой млад и надарен градинар Wink

РФ, буквално в коментара над теб съм писала, че очакванията са ми за първа среща, а не за от-до.

# 1 943
Филипинките съм чувал са много плитки и някой с по голям инструмент само би се мъчил. Ама да, всъщност стават после да си го изкара на жената.
Малко да разведря темата, че ми омръзна да чета само сметки

# 1 944
Ей, няма ги онези жени от едно време, пищни, с къса накъдрена коса с къдрин, работещи зад гише. Не знам какво ще правите в този нов лош свят.

# 1 945
КАква искра ще държи, бе.
Не му ли става "искрата" от мен, да ходи при филипинката.
Че да не му покажа покрай мен колко искри има.
Де сексизъм, де. Laughing

# 1 946
Не, не. Не е това обобщението. Пак не си разбрал Рф.

Това е обобщението: прословутата първа сметка няма проблем мъж да я плати, за това горе-долу сме съгласни. Но защо мъжът очаква срещу нея да получи секс? Че даже се обижда, че не бил получил? Това се говори на няколко страници.

После: защо мъжът да плаща излизането навън като цяло, нали и жената имала пари? Защо тя да не ми плати? (недоволстват 'мъжете').

После минаваме на Мадона, като пример за Евала жена, ето, плаща на мъжа до нея.
После минаваме на примера ето, това момиче от Макдоналдс ще е по-добър вариант, ще е доволна на кафе и с рейса да ходим на Витоша.

И хоп, се появяват обаче жени с други примери: МЪЖЕ НЕ БРОЯТ СТОТИНКИ! И в тая част вече мъжете се самообиждат на клошари, стиснати и бедняци, но с ирония - все едно не е вярно.
А то си е малко вярно.

И темата се връща обратно на кой плаща първата сметка.

# 1 947
Определено съм съгласен с Mandy Bo и Хипопотам, и го споменах няколко пъти, но не се отчете от никой.
Да излизаш с абсолютно непознат или човек, който познаваш много бегло има голяма разлика от това да излизаш с приятелка/приятел на сестра ти или колежката/колегата от офиса.
Ама ние това го дъвкахме преди над 50 страници... Пак ли да повтаряме едно и също?! Отчели сме го и го казахме - да не се счита, че хората са съвсем непознати. Говорим за мъж и жена, които се познават и се харесват.

Аз обаче забелязах нещо друго. В тази тема доста жени писаха, че са самостоятелни и независими. Даже писахме, че си имаме мъже и мъже не търсим. Само една обаче писа за провайдъри. И какво става - хванаха се мъжете за провайдъра на колежката плюс независимостта на останалите. И гракнаха - хем сте независими, хем търсите провайдър. И разбира се типично по мъжки сме сложени под един знаменател, а ние всъщност сме си различни жени... Simple Smile

Аз също работех до преди един месец - ако мъжът ми обаче, не беше "провайдър" щеше да ме изхвърли на улицата защото в момента съм на негова издръжка. Предполагам много мъже от темата с охота биха натирили жена без доход на улицата. Защото да издържаш безработен човек струва много повече от 20 лева и едно кафе.

# 1 948
  • Обран бостан ;)
Е, трябва все пак някой да поддържа и искрата на жената, така че трябва да се помисли и за някой млад и надарен градинар Wink

Демек, мечтаеш си да си женския вариант на Ди Каприо.

И един мАрмот ... Sunglasses

# 1 949
Аз също работех до преди един месец - ако мъжът ми обаче, не беше "провайдър" щеше да ме изхвърли на улицата защото в момента съм на негова издръжка. Предполагам много мъже от темата с охота биха натирили жена без доход на улицата. Защото да издържаш безработен човек струва много повече от 20 лева и едно кафе.
Лош пример - партньорите си помагат, имат общи спестявания, градят общо бъдеще, докато дейтващите не са длъжни един на друг за нищо по никакъв параграф. Превърти ситуацията ти 5 години напред - още си без работа - сега като продължаваш да си на негова издръжка, по-приятно ли ти е отколкото когато сама си изкарваше парите?

Общи условия

Активация на акаунт