Как обичат мъжете?

• 55 371
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 145
Един приятел ми се хвали, че вече няколко украинки сменил, ама били с децата си тука, а той не искал сериозно да се обвързва с такава, та като почне да става дебела работата ги сменял. Имало много сега. Но скоро почвали - трябва да пратя пари, че дядо в Първомайск е болен; счупи се колата, помогни да я оправим, и т.н.

# 2 146
Като не искат да платят 5 лв. за кафе на българка, ще плащат на дядото "хапчетата за кръвно".

# 2 147
  • София
Е, все същото...
Чук и бег, сакън да не се набута със сериозно обвързване.

# 2 148
  • Далечният изток
Е те си имат мъже, какво сериозно обвързване точно с украинките?!

# 2 149
Като не искат да платят 5 лв. за кафе на българка, ще плащат на дядото "хапчетата за кръвно".
Никой нормален мъж няма нищо против да плати и много повече за кафета и ресторанти, ако получава топло отношение отсреща (не непременно секс веднага), ама ако получава фасони и капризи и "къде ще ме водиш" и "айде обади ми се другата седмица да видим дали ще съм свободна", както съм чувал от познати, че често се случвало сега, нормално е и 5 лева да не иска да плати.

# 2 150
  • Далечният изток
А вие що се натискате към фасоните и капризите не мога да разбера?!

# 2 151
Ами трябва малко да рискуваш за да спечелиш нещо евентуално. То и при жените рядко се получават нещата на макс при първи секс, обикновено 3-4- път е винаги много по-добре, а мъжете все си стигат до края. Ама рискуват и жените, даже повече, и на тях не им се обаждат понякога след като си легнат с даден мъж, което е даже по-тъпо, от това да се охарчиш с 20 лв. за жена, която не се е оказала твоята. Всеки рискува и дава нещо от себе си, знаейки че нещата може и да не се е получат и затова е и толкова нелеп тоя рев за плащането на сметката.

# 2 152
Никой нормален мъж няма нищо против да плати и много повече за кафета и ресторанти, ако получава топло отношение отсреща (не непременно секс веднага), ама ако получава фасони и капризи и "къде ще ме водиш" и "айде обади ми се другата седмица да видим дали ще съм свободна", както съм чувал от познати, че често се случвало сега, нормално е и 5 лева да не иска да плати.
Еми как да ви се обясни на мъжете, че има качества у жената, които са по-ценни от размера на балкона, височината на токчетата, тежестта на грима и т.н. всякакви други безценни мъжки критерии? Жените, които реват, че всички мъже са мръсни копелета, и мъжете, които реват, че всички жени са меркантилни кучки, имат един и същи проблем и той НЕ Е с другия пол. Ама едно си баба знае, едно си бае... Най-трудно е да промениш нечий мироглед, дори да имаш добри намерения. Накратко казано - неспасяем казус...

# 2 153
Много сте се загрижили за българсктие мъже, това е нещо ново. Чужденките и нашенките си имат и предимства, и недостатъци, все са си жени.
Но има една особеност - жената започва да се вкисва към мъжа, когато й стане твърде комфортно. При чужденката - в друга страна, сред друга култура и порядки, далече от семейство и естествената й среда - комфортът е рядкост - много по-малко вероятно да придава номера. Рядко се оплакват мъже от филипинка или колумбийка , там я няма съветската/американската поквара и още могат да се намерят такива, дето да не са промити.
Няма да крия, че предпочитам чужденки, защото при тях комуникацията и процесът винаги ми е по-лесен и приятен. Българките обичат да ми губят времето с несигурностите и пресметливостта си. Докато се стигне до съществената част, вече поотминал ентусиазма.

Да се завърнем към корените на темата. Отбележете факта, че мъжете нямат желание на всяка цена трябва да са обвързани. Нас биологичен часовник не ни притеснява, днес светът предлага прекрасни хобита и възможности за необвързаните мъже. При повечето мъже тази паника я няма -  ние не се събуждаме с мисълта да си намерим гадже или да се оженим. При нас я  няматази целенасоченост. Просто се случва да срещнем някой, става ни интересен и гледаме да потръгнат нещата.

Хипоптам, ти защо така изключително бавно загряваш? Обяснихме вече 10 пъти за сметката, че проблемът да плащаш сметки не е в това да се разделиш с една банкнота.

# 2 154
Ама не се изказвай от името на мъжете. Това че ти си несигурен (100% първо финансово, а към него и каквото жените в живота ти са надробили), изобщо не значи, че другите са несигурни и търсят западнала жена, готова на всичко флипинка, че да се почувстват мъже

Паниката я има при хора, които не си харесват живота, било то жени или мъже, едно и също прибиране вкъщи, неприятна самота - нормално е да търсят спасение.

При други хора (жени) е нормално да срещнат някой интересен и да дадат време да се случат нещата.

Просто пишеш общи приказки, но разбери, че прозорливите (и хората с опит) виждат между редовете реалните ти проблеми и грижи - като на бял лист изписани

# 2 155
Измекярски истории не ми се четат.
Нещо интересно?

# 2 156
Hazel, всъщност хич не е евтин процеса по внос на екзотика - самолетни билети, установяване, бюрокрация по документи, уроци...
Иначе така както описа филипинката, на мъжете, които те четат, вече им текат лигите за такава. Направо ви се чудя как може да мислите, че на някой здравомислещ мъж може да му е приятно да е с някоя опърничава и хаплива - я прочетете малко български фолклор или Шехерезата, такава жена пристава при коняр, обущар, дървар, защото принцовете не се занимават с такива.
Аз познавам няколко - симпатяги са, вярващи и угаждат много, не случайно е модерно западняците се изсипват в Южна Азия на сафари за съпруга.

Предлагам ти да се пласираш в друга, премиум тема, посещавана само от финансово сигурни мъже. Има такива бизнес клубове -  бъркаш се дузина хиляди за годишно членство и веднъж месечно си говориш само с богати хора. После ще ми благодариш.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 12:08 от Анонимен

# 2 157
  • Далечният изток
А ти що не се преместиш във форум за чужденки/филипинки, които търсят бг съпруг?

# 2 158
Защо аз да се местя? Пиша в бг-мама като жена/мама, пиша в тема за нормални vs неуверени като теб мъже. Премести се ти във форум с филипинки. Ти ги пласираш.

Примера ти с вноса е несъстоятелен, защото говориш за чужденки, които срещаш в България. Абсолютно съм сигурна, че ти не си платил и един автобусен билет на въпросната чужденка.

# 2 159
  • Обран бостан ;)

Имаше един лаф на времето "левче-кефче".

Не 5,, 50, даже 500 ще дам,  стига да ми е кеф.

Мъжете харчим най-много пари за кеф. Направете така, че на мъжа д му е кеф с вас и няма да имате прпблем. Wink

Общи условия

Активация на акаунт