Как обичат мъжете?

• 55 259
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Нахранете децата, гладни са!

# 2 281
И аз съм се чудила за простите хора, дали им е по-лесно да медитират..

# 2 282
  • София
Hazel, не знам защо трябва да съм длъжен да плащам за каквото и да било, моите ресурси се разпределят по моята воля и желание. Дори не знам как повечето мъже се поддават на изнудвания чрез такива елементарни опити за посрамване и усъмняване в мъжествеността им. След като играта на жените е да вземат максимално много ресурси от мъжете (обърната фуния), играта на мъжете е да умеят да пренасочват ресурса си само към тези, които заслужават (права фуния). .

За мен не бих си внесал тотална чужденка, защото да интегрираш някой от нулата си е много време и работа, но явно на много хора им се занимава. Имам си по-важни занимания.

А да живеем по примера на животинското царство, откъдето даваш примери, специално теб няма да ти хареса.

Всеки Алфа мъж е силен и независим типаж /ако скъпите дами не са чели определението, нека ги уведомя, че той е доминиращ и самоуверен - последния, дето ще изпълнява чужди желания, за да не го нарекат стиснат, а пък да си мълчи при опити да го тъпчат въобще няма шанс/, той сам решава как да живее живота си и търси жена, която да прави същото със своя, както и да не се меси в неговия, което поведение е взаимно в двойката. Силните знаят добре с кого си имат работа и уважават границите на другия. Мисля, че не такива господа търсят дамите тук, които държат те да решават кой за какво да харчи парите си и май са объркали буквата от гръцката азбука, но пък за щастие има още поне пет, които могат да им паснат на разбиранията.

Всичко е до отношение в тоя живот, както и до това хората да си знаят местата и правата. Това ви е нужно, а не дървени философии за стиснати, клошари и прочее.

# 2 283
Екстра са, всички надцакващи се звучат като ботове. Но ний сме по-силни. Wink Човешкият интелект винаги побеждава.
Днес се замислих - "Какво ли е да си прост?"
Ходиш, ходиш на училище и накрая пак става  - copy "nothing... paste "nothing". Нищо не влазло.
Което води и до следващия въпрос - Мъжете като са устоени по-просто, дали са по-прости?
Много съм интелигентен според майка ми. Те с жена ми много, много не са съгласни една с друга.
Простото иде отвътре.
Ни мама ти, ни училище, университет, жена може да те спре.
Обичам простичките неща. Те говорят за съвършенство.
Права е майка ти.
С всичките си свекърви съм била в добри отношения и още съм.
Имате ли бУлгарско сиренье и краве масло у американско за бюрека?
Да ида ли?
//
Роки, ти привикай мъжко в новата кухня, не женско. Grinning

# 2 284
  • София
Права си, ама още си пазя къщата. Може би някой ден...

# 2 285
Ела у нас, да ми сефтосаш новата фурна.
/Това прозвуча брутално/.

Брутално щеше да е само ако фурната е наистина нова.
В настоящия контекст на мен ми звучи свенливо-еротично.

Аз се изморих от епическото надцакване тук. Тия мъже ги бихме у стената с дни, но те обаче са стоици и до последно не се дават.
Имам чувството, че се скриват да заредят батериите и после идват отпочиналата птица, и Джеймс да заменят Годзилата.

Ми мазохисти сме, но пък сме държеливи.
Не като младото поколение...

Нахранете децата, гладни са!

Дето нит за кожа, нит за килограми, нито даже за пол Simple Smile Simple Smile ще ви придирят. Каните ги, храните ги, после ги правите квот душата ви Wink иска. Ако не заспят като се наядат.

# 2 286
Ела у нас, да ми сефтосаш новата фурна.
/Това прозвуча брутално/.
Брутално щеше да е само ако фурната е наистина нова.
В настоящия контекст на мен ми звучи свенливо-еротично.
Копчетата са чисто нови.

# 2 287
Тва ми прозвуча като да заради фурната, дето след 9 месеца ще го е изпекла..
Упорити сме тук и не се даваме лесно, пък и добре че ни има, че някои потребителки няма къде другаде да си го изкарат на целокупната мъжка част от човечеството

# 2 288
  • Обран бостан ;)
Добро утро Алфа-дами !

Как сте днес ? Поспахте ли ? Хапнахте ли ?

Какво беше днес Алфа-гурмето ?

Алфа-баничка с Алфа-бозичка или Алфа-Тутманик с Алфа-айрян.

Скрит текст:
За раздразнителните горното не важи Wink

Връщам се да прочета и да попълня общата си култура с ваши Алфа-мъдрости. Sunglasses

# 2 289
  • София
Добро утро, бета мъж Relieved Утрото на алфа жената е винаги добро, а слънцето свети по-силно, отколкото за бетите Relieved Ходи, чети мъдрост, попивай, нека и твоят ден придобие смисъл Relieved

# 2 290
  • Обран бостан ;)
Баш ми е драго Лъвичке.

Как е звероукротителя. Слага ли смело главица в устата на Лъвица Wink

На поезия ме изби, ей Wink

Относно бракове с иностранци:
Има една народна мъдрост "Чуждата кокошка-патка". Означава, че може да ти се вижда патка, но си е същата кокошка. Коя разбрала, разбрала.

Гледам никоя не се е навила да създава Алфи.
Излиза, че Алфата трябва да е готов, възпитан, реализиран и подплатен с кинти, а вие да се нагнездите.
После - мъжете сме били готованци. Wink 

Мале, мале 86 непрочетени, а още за едно и също: (не)платени сметки и кафе Grinning

Ценности майна Wink

# 2 291
Аз се изморих от епическото надцакване тук. Тия мъже ги бихме у стената с дни, но те обаче са стоици и до последно не се дават.
Имам чувството, че се скриват да заредят батериите и после идват отпочиналата птица, и Джеймс да заменят Годзилата.

Вероятно нямат личен живот.
Откъде толкоз време, не знам.
Аз нямам време са го прочета това, което те го пишат.
Не че си и заслужава де.
Абуто, ти си ми любимият мъж във форума.
Пий една боза и за мене, да си жив и здрав!

# 2 292
Най- ми е смешен на годзилата фитнеса
Сигурно час не може да изкара на пътечката но смята че "ходи на фитнес"
Сигурна съм, че има четвърт релеф, който смята за атлетичен, а горкия издиша, издиша

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 10:40 от .Hazel.

# 2 293
  • София
Баш ми е драго Лъвичке.

Как е звероукротителя. Слага ли смело главица в устата на Лъвица Wink

Хаха... Много двусмислен въпрос Wink

# 2 294
А така!
Ставам.
Ни боза, ни баница.
А искахте без черпене навън да минете уж.
Ща вада камшика.
Като се разсъня.

Общи условия

Активация на акаунт