Как обичат мъжете?

• 55 176
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 460
Канят ни, канят ни.
То затова и можем да избираме и преценим.
-- 
Много обичам масаж на стъпалата.  На тялото не. И като силна и независима понеже нямам комплекси и задни мисли, и знаете ли какъв страхотен сексо-любов прави такава жена.
Защото се наслаждава на удоволствието,  не ползва тялото си за разменна монета.

# 2 461
Докъде може да пропадне мъж, какъв филм гледаме само, дами...

Който не може да преживее жената да не подели сметката с него....
Къде живеят такива, кой ги учи, защо нямат пари, защо нямат образование, къде се проваля обществото ни...

# 2 462
  • Обран бостан ;)
Ето и най-известната любовна история в света: Жулиета защо не е казала "Абе този Ромео на един ресторант не ме заведе, егати стиснатия, само идва нощем пред балкончето ми да си говорим".
Така че, скъпи дами, всичко това ми говори, че може би не ви канят достатъчно привлекателни мъже, за да се влюбите в тях, а трябва да преценявате къде ще давате любовта си според други фактори - например това къде ще ви заведе и колко ще похарчи.

Сега ще ти кажат, ама той Шекспир е мъж. Гледал е да му излезе по-тънко на Ромео-то Wink

Започвам да се чудя защо вместо да тестват разни навлеци дали ще плащат или не, дамите не се насочат към вече утвърдени във финансовия свят Алфа Мъжкари.

Обаждат му се и казват (примерно):
- Ало, Х-мен. Ходи ми се на скъп ресторант. Ако ме заведеш, на седмия път ще ти дам Wink

Канят ни, канят ни.
То затова и можем да избираме и преценим.

Накратко - пукнете се от яд. Trollface

# 2 463
Започвам да се чудя защо вместо да тестват разни навлеци дали ще плащат или не, дамите не се насочат към вече утвърдени във финансовия свят Алфа Мъжкари.

Обаждат му се и казват (примерно):
- Ало, Х-мен. Ходи ми се на скъп ресторант. Ако ме заведеш, на седмия път ще ти дам Wink
А иначе какво?
Звъни Алфа-Мъжкаря и казва:
- Ще те водя на ресторант, но да ми пуснеш после, че иначе съм прецакан с парите

# 2 464
Не знам Жулиета, но Джулия Робъртс бахти какъв късмет изкара в "Хубава жена".

# 2 465
Гледах преди известно време някакво риалити за срещи и там пича кани жената на вечеря (първа среща, нали).
Ами мацката не го хареса, какво ли не направи, за да избяга, но оня не - продължи с коктейли, кафета, десерти.
Не знам накрая кой плати, но тя сподели, че срещата е била кошмарна и е искала да се махне след първия коктейл, но той нали "провайдър" - да се докаже.
После като не му се е обадила пак - меркантилна кучка Бла Бла.

# 2 466
  • Обран бостан ;)
Не знам Жулиета, но Джулия Робъртс бахти какъв късмет изкара в "Хубава жена".

Ти пък, милионера намаза, милионера. Trollface

# 2 467
  • София
Скрит текст:
10 по 30 = 300 лв. на месец. Не са малко, но и не са много. Зависи за какво и колко време, как ги ползваш разсрочено във времето.
И най-вече – колко получаваш.
В този ред на мисли мъжът какво получава ?
Безценната ви компания ?

Бънди, разбирам, че е кофти, че жените са създания с воля и трябва да се измъчиш да изтърпиш компанията им, че даже и някой лев да се охарчиш, за шанса да се домогнеш до междукрачието им, вместо то да ти се полага, само защото си поискал. Но някак си не мога да те съжаля, въпреки че положението определено е жалко. [/spoiler]

Иначе на мен мъжката компанията ми е приятна, както и сексът. Ако си останем само с него, няма да е голяма драма, защото за мен сексът винаги е бил приятен сам по себе си и съм го правила с мъже, които съм желала, а не като стъпало, през което трябва да се измъча да мина до истинската си цел.

Кефиш ма, щи звънна. Булка, млада си  още (предполагам), но времето лети - секс, секс, хубаво секс, но и за дом и мъж мисли. Grinning

# 2 468
Докъде може да пропадне мъж, какъв филм гледаме само, дами...

Който не може да преживее жената да не подели сметката с него....
Къде живеят такива, кой ги учи, защо нямат пари, защо нямат образование, къде се проваля обществото ни...

Където толкова се плюнчи от яд, явно си ми на късмет.
Една непозната се свърза с мен чрез обща приятелка. Малка е, много нова в София, затова утре ще й покажа Коледния базар и после ще ме почерпи в един панорамен бар наблизо (тя предложи идеята). Планът след това е да напазаруваме и да сготвим в нас, уговорихме го без бавежи и условности. Ако изпържи по някаква причина, съм си предвидил да се присъединя към едни приятелчета да гледаме новия Гладиатор.

И двете уговорки ми отнеха толкова време, колкото да напиша едно по-дълго мнение тук. Сега искам да си представиш, че лъжа безобразно, за да ви тролвам и да си спестиш пеняването. Целта да споделям това е да ти покажа как правя моите уговорки на практика и да ги сравниш с представите ти. И защо не бих се занимавал с такива от твоя тип, които размотават и си правят тънки сметчици.

# 2 469
Какво последно? Жените не сме правени по калъп и не сме еднакви.
....
Тези мнения обаче удобно се пропускат, защото не ви изнасят.
Добре, за да не говоря с теб, цитирайки мнения от други жени, ще цитирам едно лично твое:
Имах преди много години среща с един мъж, която още я помня. Цял ден и цяла вечер бяхме заедно, кафе, кино, ресторант, билярд, бар...
Една стотинка не ми даде да платя. Изпрати ме до нас и след няколко дни ми сподели, че си е паднал по друго момиче и съжалява, че нещата между нас няма да се получат. Истински кавалер и джентълмен.

Ти с уста си казваш "ето така правят истинските мъже" тоест ние ако не правим така трябва да сме фалшиви мъже?
Аз затова тогава те иронизирах "една ми пусна веднага и то без да я черпя" - ти почувства ли се длъжна и ти да правиш така, щом една го е направила и съм останал доволен от нея?

# 2 470
А можеше и на кафе да ме заведе и да ме изпрати до нас и пак щеше да е истински джентълмен.
Четеш мненията като Дявола евангелието.

И ако този кавалер плащащ всичко на първа среща се държеше като пълен простак никакви кафета, коктейли и т.н.биха ме задържали да остана с него до края на вечерта.
Не всичко е пари. Ама това за жалост не ви влиза в главите.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 13:59 от Arielle

# 2 471
  • Обран бостан ;)
Не всичко е пари. Ама това за жалост не ви влиза в главите.

Ми то, 20 лева пари ли са. Trollface

Още не мога да проумея как успявате да си противоречите сами. Ние (мъжете тук), може да сме грубички, но поне не си противоречим.

Апропо: вече имам бизнес план как да стана милионер.
Въз основа на темата ще напиша книга "99 начина да обясним, че търсим мъж с пари без да казваме думата "пари".

Ще почерпя на презентацията - УБИЩАВАМ. Bowtie

# 2 472
А 2,50 за едно кафе пари ли са?
Стига с тия 20 лева. Банални ставате вече.

# 2 473
Крисчо, не ме цитирай, а ми отговори на въпроса от цитата. Колко струва любовната болка?
Любовната болка струва същото и на жената и на мъжа, ако им се случи. Как точно ще я измериш не е ясно, но горчиви стихотворения, сълзи, и самоубийства от нещастна любов има и при двата пола.
Но на мъжа допълнително му остава обидата, че е трябвало и да плати за нея.
Подчертаното е виц. Човек (мъж), там където е вложил сърце и чувства и е загубил, последното, което ще го тормози е колко пари са отишли в почерпки. Да не се самоцитирам за бакалските сметки и любовта.

Една непозната се свърза с мен чрез обща приятелка. Малка е, много нова в София, затова утре ще й покажа Коледния базар и после ще ме почерпи в един панорамен бар наблизо (тя предложи идеята). Планът след това е да напазаруваме и да сготвим в нас, уговорихме го без бавежи и условности.
Вярваме ти, вярваме Trollface

# 2 474
  • Обран бостан ;)
Ама стига с това плащане на 2, 10 или 20 лева вече.... Жалки сте...

А 2,50 за едно кафе пари ли са?
Стига с тия 20 лева. Банални ставате вече.

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт