Как обичат мъжете?

• 55 158
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 475
Кафето от автомат е 0.50 стотинки, ако и 2.50 те събарят.
После и презервативите мацката сигурно ще трябва да си плати защото скъпотия нали...

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 14:40 от Arielle

# 2 476
  • София
Скрит текст:
10 по 30 = 300 лв. на месец. Не са малко, но и не са много. Зависи за какво и колко време, как ги ползваш разсрочено във времето.
И най-вече – колко получаваш.
В този ред на мисли мъжът какво получава ?
Безценната ви компания ?

Бънди, разбирам, че е кофти, че жените са създания с воля и трябва да се измъчиш да изтърпиш компанията им, че даже и някой лев да се охарчиш, за шанса да се домогнеш до междукрачието им, вместо то да ти се полага, само защото си поискал. Но някак си не мога да те съжаля, въпреки че положението определено е жалко. [/spoiler]

Иначе на мен мъжката компанията ми е приятна, както и сексът. Ако си останем само с него, няма да е голяма драма, защото за мен сексът винаги е бил приятен сам по себе си и съм го правила с мъже, които съм желала, а не като стъпало, през което трябва да се измъча да мина до истинската си цел.

Кефиш ма, щи звънна. Булка, млада си  още (предполагам), но времето лети - секс, секс, хубаво секс, но и за дом и мъж мисли. Grinning

Я па ти Joy Иначе си имам и двете, споко Wink

# 2 477
Следващия, който се хвали, че някоя го е поканила да го черпи и това е голямото, неучвано постижение... като пазарувате, на две ли ще делите сметката за продуктите? Joy трагично поведение, Годзилчо, не е за хвалба..

# 2 478
  • По света и у нас
Цитат
Ако жена има желание да се види с един страхотен мъж, когото харесва и уважава, най-естественото нещо е да му позволи да преспи с нея, дори да не се обади после - важното е, че му е доставила удоволствие (и на себе си!) пък ако после не се обади, да не се излага и да става дребнава и стисната, че му е дала, без да получи обратно каквото си е мислела.
Има нещо изключително грешно в тези думи, направо звучат като инцест.
Важното било че тя му доставила  удоволствие понеже го харесвала…

Човек, нямам думи.

Ние жените не мислим - чакай да доставя на този мъж удоволствие че е много хубав, дължа да му засвидетелствам че е хубав и умен като си отворя краката. Ние го искаме този мъж в всички клетки на съществото си когато го харесваме. Никой не ходи да дава някакво подеяние под формата на секс от уважение към мъжа!! Това е лудост!!!
Жените искат и те секс и те са хора БЕ! Мъжкото удоволствие не е приоритета тук, тя прави каквото прави защото те иска пак и и е приятно на нея.

Жените се дразнят когато се чувстват излъгани. А дали той ще е обадил или не - тя си е преценила рисковете. Не края на света.

# 2 479
  • София
Преди 2 зими се видяхме с един и взехме кафе от автомат. Тъй като не беше от София, дори не разбра, в коя от пресечките на Васил Левски се шмугнах, още с кафето в ръка. 🤣🤣

# 2 480
Баси, тва все си мислех, че разбирам от тези отношения, нали много срещи с различни момичета, няколко близки приятелки, дето не сме имали интимни отношения, та доста съм видял. Тук обаче ми разбихте представите.
Да ме черпят се е случвало няколко пъти по повод, имаше една настояваше да ме черпи за рождения си ден, вече я бях декласирал, но все пак отидох да не показвам неуважение. Една друга искаше да идва от другия край на България и се пазареше да и обръщам внимание до другия ден, когато може най рано да си отпътува обратно. Не сме се виждали на живо, само чатчета и телефонни разговори, симпатично момиче беше обаче не ми се занимаваше с връзка от разстояние. Е нямаше как да я върна, то си е грехота да ти идват на крака и да откажеш, мисля накрая техните не я пуснаха.
Тва обаче някоя да ми избяга или да ме гледа цяла вечер в ръцете кво поръчвам и кво плащам наистина не е било.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 17:38 от rf22

# 2 481
Казахме вече, че при online срещите има специфики. Или иначе казано, много се лъже. Голяма част на думи и снимки се изкарват "гъзари", на живо-мишки. Идвали са на среща с немита коса, с пърхот, примерно. Да се чудиш шампоан ли да му купиш, кафе ли да го почерпиш.

# 2 482
Тва пък кво общо има с моя пост и онлайн срещите? Момичето с рождения ден бяхме се виждали няколко пъти и видях, че няма да стане, имал съм и други, където сме се запознали по други начини, имах една дето искаше да ходим в парка и там ни бяха основно срещите, кой какво си е взимал за пиене и кой какво е плащал дори не помня.

# 2 483
Рокстар мисля, че визира именно срещи по интернет.

# 2 484
Ами хубу, аз съм ходил и на слепи срещи от интернет във време, когато още не всеки имаше снимки. Доде ти някой глиган с мустаци, някои бягаха, аз никога- винаги стоически си изтърпявах срещата и гледах да не обидя момичето. Естествено след няколко такива случая вече държах на снимки, те минаха и няколко години в които съм бил обвързан.

И аз да плясна една история от фейса, дето ми излезе току що.

Скрит текст:
В една гореща нощ на лятото на 1970 година, се обърнах настрани, погледнах лежащото до мен момиче и го попитах дали иска да се омъжи за мен.
- Ще поговорим за това утре - каза тя - Сега трябва да поспя.
На сутринта тя каза, че женитбата не е добра идея, дори напротив, много е лоша, но въпреки това тя е съгласна. Да, тя беше права, това беше лоша идея. Младата жена се казваше Табита Спрюс и още не беше завършила образованието си, а аз бях току-що завършил, но не можех да си намеря работа дори и като учител. Работех в една пералня и получавах толкова, колкото да не умра от глад. И двамата имахме студентски заеми и нямахме никакви спестявания. Имах единствено два чифта бельо, два чифта дънки, два чифта обувки и проблеми с пиенето. Определихме дата за сватбата: 2 януари 1971 година.
През есента с Таби се качихме на автобуса и отидохме до един известен бижутерски магазин в центъра на града. Помолихме да ни покажат най-евтината двойка венчални халки, която имат в магазина. С прекрасна професионална усмивка, в която нямаше и капка милост към нас, продавачът ни показа един чифт тънки златни халки, струващи 15 долара. Извадих портфейла си, който тогава държах завързан с велосипедна верига за колана на дънките и ги платих. Две венчални халки за 15 долара общо. В автобуса на път за вкъщи намеквайки за качеството на златото на халките казах:
- Сигурен съм, че тези халки няколко дни след сватбата ще започнат да оставят зелени следи по пръстите ни.
Таби, която винаги имаше какво да каже, отговори:
- Надявам се, да ги носим достатъчно дълго, за да разберем това.
След два месеца и половина дойде времето да сложим един на друг тези брачни халки, които бяхме прибрали в едно чекмедже. Костюмът, който бях облякъл ми беше голям, беше на брата на Таби. А бъдещата ми жена беше облечена в рокля, която беше сватбената рокля на една нейна приятелка. Беше прекрасна и уплашена до смърт. След церемонията отидохме с наши приятели на сватбен прием (сандвичи с риба тон и сода), с моята кола, стар очукан "Буик", на който едвам се превключваха скоростите. Карах и през цялото време с палеца си докосвах венчалната си халка на безименния ми пръст.
Няколко години след това - четири или пет - когато Таби миеше чиниите, нейната халка се измъкна от пръста ѝ и изчезна в канала. Разглобих сифона на мивката, но от пръстена нямаше и следа. Беше безвъзвратно загубен. Тогава вече можех да ѝ купя нова, много по-красива и скъпа халка, но тя се обливаше в сълзи заради загубата на първия си истински пръстен. Халката не струваше и осем долара, но за нея беше безценна.
Животът се отнесе добре към мен и моята кариера. Написах много бестселъри и спечелих милиони долари. Но през годините нито веднъж не съм свалил от ръката си тази евтина халка, от деня, в който моята жена с треперещи от вълнение устни и пръсти, и блестящи очи я сложи на ръката ми. Знам, че това прилича на сладникава любовна история, но в живота това често се случва. Халката ми напомня за това, как живеехме тогава, за миниатюрната ни квартира, вечно развалената печка, шумният хладилник, скърцащите дъски на пода, студът през зимата и уличният шум през нощта...
Халката ме кара да се замисля за бъдещето, да помня какво имахме и какво нямахме в миналото, да си спомням какви прекрасни хлапета бяхме някога. Халката не ми позволява да забравя, че цената на една вещ и нейната стойност не са непременно едно и също нещо.
Оттогава минаха 50 години, но зелена следа все още няма.
©️ Стивън Кинг
Табита Спрюс или Таби е съпругата на Стивън Кинг, с която те вече 50 години са заедно. Тя също е писателка и пише под името Табита Кинг.

Дали я е черпил на първата си среща (възможно е), дали и е плащал всичко след това?

# 2 485
Въпросите ти са нерелеванти, защото става въпрос за ЛЮБОВ. А от поне 160 страници вече мъжете се вълнуват от пари, не от любов.

# 2 486
Каква любов на първа среща?

# 2 487
От пръв поглед май
Не че не ми се е случвало, но е по скоро изключение.
Докато плащането трябва да започне от самото начало.

# 2 488
  • Столичанин ама не в повече :D
Ахааа значи ако жена почерпи мъж е голямо геройство, ама ако мъж почерпи жена, то не е нищо. Sunglasses
“ Скъпа какво ще ядем днес, както си сготвила, с какво ще ме храниш!”  е редовното почерпване към което мъжете се целят. Настолното изречение на всеки мъж като се прибере при личната си готвачка, отеква и до днес в травматизираното ми съзнание.
Аз и без да питам ме хранят и затуй в последните години за съжаление бая килца отгоре. Sweat Smile Най-слаб бях когато нямах гадже и не работех със жени, а сега трудно, щот и правят неща специално за мен (че определени работи не ям), и тогава как да откаже човек. Пък тук непрекъснато чета жените как се оплакват, че мъжете си търсели чистачка и готвачка. Явно и по тоя показател реалността във форума няма нищо общо с истинската такава (или пък просто аз попадам на такива жени). Sunglasses

# 2 489
А от поне 160 страници вече мъжете се вълнуват от пари, не от любов.
Мъжете се вълнуват от пари, а не от любов; а в съседна тема се цитират, че без пари любовта бягала през прозореца.

Въпросите ти са нерелеванти, защото става въпрос за ЛЮБОВ.
Ами именно. Ако жената е влюбена, не я интересуват пари, даже тя се раздава през цялото време. Ако една жена няма привличане към теб, обикновено няма да се бръкне, защото няма защо да инвестира в нещо, което не й допада. Много лесна индикация за мъжа дали изобщо да отделя време и ресурси за съответната дама.

Искам да видите една нова тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1714059
Това е абсолютни пример на моята теория, че всяка сутрин когато жената се събужда, едно колело на късмета се завърта и се пада мисъл на произволен принцип, която се вклинява в нея. Може да е от това да "направя палачинки за закуска" до абсурдното:
"От известно време го виждам “много дребен”. Струва ми се, че се е смалил. Звучи нелепо, но когато съм пред/до него го чувствам по-дребен от мен, което не ми харесва. Включително ми се струва, че пенисът му се е смалил… звучи несериозно, знам. Просто не го усещам хубаво."

Иска ми се това да го написал трол или бавноразвиващ човек, но съм убеден, че не е.

Мъжът от темата пък тренирал, но спрял фитнеса и вече не привлича жена си. Да прати специални поздрави на дамите от темата, които се присмиваха за фитнеса графика. Поредното индикретно доказателно, че мъжът ще жертва щастието си за семейството, а жената ще жертва семейството за щастието си.

Общи условия

Активация на акаунт