Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
На никого не давам тон, просто ми омръзна от подобни включвания, които нищо не казват по същество и реално по-добре изобщо да не бъдат отразени. Нищо лично.

# 526
  • София
Видях Красимир Ранков и Сашо Дойнов в театрална постановка - и двамата ми харесаха много като актьорска игра. Сториха ми се прекалено ниски и закръглени.

# 527
Цветанка Ризова със съпруг в Декатлон Витоша.

# 528
  • софия
Стенли.
Отново направи жесток концерт.

След края имаше стена, на която се снимаше с който иска, даваше автографи.
Доп. Наталия Симеонова беше. Не беше във ВИП сектора.

# 529
И в ежедневието ли се гримира толкова потресаващо, както когато е на екран?

# 530
И в ежедневието ли се гримира толкова потресаващо, както когато е на екран?

Да. Виждам я често в района на Докторската градинка. Но пък има прекрасна фигура и мило излъчване. Simple Smile

# 531
Коцето ( попфолк). Ще спестя всякакви подробности и коментари, заради жълтурите. Ще ползвам само една дума- "жалко"  Sad
Не е към вас този коментар. Само ще използвам цитата ви. Тя е написала много ясно -жалко. Така че се разбира в какво състояние и външен вид го е видяла.

# 532
За мен Цветанка Ризова е много далеч от прекрасна фигура. Едни 10-15 см височина и липсват на пръв поглед и въобще изглежда толкова ретро, че гримът, прическата, облеклото... Абе нафталин

# 533
Почти като мечка панда е в лицето. Според мен без грим ще е неузнаваема.

# 534
Ръстът никой не си го избира, нито конструкцията, пропорциите, номера на обувките и т.н. Но гримът и стайлинга е плод на личен избор.
Ризова е на 59 години, според мен младее и не бих ги дала. Но се гримира и облича много зле, на моменти плашещо.

# 535
Според мен също младее Цветанка Ризова. Много хубава кожа за жена на близо 60, няма свличане на лицевия контур, шията е чудесна, фигурата също е добре и т н. Обаче има много-много характерни черти и с всякакъв грим ще си е разпознаваема.

# 536
Ръстът никой не си го избира, нито конструкцията, пропорциите, номера на обувките и т.н. Но гримът и стайлинга е плод на личен избор.
Ризова е на 59 години, според мен младее и не бих ги дала. Но се гримира и облича много зле, на моменти плашещо.
Кой е казал, че си избираме конструкцията и пропорциите? То, ако можехме, всички реално щяхме да сме идеални, не само във форума Wink
Аз обясних защо според мен е далече от прекрасна фигура.
Факт, че младее за 59г/ не знаех на колко е/

# 537
За мен Цветанка Ризова е много далеч от прекрасна фигура. Едни 10-15 см височина и липсват на пръв поглед и въобще изглежда толкова ретро, че гримът, прическата, облеклото... Абе нафталин

Това, че е от дребосъците и се облича ретро не означава, че фигурата й е лоша. За дребна жена на почти 60 г. си изглежда супер.

# 538
Богдана Карадочева в италианския ресторант на Духовников. Изглеждаше прекрасно!

# 539
Нели Атанасова в Парадайс с Матиас-едно ат децата на Антоанет Пепе.

Общи условия

Активация на акаунт