Последните 6+месеца получавам някакво кървене/зацапване независимо кой ден от месечния цикъл е. Понякога е ръждиво зацапване, понякога е прозрачен секрет с 2-3-4 нишки кръв. Това зацапване продължава ден/два. Понякога се повтаря 2-3 пъти в месеца и после си имам цикъл. Цикъла ми е редовен на около 30дни.
Посетих АГ(даже двама) които са на мнение,че ми няма абсолютно нищо, нямам кисти, ранички и подобни.
Дори и двамата АГ видях много добре оформени фоликули, готови да се спукат.
Препратиха ме към ендокринолог. Той ми назначи изследвания. Искам да спомена,че за последната година качих почти 10кг, а аз дори се ограничавам в храната и се движа една идея повече от преди.
Та днес дойде заветния ден за изследвания на 4ден от цикъла. След 15дни имам час при доктора и дотогава ще си умра от притеснение. Може ли да погледнете изследванията и да дадете своето мнение?

Креатининът е нисък - не ядеш ли протеин

ФСХ е висок, може да показва проблем с ЯР ... АМХ е добре, но без Инхибин В, не е много показателен.
Имаш сериозен дефицит на вит. Д - трябва да го приемаш.
Другите са добре.
Провери за други дефицити - В12, ФК, Желязо, Феритин, Цинк, Мед, Селен...
Направи тест за ИР
Благодаря ти Денис

Хапвам протеин,но явно не много достатъчно.
Вит.Д преди 6месеца ми беше 10…. Със спрея на Better you, съм успяла да го докарам поне до тази стойност.
Като отида отново при доктора ще настоявам да ми пусне и други показатели за изследване.