Чудила съм се да не е резултат от някакви субстанции, засега знам за цигари (пуши обикновени и електронни), но е залитал и към вейп, някаква химия Hell кафе...
Най-общо, може да проверите ТСХ, Т3 и Т4, Пролактин, КЗ и Инсулин, Железния панел ( Желязо, Хемоглобин, Феритин...) Вит. Д, В12 ... ПКК, тест за Наркотични вещества (опиати, канабис, бензодиазепини, барбитурати, амфетамини, екстази, марихуана, кокаин, морфин... - зависи от пакета или ги посочвате поотделно )...
стимуланти: кофеин, никотин, ефедрин ( не съм се интересувала дали у нас се изследва) ... Обади се в някоя лаборатория и ги попитай... може да те свързват и с лекар (от лабораторията) , който да ти даде повече информация ( Цибалаб, Кандиларов... и са любезни)
Може да даде и урина за " някое изследване"
Denies, направих изследванията, които ми препоръча за сина ми, без Пролактин и за наркотици. Нали е тийн и не искаше да стои за пролактина, но и да го бяхме направили той толкова се стресира от процедурата и нямаше да даде реални резултати.
Моля за коментар или насоки за лечение или лекар. Много ти благодаря за отделеното време