Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹‍♂️🧚‍♀️(тема 19)

• 22 297
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Витамин C,  мултивитамини и един билков имуностимулант също, витамин D, омега - ама забравям повечето неща и не е ежедневно

# 586
Ексбери , каква омега даваш? На мойте им бяха предписали Ескимо, 1 месец , но въобще не го харесват и не мога да им го давам .

# 587
  • Асеновград
Марсианците защо да са за деца над 3г? Аз на Тери му ги давам вече от година😅😅😅

# 588
  • Варна
Това давам аз, паразувам от iHerb, така че не знам дали ви е полезно:

омега - https://bg.iherb.com/pr/carlson-kid-s-norwegian-the-very-finest- … -oz-200-ml/114552
имунитет -  https://bg.iherb.com/pr/herb-pharm-kid-s-immune-fortifier-system … fl-oz-30-ml/69452
витамин D - https://bg.iherb.com/pr/childlife-essentials-vitamin-d3-natural- … fl-oz-30-ml/24742
витамин C - https://bg.iherb.com/pr/childlife-essentials-liquid-vitamin-c-na … fl-oz-118-ml/6356
желирани мултивитамини -  https://bg.iherb.com/pr/maryruth-s-toddler-multivitamin-gummies- … 60-gummies/138317
сироп от бъз - https://bg.iherb.com/pr/gaia-herbs-kids-black-elderberry-syrup-3 … fl-oz-89-ml/38658

Това имам купено от там, сироп 1 път давах като кашля, вит С давам по няколко пъти на ден като текне носа. Други лекарства не съм ползвала за момента Grin

# 589
  • Пловдив
Марсианците защо да са за деца над 3г? Аз на Тери му ги давам вече от година😅😅😅

Поне така пише на опаковката.

# 590
  • Асеновград
Това не съм го видяла😅. Но и дневната доза е две марсианчета а аз му давам по едно. Също и тези мечета от Дм, в тях също има Б12 но в по малки дози има от всичко. Двам и Вит Д отскоро. От време на време и нещо хомеопатично, онзи ден видя на майка ми инфлуцида и тя му даде хаха, и той като мен обича лекарства и да ги пие😅😅😅. И при първи признаци още на разболяване започвам да давам вит С ампулка, и изопринозин.

Сега се сетих, взех и ехинациея за зимния сезон и аз я пия.

# 591
  • Велико Търново
Милото, от октомври до декември давах дефендил и съм доволна.

Преди това давах биозин, но постоянно боледуваха.

Вики също обожава да пие сиропите, стига да не са много гадни, но Мишо е кошмар.

# 592
Как сте момичета, как са децата?
Моето момиче и тази седмица е болно 😞 за две години и половина не е боледувала толкова, колкото от януари до сега 😞седмица-10 дни на ясла и толкова вкъщи, трети път вече 🤯 в неделя се събуди със сопол, без да е запушен носа, вечерта вдигна температура. До днес беше само сопол, днес той нямаля, но започна кашлица 😞 От 13 деца на ясла миналия петък в понеделник са били 4, като едно е проявило вирусни симптоми вечерта.
Още по-кофти е, че изобщо не иска да спи. Не знам дали пак е в някаква фаза на протест, тя не че е много спяща, но от седмица насам е чудо. Още миналата седмица в яслата няколко дни отказвала да спи на обяд, вкъщи баща ѝ я приспива на ръце, не иска да ляга, както се отпуска точно преди да заспи се сепва и сяда в леглото 🤯
Дойдохме при нашите и от два дни е бабино момиче, а ние работим. Имахме нужда да сменим обстановката и някаква помощ честно казано.

# 593
  • Пловдив
Йони се възстановява от пневмония. Има още два дена да пие антибиотик (от общо 10). Почти целия февруари сме у дома. Тази седмица аз и мъжа ми се тръшнахме. Жалка картинка сме.
Щяхме да се събираме на първи март, но отпада. Абе.. искам да е топло!
Ангелова, по мое впечатление и това, което съм чела от постовете ти, Ави не боледува често.

# 594
Кате, дано се възстановите бързо всички вкъщи и скоро не се доближите до лекарства!
Ава изобщо не боледуваше до януари, особено от септември на ясла беше направо нереално. Но за месец и половина трети път лепва някой вирус, явно ѝ е паднал имунитета. Иначе пак да не се оплаквам, сравнително леко и "стандартно" минават, нея първо я удря в носа сякаш, вдига температура до 38.5 първите ден-два и после се появява кашлица. Сега майките от ясленската група се оплакаха, че техните деца са с лаеща кашлица, при моето момиче днес се появи влажна. И сякаш каквото и да направим симптомите отшумяват след седмица-десет дни. Абе кофти работа е, особено като отказва и да спи и не почива качествено кривее повече от нормалното.

# 595
  • Велико Търново
Кате бързо възстановяване!
Ангелова, дано да отшуми бързо кашлицата.

Вики и тя е болна, има хрема, пресипнал ѝ е гласа сигурно и гърло я боли. Беше тръгнала да вдига температура и да накашля, но ги пресякохме за сега. Принципно рядко лекувам хрема, но с този грип реших да не рискуваме и направо почнах хомеопатията и педиатърката каза да давам калциев глюконат - някой давал ли е до сега?

# 596
Тези марсианци действат ли? И аз ги гледам от известно време .
Кате бързо оздравяване
Това не съм го видяла😅. Но и дневната доза е две марсианчета а аз му давам по едно. Също и тези мечета от Дм, в тях също има Б12 но в по малки дози има от всичко. Двам и Вит Д отскоро. От време на време и нещо хомеопатично, онзи ден видя на майка ми инфлуцида и тя му даде хаха, и той като мен обича лекарства и да ги пие😅😅😅. И при първи признаци още на разболяване започвам да давам вит С ампулка, и изопринозин.

Сега се сетих, взех и ехинациея за зимния сезон и аз я пия.

# 597
Пламинго ,аз съм давала калциев глюконат. Като бебета на сироп , сега на ампули. Като тръгнат да се разболяват давам витамин ц и калции , ампули.

# 598
  • Велико Търново
Лизи, големите ампули ли? Аз съм пила от тях ако са те. Сега им давам сироп (понеже педиатърката ми писа 3х5 мл).

# 599
Тези ампули ,които взимам са по 10мл , не знам дали има други дозировки, все такива са ми давали в аптеката. Педиатърката ни предписва 2х5мл обикновено.

Лизи, големите ампули ли? Аз съм пила от тях ако са те. Сега им давам сироп (понеже педиатърката ми писа 3х5 мл).

Общи условия

Активация на акаунт