Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 467
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Аз не познавам нито един човек, който да е имал кучешка тения... Стига преувеличава, моля те! Кучета и котки мъкнех вкъщи като малка, винаги съм имала животно у дома, никога не съм хващала тения или друга болест., а за твой ужас и уличните котки пипам, разрешавал и на сина ми да си играе с тях. Животните не са някаква чума, никога няма да ми дойде на акъла, да сравнявам случаите на тения  в Германия и България примерно. Simple Smile Отпусни се, живота е хубав.

# 361
  • Варна
Абе и аз не познавам такъв, но факта си е факт. Това, че нещо не се е случило, не значи, че си застрахован. Логиката - бъркам в езерото с пираните и нищо ми няма - не е за хвалене. Пък и на мен не ми е толкова за мен, колко ме е яд за децата. Деца нямаме, кучета въдим, че и децата няма къде да играят - и пясъчниците им осрани и градинките. И вместо майките да имат един комфорт и пространство трябва да внимават, да се съобразяват, да се притесняват и.т.н.

Пък за котките не е за хвалене, то и аз като живеех на първия етаж преди време завъждахме по някоя котка, те са ми слабост ама и на тях не се кефя да ги видя по маси и столове в някое заведение.

# 362
200 от 6.5 милиона е под 0.005%. Шанса да познаваш някой клони към нулата. Както и разбирането на статистика Simple Smile

# 363
  • Варна
Е, то основното при статистиката е, че е статистика до момента в който ти не се превърнеш в статистика, тогава вече не е статистика, а човешка драма. Между другото да оставим настрана болестите, ама и да ходиш по кучешки специалитети пак не е приятно. Все едно сме в средновековието, очаквам някой да отвори прозореца и да си излее нощното гърне пред мен.

# 364
Не знам какви са тия кучешки специалитети ама много се напрягаш с тия животни. Какво да й разбирам на статистиката, уж заразяват с болести, пък никой не познава човек, който се е разболял от куче.... Толкова за статистиката Simple Smile

# 365
  • Варна
Има разкъсани и буквално изяден от глутница бездомни кучета. Болестите от животните са доста. Но по- интересно е кой и защо не глобява нарушителите, които не почистват екстрементите на любимците си?Детските площадки отдавна са тоалетни.
Жилищните имоти са предназначени за хора.Зоолюбителите могат да се възползват от селски имоти и площи.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:47 от Viviana97

# 366
  • Варна
Спрете се малко, наспамихте цялата тема с глупости…. Дайте по същество. Знаем си се тука кой какво, нужно ли е да се “джафкате”?

# 367
Абе и аз не познавам такъв, но факта си е факт. Това, че нещо не се е случило, не значи, че си застрахован. Логиката - бъркам в езерото с пираните и нищо ми няма - не е за хвалене. Пък и на мен не ми е толкова за мен, колко ме е яд за децата. Деца нямаме, кучета въдим, че и децата няма къде да играят - и пясъчниците им осрани и градинките. И вместо майките да имат един комфорт и пространство трябва да внимават, да се съобразяват, да се притесняват и.т.н.

Пък за котките не е за хвалене, то и аз като живеех на първия етаж преди време завъждахме по някоя котка, те са ми слабост ама и на тях не се кефя да ги видя по маси и столове в някое заведение.
Пенко то накрая ще излезе, че кучетата и котките са виновни, че нямаме даца!? Обаче както и предният път се обадих, , защото един човек критикува нещо което той го е направил, че и по зле сега пак ще питам за личният пример. Ти имаш ли поне две деца, че се оплакваш че в България няма деца?

# 368
Penkoman, Варна има и добри училища и лоши такива. Но то всичко зависи от контингента и родителския капацитет на контингента.
Аз приемам, че ДЗИ БЕЛ, тъй като е задължителен за всички, е добър измерител на успеваемост на гимназиите. Варна има в топ 10 2 гимназии- 1ЕГ и МГ, Пловдив и Бургас се отчитат с по една.. Останалото е в София.

Ама като те чета - нито ти се живее във Варна, нито ти се гледат деца .. На мен пък не ми се живее в София и се спасяваме с наличните държавни училища

# 369
Да, те с Гого искат да се борят с демографската криза, ама не казват те какво правят по случая? Имат по 5-6деца явно. Абе думи всички сме силни и кучетата ни пречат..... 😂

# 370
Потвърждавам за глутниците в Свети Константин, особено зимата е доста страшно, защото няма много хора и са поизгладнели, виждала съм редовно около Аквахаус, бензиностанцията и т.н. Във Възраждане живее една моя близка и като се прибира вечер от работа мъжът и я посреща, за да разгонва кучетата. На центъра има доста бездомни кучета и като си хапваш на някое заведение на открито идват до масите, привлечени от храната, на плажа е също пълно с бездомни кучета...

# 371
Аз съм казвал, че имам две деца, обезпечил съм ги с жилища от малки. Ти колко котки имаш?

# 372
Аз съм казвал, че имам две деца, обезпечил съм ги с жилища от малки. Ти колко котки имаш?

Нула Simple Smile и един малък мъж. Повече и не смятам да раждам, оставам борбата на вас с Пенко 😂

# 373
Здравейте! Замисляме се за покупка на къща в СО "Ментеше" и активно оглеждаме района. Бихме искали да избегнем услугите на брокер и сами да намерим точния за нас имот. Харесахме едни много приятни цветни къщички там, 4 са на брой, и съответно издирваме кой е строителят. Имате ли наблюдения над пазара в тази част на Варна? Всяко мнение би ни било от полза.

# 374
Как вървят цените на гаражите  в квадрата на ул. Патриарх Евтимий  и  бул. Левски и Бул. В. Варненчик и ул. Цар. Иван Страцимир ?

Общи условия

Активация на акаунт