Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 474
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Веднага се обосновавм, фемили гардън ми е второ жилище, и утре да реша мога да продам със огромна печалба.
Там таргета И в наемите е друг.

В Ренесанс ще купят или наемат млади хора, за които ясла, градина, училище, инфраструктура ще са водещи.

За протокола, не живея във Варна към днешна дата.
Вие с Ники сте много добри в таргетите и теорията, но явно не си прочела целият ми пост. Аз го отдавам с гаража ПОД НАЕМ за 1200 лв и желаещи преди да го отдам имаше доста, та дотук с теорията. Не може да купиш нещо па макар и за наем и да се различава напълно с изискванията ти, защото тогава НИКИ теоретика ще ти каже, че си мързел.

# 271
Какво ви е мнението за Дом Младост?На мой познат му предлагат двустаен на висок етаж за 90к, всекидневна 18м2 и спалня 10-12м2.50м2 чисто иначе е 60.Не било затворен комплекс със такси.Пред акт 14 са.

# 272
Какво ви е мнението за Дом Младост?На мой познат му предлагат двустаен на висок етаж за 90к, всекидневна 18м2 и спалня 10-12м2.50м2 чисто иначе е 60.Не било затворен комплекс със такси.Пред акт 14 са.
Всекидневна 18м2 и спалня 10м2 твърдо НЕ.

# 273
18+12 чисто 50 Grinning

# 274
  • Варна
18 квадрата ако са разположени добре и врати, прозорци, ВиК изводи са на правилните места, с обзавеждане, за което е вложена мисъл, а не просто да се изпльоскат някакви мебели, е възможно да се постигне достатъчна функционалност като за квартира за сам човек или за млада двойка. Ако обаче се купува за лично ползване за домакинство, различно от сам човек - пенсионер, много бързо ще отеснее.

# 275
Голяма тераса,коридор,килер баня с вцсъщо влизат, питането е по скоро дали си струва цената при положение че имаш под ръка СПА мястото не е лошо и си на 14-15 етаж с хубава нескриваема гледка, като гледам какви се продават в по лоши райони на същите цени, а това е почти готово

# 276
Голяма тераса,коридор,килер баня с вцсъщо влизат, питането е по скоро дали си струва цената при положение че имаш под ръка СПА мястото не е лошо и си на 14-15 етаж с хубава нескриваема гледка, като гледам какви се продават в по лоши райони на същите цени, а това е почти готово
Как да си струва, като е нефункционално? Нито всекидневната е всекидневна нито пък спалнята става. В 10 кв2 къде ще сложиш гардероб това е за детска не за спалня за възрастни. Що се отнася до високите етажи, понякога асансьора спира и то точно в нови кооперации а налягането на водата на 15ти етаж не се знае какво е. Иначе мястото какво да коментираме, супер си е там.

# 277
  • Варна
Аз също мисля, че не е лошо там във Ренесанс или Сезони. Е, шумно е от булевардите и доста ама доста са осрани тротоарите ( все пак как иначе да сме на челно място по кучешка тения в Европа в пъти над другите (https://www.ecdc.europa.eu/sites/default/files/documents/ECHI_AER_2022_Report.pdf). Но, като цяло ако имаш паркомясто можеш да живееш нормално. И да наистина, като излезеш от горната страна на Ана Феликсова пак попадаш в задръстване, но след първия светофар ситуацията се разтоварва и имаш опция на дясно и напред и според това накъде отиваш не е толкова зле.

# 278
  • 🌊
Хайде, хайде, моята спалня е 10кв, а си има и голямо легло, гардероби, бюро и стол. Ако наистина е за сам човек или двойка без хобита не е апокалипсис

# 279
Хайде, хайде, моята спалня е 10кв, а си има и голямо легло, гардероби, бюро и стол. Ако наистина е за сам човек или двойка без хобита не е апокалипсис
Двама човека в 10 м2 спалня? Кажи ми че Чебурашкин има едни боксерки и едни чорапи за да ти повярвам.

# 280
  • 🌊
Двама човека в 10 м2 спалня? Кажи ми че Чебурашкин има едни боксерки и едни чорапи за да ти повярвам.
Да, защото е много по-лесно да повярваш това вместо консепцията за гардероби с плъзгащи врати, надстройки и подвидгащ механизъм за матрака😂

# 281
Да, защото е много по-лесно да повярваш това вместо консепцията за гардероби с плъзгащи врати, надстройки и подвидгащ механизъм за матрака😂
Хаха ти сериозно ли си мислиш, че си открила топлата вода? Всички спални които съм правил а те не са малко са с всичко което изброи. И да 10 м2 не стигат, това е площ за детска а не за спалня, дано поне ти да си вярваш на себе си, защото едва ли някой друг ще повярва. Надявам се не си поставила чорапите на мъжа си в надстройката или под матрака?

# 282
Аз не мога да разбера защо си навирате децата в по-малките стаи!!! Те буквално целодневно живеят там, а възрастните само спят в тази спалня.
Винаги сме избирали по-топлата и голяма стая за детето. Да има кът за игра, за учене и въздух ..

# 283
Аз не мога да разбера защо си навирате децата в по-малките стаи!!! Те буквално целодневно живеят там, а възрастните само спят в тази спалня.
Винаги сме избирали по-топлата и голяма стая за детето. Да има кът за игра, за учене и въздух ..
Примерно защото детето е едно(едно в стая) а възрастните два и по математика учим че 2>1.

# 284
  • Deutschland/HE
Да, защо децата трябва да са в по-малката стая? При нас винаги са били в по-голямата, да имат кът за игра, за учене, за сън. Те имат нужда и от повече място за съхранение на дрехи, играчки, книжки.
Родителите ми живеят в панелен блок в Чайка и спалнята е ~10кв, има място за трикрилен гардероб, спалня, нощни шкафчета и дори един стаааар Сингер (сигурно на 100г)

Общи условия

Активация на акаунт