Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №30

• 38 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Пих пробиотик, даже си правя редовно курсове с него, особено около АБ си пих и преди, и след това....
Витамин Д, разбира се, че ми е под норма, пръскам още от края на септември, виж, витамин Б не съм изследвала...
Скоро ще пускам изследвания и ще пиша, и хормони имам да пускам, ще гледам да ги направя преди кардиолога, за да види жената.

# 511
Здравейте, да забелязвате проблеми с костите? Напоследък ме болят ту пръстите на ръцете, ту самите ръце, вчера гърбът. Днес съм по-добре. Пиете ли нещо?
Сигурна ли си че са кости?Може да са сухожилия,стави ...Да,мен ме болят и мисля че са свързани с хормоните,защото не са постоянни.

# 512
  • Пловдив
И на мен ми се случва, не постоянно. Понякога точно пръстите, докато чукам по клавиатурата.
Мажа с мазила.

# 513
Аз искам да благодаря на всички, които препоръчаха магнезий цитират за справяне със системните трудности в тоалетната. От две седмици го пия и нещата са учудващо регулярни. При мен нисковъглехидратното и високовъглехидратното хранене водят до запек. Някакъв много сложен баланс трябва да гоня, който никак не ми се отдава. А миналата седмица я изкарах на гости във Виена, където нашмулих де що въглехидрати успях и всичко е ток.
Благодаря, момичета ❤️
Супер, че има ефекта, който търсите!

# 514
  • В полите на Пирин планина
По повод разни спорадични болежки аз пия колаген, като редувам за стави с такъв за коса, кожа и нокти. Също се старая да правя упражнения с леки тежести и собствено тегло. Ако не ги "забравям" се чувствам по-добре и рядко ме боли нещо.

# 515
Аз искам да благодаря на всички, които препоръчаха магнезий цитират за справяне със системните трудности в тоалетната. От две седмици го пия и нещата са учудващо регулярни. При мен нисковъглехидратното и високовъглехидратното хранене водят до запек. Някакъв много сложен баланс трябва да гоня, който никак не ми се отдава. А миналата седмица я изкарах на гости във Виена, където нашмулих де що въглехидрати успях и всичко е ток.
Благодаря, момичета ❤️
Ей, браво, много се радвам!
На мен също само той ми помогна. И си го пия непрестанно.

# 516
  • София
Днес ще питам в аптеката и ще си взема Колаген да пия 1 месец да видя ще има ли разлика. Благодаря!

# 517
Oт всички видове магнезий при мен лично най-меко лаксативно действие има магнезиевия ОКСИД (от години пия магнезий ежедневно)

# 518
Оксидът е евтин... и други хубави неща не мога да кажа за него. Много ниска усвояемост има, по принцип го избягвам като форма, даже гледам и част от добавката ми да не е. Че има много с по няколко форми комбинирани и едната ако е оксид е за сваляне на себестойност предимно. А им слагат цени като че само хубавите форми са в тях...
От по-евтините форми цитрат е доста по-добре, стига да не предизвиква твърде драматично разхлабване че там е различно при всеки.

# 519
^^^ Natka, ударенията в моя пост бяха върху "МЕКО лаксативно" и "при мен". Никъде не твърдя, че оксидът е качествен, усвояем, етц. Но определено е най-приятния и предсказуем лаксатив, който съм ползвала през живота си, а аз съм ползвала всичко. И го поддържам наличен дори когато имам още 2 буркана с много по-скъп, усвояем, фенси, претенциозен магнезий Simple Smile

# 520
Чак пък фенси и претенциозен... Няма лошо, просто прозвуча сякаш е препоръка и откъм магнезий, а не просто за лаксатив. За което също не при всеки действа, де. Пак трябва да си пробва човек.
При мен и цитратът не променя нищо, но аз и нужда нямам та може и от това да е.

# 521
Е, Натке, ако си ходиш по 1 път на ден, наистина няма какво да ти направи цитратът.
Аз бях забила с много нередовен стомах по едно време, а сега нещата са напълно нормални, което ще рече, като при нормален човек.
А преди това пробвах с кристали алое и също с един Стомахон лакс, дето уж с естествени билки вътре.
Мале, щях да умра и с двете Cold Sweat

# 522
А, няма какво... При някои си е лаксатив дори и да нямат нужда, просто сме различни. Кефир между другото също регулира работите в това отношение. Бях дала гъба на моя приятелка да си завъди, после каза че е спряла да купува лаксативи на майка си, а тя изобщо не можеше без тях преди това. Възрастна жена с куп проблеми и почти без движение, ежедневно беше с шоколадчета и подобни.

# 523
... Няма лошо, просто прозвуча сякаш е препоръка и откъм магнезий, а не просто за лаксатив.
2 пъти се препрочетох, не виждам препоръка за магнезий, а само за лаксатив. Но ОК, онлайн всеки чете с различен филтър, та ще потретя - НЕ препоръчвам магнезиев оксид като магнезиева добавка! Като лаксатив е мек и предсказуeм ПРИ МЕН за разлика от други форми на магнезий.

PS От сена аз съм умирала няколко пъти Grinning

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 20:39 от Agent Provocateur

# 524
Да ,много е важно, за какво го пиеш и как си в момента с червата. От Дулкософт и аз щях да умра,а е за бременни и малки деца.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 17:46 от candela

Общи условия

Активация на акаунт