Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 291
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Претупват се задачи, не само в този епизод. При грънчарството имаше двойки, които не се справиха и трябваше според мен да бъдат върнати. При танца в онова готино село (забравих му името) също имаше минали метър. При бродирането въобще не дадоха какво са направили барманките?! Все пак е развлекателно шоу, но все пак не е лошо всичко да се изисква да се прави като хората. Актьорите примерно как ги върнаха на пеенето с бабите.
Иначе братята, Може би получили задачата без да знаят, задача без цел

Дано сгодените спечелят и днес.

# 571
Не искам женените да се върнат, натоварва ме жената, но пък май само те (или са от малкото), които могат да изместят полицаите от първото място и да направят интересна играта.
Близначките са добрички, но нямат мярка. Отдавам го на това, че са много млади.
Барбито беше много смешна като искаше информация от рома. 🤣
Изненадах се, че братята дръпнаха толкова напред, но не са ми интересни.
Вече споделих, че най-много искам да се върнат сгодените.

# 572
А какво правят/къде са в момента основните 6 двойки? Нищо не казват за тях? Освен това между етапите имат ли почивки - предполагам че да, може и да се прибират вкъщи? Никога не са дали къде са двойките след съботния етап в който някой отпада.

# 573
  • София
Освен това между етапите имат ли почивки - предполагам че да, може и да се прибират вкъщи? Никога не са дали къде са двойките след съботния етап в който някой отпада.
А, да. Снимат само в петък и събота - към половин година Satisfied През останалото време си почиват вкъщи, разучават карти и маршрути, четат енциклопедии.
Това че ние гледаме отпадане в събота, не означава, че е снимано в събота. Може да е било във вторник, а в сряда продължават със следващия етап.

# 574
  • Стара Загора
Според мен не му е само шефка.

Когато ги представяха в първото предаване, казаха, че и двамата са семейни. Ама знае ли човек.

Само колеги са !
   Гарантирано !
   Познавам я лично !

# 575
Според мен не му е само шефка.

Когато ги представяха в първото предаване, казаха, че и двамата са семейни. Ама знае ли човек.

Само колеги са !
   Гарантирано !
   Познавам я лично !
То си личи, че са само колеги, няма съмнение.
На мен са ми много симпатични.

# 576
  • София
Хайде, съботно наздраве, банда! Добре, нека са сгодените.
(То, ако върнат женените - няма кой да гледа - зрителите ще ги поемат психиатриите) Simple Smile

Май се подразбра, че само Краси опитва, не са им дали да си изядат опеченото. Срамота! Барбитата дали изобщо ще запалят дървата в огъня, или ще карат на вестници като факла в ръка.
Поне задачата им е в по наше вечерно време, та най-много след водката да си отворим и бира. Beers

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:26 от EmBrother

# 577
Наздраве! Ама е студено за бира, та по чаша вино. 😉🍷

Барбитата защо се скараха?

# 578
  • София
За съжаление (тяхно) за паленето на огъня познах. При определена двойка, чиито мозък е обратно пропорционален на броя хора -2.
И най-сетне из Странджа-Сакар - хайде Пуркооо с черното прАсе.

ПП. Саденето на дървета ми харесва много. Хубава хрумка на екипа.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:42 от EmBrother

# 579
  • на село
Хайде селото на Пурко, не е ли в Граматиково, или се лъжа ?

# 580
  • София
Признавам, забравил съм го. Помня, че беше към Мичурин/Царево. Направо погледнах за да отговоря: Кондолово (и снимки в Българи).
ОБАЧЕ:
Скрит текст:
Финалната сцена с кръчмата е снимана в с. Българи, където има древна църква, но кръчма няма. Решават да преградят задната част на божия храм и се получава идеално, но попът се запъва: "Трябва да питаме Старозагорския митрополит, не може да се скверни църквата." Владиката великодушно отсъжда: "Щом е за изкуството, може!"
И за всеядното черно прАсе: (кинаджиите са страхотна пасмина, поне някои от тях; останахме без повечето...)
Скрит текст:
По сценарий прасето във филма трябва да е много ящно. Как иначе ще порасне до размерите на малък слон?! Поне с такава гаранция Пурко го взема от пазара, като разменя за него единствената си коза. Малкият слон от Странджа професионално се справя с ролята си и в епизода, когато трябва да изяде току-що построения втори войнишки паметник. Обаче режисьорът Волев и художникът Костадин Русаков му спретват малко подъл номер – държат го два дни гладно. А крака на войника от паметника художникът прави от твърдо бяло козе сирене. Като пускат изгладнялото прасе, то веднага подушва сиренето и се нахвърля да яде паметника. След като го изяжда, стопанинът му Пурко застава на пиедестала и посреща идващия в селото депутат. Облечен във войнишки дрехи и шинел, омацан целият в цинквайс, Тодор Колев геройски издържа 40-градусовата жега, докато снимат епизода. А Волев обичал да снима много дубли на всеки епизод.

# 581
  • на село
Да, казаха го и аз нямах спомен.

# 582
И аз не знаех. Женените имаха късмет и бързо разбраха, а братята ги дебнат.

# 583
  • София
"Надписали" сте ме. Извинявам се, няма да съжалявате - вижте скритите текстове в предишния пост. Как прасето е изяло паметника.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/10-liubopitni-fakta-za-kl … -edin-den-2357561
10 любопитни факта за класиката „Господин за един ден“

Скрит текст:
Кондолово - Разположено е на северния вододел на река Велека – на пътя Царево – село Кондолово – село Граматиково – град Малко Търново.
Скрит текст:
Къщата на Пурко.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:57 от EmBrother

# 584
Малко съм назад, ама се надявам Сгодените да не загубиха с това каране към средец. Ама май така ще спечелят женените. Пу пу

Общи условия

Активация на акаунт